Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 143 z 377
Oglądałem niestety tylko 30 minut filmu. Zapowiadał się ciekawie. Ale chyba troszke przyspoilerowałaś.

Mimo wszystko zobaczę.

Ja sobie wczoraj na noc zaserwowałem film z 1984 roku
Miłość, szmaragd i krokodyl
Kiedyś kozak film, dziś dla zabicia czasu :)
A ja pare dni temu widzialem:
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIzMTQwNDc4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDA3ODQwNw@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg
I powiem iz jest to zacny film. Akcja toczy sie powoli, interesujaca fabula i pieknie kadry (ze o Amber Heard nie wspomne) ; )
Projekt X - zdecydowanie przereklamowany. Nietsety jedyne warte zoabczenia sceny to te z zapowiedzi. Zbyt dlugo sie rozkreca, o ile mozna powiedziec, ze sie rozkreca... wieje nuda...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Czerwony stan - mysle,z e warto zoabcyzc
Bitwa o ziemie - genialny film :) swietne efekty :)
Transit (2012). Hm, taki jakby thriller o historii zrabowanych pieniędzy. Bandyci i rodzinka, te wybuchy, te pościgi i patelnia doubletta. :-) Ale oglądało się też dobrze, do tego "tatuś" mi się kojarzył z Gendrym z GoT, może dlatego, że przez większość filmu był uświniony w błocie ;-D
Mechanik (2004) - Dobry film. Świetny klimat, fabuła, dobre zakończenie.
Aż się dziwię, że odkładałem ten film tak długo.
Wątpliwość-W 1/3 filmu chciałem to wyłączyć. Ale nie chciało mi się szukać nic nowego to się zmusiłem. Film nudny, nic się nie dzieje, flaki z olejem Nie polecam.
Tożsamość-Trochę mi się skojarzyło z Wyspą Tajemnic. Ale wyspa dobry film a ten to badziew jak dla mnie.
Rec 2-Lepiej się oglądało niż część 1. Pewnie dlatego, że akcja trochę się rozkręca. Najbardziej mi się podobał Romantyczny pocałunek na zakończeniu filmu. Eh