Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 111 z 377
j.n
Konto usunięte: Obejrzałem "Dziewczynę z tatuażem" i muszę stwierdzić, że nędza.
Owszem fabuła trzyma się kupy, nie jest prosta, ale film zwyczajnie nudzi. Brak mu jakiegoś polotu, nie potrafi złapać za jaja. Poza tym jakoś 30 minut przed końcem dowiadujemy się kto jest sprawcą tego wszystkiego, więc po tych 30 minutach spodziewam się, że jeszcze mnie czymś ten film zaskoczy, jakimś mocnym zakończeniem. Jednak nie. Ogólnie okroiłbym ten film o jakieś 20-30 minut niepotrzebnych scen. W sumie to już niemal na początku filmu domyślałem się kto jest mordercą i miałem rację. Zawiodłem się i spodziewałem się czegoś mocniejszego i ciekawszego. Nie polecam.
4/10.
the Keep (1983)
o boże... jak książka Wilsona ocieka genialnością ( ), tak film to bieda. wampiry wygląda jak obcy... film ratuje ścieżka dźwiękowa w wykonaniu tangerine dream
Adwokat Diabła - tu chyba nie trzeba nic dodawać ;)
Chung hing sam lam - Dziwny jakiś. Jak kogoś irytują kitajce to niech nie ogląda bo w tym filmie są już w ogóle wyjątkowo irytujący. Ale sam film całkiem całkiem i fajna ścieżka dźwiękowa nawet. 
The Wackness - Film o.. ćpunach.

The Wackness - Film o.. ćpunach.

Seeking Justice - całkiem dobry + Cage
p.s. - opis na filmwebie nieprawidłowy
p.s. - opis na filmwebie nieprawidłowy
...Ignorance is bliss...
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Wu xia - Dramat akcji z wątkami kryminalnymi osadzony w chinach 100 lat temu. Ogólnie dobry i zajebiste sceny walki.
Wristcutters: A Love Story Nawet niezły film o samobójcach, którzy po śmierci trafiają do świata podobnego do tego, tylko nie mogą się uśmiechać i wszystko wygląda trochę jak po apokalipsie.
Restless Dramat o dwójce dziwnych dzieciaków, momentami strasznie nudził.
Wristcutters: A Love Story Nawet niezły film o samobójcach, którzy po śmierci trafiają do świata podobnego do tego, tylko nie mogą się uśmiechać i wszystko wygląda trochę jak po apokalipsie.
Restless Dramat o dwójce dziwnych dzieciaków, momentami strasznie nudził.