Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 109 z 377
Harold i Kumar 3D - profanacja
Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej - całkiem dobry w klimatach FMJ

Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej - całkiem dobry w klimatach FMJ
...Ignorance is bliss...
Dziewczyna z tatuażem - lepszy blomkvist, gorsza lisbeth w porównaniu z oryginalną wersją - ta adaptacja jest wierniejsza książce jednak i to jest plus, warto obejrzeć.
Geneza planety małp - obejrzane.
Dobry. I wcale nie oglądałem żadnej ze starych wersji "Planety małp" i wcale nie trzeba oglądać, żeby obejrzeć tą nową produkcję.
Nastawiałem się na coś brutalniejszego, ale raczej familijne kino. Mimo wszystko warto.
Notre jour viendra Gnębiony rudzielec bez przyjaciół razem ze swoim terapeutą robią rozpierdziel co ma zrobić z tego drugiego mniejszą pi*dę. Efekt jest trochę zbyt mocny i w ogóle zaczyna im odwalać, a pod koniec to ja nie wiem czy oni coś ćpali, czy im się ubzdurało że grają w jakimś filmie czy co, ale muzyka dobra, ten ziomek co grał w którymś Ołszynie i całość też niczego sobie.
+ zajebista ruda dziewczynka w hotelu. Gdyby to był trochę inny film to pomyślałbym, że jest szatanem, ale to po prostu dziwna ruda dziewczynka.
+ zajebista ruda dziewczynka w hotelu. Gdyby to był trochę inny film to pomyślałbym, że jest szatanem, ale to po prostu dziwna ruda dziewczynka.

JFC: Endżoj Twój pierdyliard godzin ustawiania , poklatkowego filmowania i sto tysięcy figurek z gliny.
Miałam na myśli fabułę, listy.

Czytałeś książkę? Blomkvist podobno był świnią w książce, więc wszystko gra, bo w szwedzkiej był zbyt sympatyczny. :-P

Texas Killing Fields
całkiem dobry
historia pary detektywów którzy ścigają seryjnego morderce
"oparte na faktach"
...Ignorance is bliss...
Martyrs .
To miał być horror . Ale po obejrzeniu mogę stwierdzić że to jakiś film sadystyczny . ;/ Z deka obrzydliwy ... Ale ogólnie fajny ;d
Anonimus - film opowiada o tym kto naprawdę był twórcą dzieł przypisywanych Shakespear'owi. Podobał mi się:)
Debiutanci - film o tym, że jakiś starszy gościu przyznaje się swojemu synowi, że jest gejem. Ten syn nie potrafi utrzymać żadnego związku i to jest w sumie takie połączone w całość. Fajny.
Gol - dla mnie mistrzostwo. Świetnie się oglądało. Film opowiada jak chłopak, który gra w piłkę zaczyna karierę w Newcastle. Świetny 3x.
Gol 2 - druga część filmu, też dobry :)
Gol 3 - niestety ten film wyłączyłam po 20 minutach, bo jakoś do mnie nie przemówił.. myślałam, że akcja będzie kontynuacją 2 części, ale początek 3 tego niestety nie zapowiadał...
Zgadzam się. Świetny!
Debiutanci - film o tym, że jakiś starszy gościu przyznaje się swojemu synowi, że jest gejem. Ten syn nie potrafi utrzymać żadnego związku i to jest w sumie takie połączone w całość. Fajny.
Gol - dla mnie mistrzostwo. Świetnie się oglądało. Film opowiada jak chłopak, który gra w piłkę zaczyna karierę w Newcastle. Świetny 3x.

Gol 2 - druga część filmu, też dobry :)
Gol 3 - niestety ten film wyłączyłam po 20 minutach, bo jakoś do mnie nie przemówił.. myślałam, że akcja będzie kontynuacją 2 części, ale początek 3 tego niestety nie zapowiadał...
JFC: 50/50 Pierwsza połowa filmu to komedia, mimo, że kolo ma raka... potem robi się z tego dramat i na końcu znowu przechodzi w komedię. Dobry film + kolejny aktor którego lubię Seth Rogen.
Zgadzam się. Świetny!