Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

LadyDomi
LadyDomi
  25 března 2012
Królewna Śnieżka - genialnie gra w tym filmie Julia Roberts. Film odbiega od tego jak wyglądała bajka, ale nie jest zły :)
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  26 března 2012

Uwikłanie 2011 - Polski film i niespodzianka fajny.
ichabod
ichabod
  26 března 2012
The Whistleblower - bardzo dobry thriller, przyjemnie się oglądało.
Kill Keith - lubię brytyjski humor, ale w tym filmie przesadzili.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 března 2012
Giganci ze Stali - niestety z dubbingiem - fabuła strasznie uproszczona - same walki ee takie se dla dzieci - mimo to ciesze się z gadżetów z filmu od Fotki.pl :ninja:

Wściekłość ( Autoreiji ) - Kilka klanów yakuza w bezwzględnej walce rywalizuje o dominację w japońskim przestępczym podziemiu.
całkiem dobre kino, wojny gangów takie a la brytyjskie .. czy coś - ogólnie fajnie , tylko Ci japończycy tacy podobni że już póxniej nie wiedziałem jaki gang kogo atakuje :lol:

Jak zostać królem - obejrzałem z nudów - ale się nie nudziłem , dobre kreacje Colina Firtha i Geoffrey Rusha
...Ignorance is bliss...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: The Whistleblower - bardzo dobry thriller, przyjemnie się oglądało.

podbijam
...Ignorance is bliss...
Winterfell
Winterfell
  26 března 2012

Jak zostać królem było świetne, nie sądziłam, że można nakręcić tak ciekawy film o tym tym co tam było. :-D

Oglądałam kwiat pustyni. Sylwia, tak czy inaczej przeczytaj ksiazke, jeśli będziesz miała okazję, z tego co pamietam była ona przedstawiona z jakiejś innej persektywy.. Było tam sporo więcej o jej dzieciństwie, które uważam, że było częścią najciekawszą, np jak dzień obrzezania był dniem oczekiwanym, nie mogła się tego doczekać, bo było to niemal jak święto. Zdaje mi się też, że miala więcej niż 3 lata, nie wiem czemu tak było w filmie. Poza tym ja pamiętam, że była tam opisana też jej przyjaźń i droga do kariery z Naomi Campbell a nie tą brunetką, albo już coś mi się miesza. Plusem filmu była przepiękna ścieżka dźwiękowa już od wstępu :zakochany:

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  27 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: The Whistleblower - bardzo dobry thriller, przyjemnie się oglądało.

Też podbijam, wczoraj za Twoją propozycją oglądałem i godny polecenia.
Alucard
Alucard
  27 března 2012

Coś genialnego, film wskakuje do 10 moich ulubionych.
xyz
xyz
  27 března 2012
Wymyk - mję się podobało, polecam.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  27 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Coś genialnego, film wskakuje do 10 moich ulubionych.

Z tą genialnością bym nie przesadzał, ale na miano dobrego zasługuje.
Interwencja
Interwencja
  27 března 2012

Igrzyska śmierci

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  27 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Igrzyska śmierci

i co z nim?
Gothiclady
Gothiclady
  28 března 2012

Legion po raz któryś tam - dobry film, ale oglądałam tylko ze względu na Paula Bettany(ego?)
Armia Boga po raz miliardowy - 10/10

Belfegor666
Belfegor666
  28 března 2012

Zejście - taki sobie

Winterfell
Winterfell
  28 března 2012

Kotik, to obejrzyj sobie Chciwość, troszke go tam jest, tylko nie wiem czy Cię nie znudzi, bo taka tematyka.. Ale też młody tam taki główny wygląda trochę jak mój brat, ten nasz, od s :ziober2: