Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  28 ledna 2012
JFC
JFC: Ja do niego nie podchodziłem jako do filmu akcji typowego, więc nie był dla mnie nudny. :P

Ja też nie. Spodziewałem się czegoś ambitnego, głębszego, dramatu a tymczasem dostałem przypalony kotlet z niezłymi scenami walki...niestety.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  28 ledna 2012

Biorę się za "Bunt Małp" aka "Geneza planety małp".

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 ledna 2012
Harold i Kumar 3D - profanacja :and:
Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej - całkiem dobry w klimatach FMJ
...Ignorance is bliss...
ichabod
ichabod
  28 ledna 2012
Dziewczyna z tatuażem - lepszy blomkvist, gorsza lisbeth w porównaniu z oryginalną wersją - ta adaptacja jest wierniejsza książce jednak i to jest plus, warto obejrzeć.
JFC
JFC
  28 ledna 2012
Patrishia
Patrishia: Tylko tradycyjną drogą jak tam

Endżoj Twój pierdyliard godzin ustawiania , poklatkowego filmowania i sto tysięcy figurek z gliny. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Constantine - klasyk, ten film nigdy się nie znudzi.

:Zakochany:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  28 ledna 2012

Geneza planety małp - obejrzane.

Dobry. I wcale nie oglądałem żadnej ze starych wersji "Planety małp" i wcale nie trzeba oglądać, żeby obejrzeć tą nową produkcję.
Nastawiałem się na coś brutalniejszego, ale raczej familijne kino. Mimo wszystko warto.

JFC
JFC
  29 ledna 2012
Notre jour viendra Gnębiony rudzielec bez przyjaciół razem ze swoim terapeutą robią rozpierdziel co ma zrobić z tego drugiego mniejszą pi*dę. Efekt jest trochę zbyt mocny i w ogóle zaczyna im odwalać, a pod koniec to ja nie wiem czy oni coś ćpali, czy im się ubzdurało że grają w jakimś filmie czy co, ale muzyka dobra, ten ziomek co grał w którymś Ołszynie i całość też niczego sobie.
+ zajebista ruda dziewczynka w hotelu. Gdyby to był trochę inny film to pomyślałbym, że jest szatanem, ale to po prostu dziwna ruda dziewczynka. :rotfl:
Patrishia
Patrishia
  29 ledna 2012
JFC
JFC: Endżoj Twój pierdyliard godzin ustawiania , poklatkowego filmowania i sto tysięcy figurek z gliny.

Miałam na myśli fabułę, listy. :ziober2: Reżyser ze mnie żaden- ale po przemyśleniu doszłam do wiosku, że to niebezpieczne, kto wie co za psychol się trafi. ;-)

Konto usunięte
Konto usunięte: lepszy blomkvist

Czytałeś książkę? Blomkvist podobno był świnią w książce, więc wszystko gra, bo w szwedzkiej był zbyt sympatyczny. :-P
JFC
JFC
  29 ledna 2012
Patrishia
Patrishia: Miałam na myśli fabułę, listy.

A. :crylol:
Pozdro.

The Big Year - Przyjemny + Jack Black. :tak:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 ledna 2012

Texas Killing Fields

całkiem dobry
historia pary detektywów którzy ścigają seryjnego morderce
"oparte na faktach"
...Ignorance is bliss...
Zadziora
Zadziora
  29 ledna 2012

Mieli chyba zrobić coś ala nastoletnia Nikita, ale im nie wyszło. Nie oglądajcie tego :crylol:
TruSkaffkax333
TruSkaffkax333
  29 ledna 2012

Martyrs .

To miał być horror . Ale po obejrzeniu mogę stwierdzić że to jakiś film sadystyczny . ;/ Z deka obrzydliwy ... Ale ogólnie fajny ;d

kuba92762
kuba92762
  29 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ta adaptacja jest wierniejsza książce jednak i to jest plus, warto obejrzeć.

No zakończenie jest kompletnie zmienione akurat:tak:
LadyDomi
LadyDomi
  29 ledna 2012
Anonimus - film opowiada o tym kto naprawdę był twórcą dzieł przypisywanych Shakespear'owi. Podobał mi się:)
Debiutanci - film o tym, że jakiś starszy gościu przyznaje się swojemu synowi, że jest gejem. Ten syn nie potrafi utrzymać żadnego związku i to jest w sumie takie połączone w całość. Fajny.
Gol - dla mnie mistrzostwo. Świetnie się oglądało. Film opowiada jak chłopak, który gra w piłkę zaczyna karierę w Newcastle. Świetny 3x. :zakochany:
Gol 2 - druga część filmu, też dobry :)
Gol 3 - niestety ten film wyłączyłam po 20 minutach, bo jakoś do mnie nie przemówił.. myślałam, że akcja będzie kontynuacją 2 części, ale początek 3 tego niestety nie zapowiadał...

JFC
JFC: 50/50 Pierwsza połowa filmu to komedia, mimo, że kolo ma raka... potem robi się z tego dramat i na końcu znowu przechodzi w komedię. Dobry film + kolejny aktor którego lubię Seth Rogen.

Zgadzam się. Świetny!
Patrishia
Patrishia
  29 ledna 2012
Hodejegerne/Headhunters. Dokończyłam na yt z telefonu z napisami po angielsku, z pewnością nie ma to związku z tym, że się ucze :ninja:
Fajny, bardzo mi się podobał. Nie wiem jak go opisać, żeby nie sypnąć spoilerem, odsyłam więc na własną odpowiedzialność na filmweb. :-P