Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  20 ledna 2012
Videodrome
JFC
JFC
  21 ledna 2012
JFC
JFC: Videodrome

A, zapomniałem napisać, że ryje banie i ogólnie dobry film. :ziober2:

A teraz obejrzałem Rango i kurde, średnio dla dzieci, przynajmniej pierwsza część, bo potem robi się z deka disnejowsko, dobro zwycięża itd. Dobra animacja, fajne postacie, historia też całkiem w pytkę nie licząc końcówki, dobra muzyka (Hans Zimmer) no i zajebisty polski dubbing. Dodatkowo wyjątkowo dobrze wpasował się w moje poczucie humoru.
JFC
JFC
  21 ledna 2012
Tyrannosaur Szmutny, zrypana końcówka trochę, ale tak to dobry. A tych gnojków to bym zabił za sam akcent.
JFC
JFC
  21 ledna 2012
Den Brysomme Mannen Dla większości będzie nudny, ale mi się w cholerę podobał. Na swój sposób straszny i zabawny.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  21 ledna 2012

Debiut reżyserski starszego Affleck'a.
Najpierw obejrzałem jego drugie w kolejności dzieło "The Town", którego również był reżyserem i myślałem, że ten film też będzie przynajmniej tak w połowie dobry. Niestety nuda, choć wiele osób chwali ten film.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  21 ledna 2012

No i oczywiście po raz któryś:

Jedyny tak prawdziwy film o pracy w policji. Nie przedstawia tylko policjantów jako maszyny do strzeżenia litery prawa, ale pokazuje ich słabości do wódki, narkotyków i przejścia na drugą stronę barykady.

Gutek909
Gutek909
  21 ledna 2012

Harold i Kumar. Christmas. - fajniej byłoby obejrzeć przed świętami, ale i tak zajebista ta 3 część ;D
w niektórych momentach się uśmiałem ;D

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  21 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Harold i Kumar. Christmas

Nie wiedziałem o trzeciej części. Pierwsza była świetna, druga słaba.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiedziałem o trzeciej części. Pierwsza była świetna, druga słaba.

Wszystkie filmy z tym oblesnym Kumarem sa do dupy... Wieczor kawalerski byl znosny.

A Ty zamiast ogladac badziewia wez sie za ogladanie Top Guns, ktore Ci wyslalam O!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agasta
agasta
  22 ledna 2012

Przerwana lekcja muzyki - 7 na 10, chociaz nie porywal.
Sekretne okno - 8 na 10, zakonczenie mnie zaskoczylo, podobal mi sie.

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  22 ledna 2012
massacre
massacre: Wszystkie filmy z tym oblesnym Kumarem sa do dupy... Wieczor kawalerski byl znosny.

Nie oglądałem ich wielu. Ale Harold i Kumar to klasyka.

massacre
massacre: A Ty zamiast ogladac badziewia wez sie za ogladanie Top Guns, ktore Ci wyslalam O!

Rozczarowałem się. Cienizna jak dla mnie.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  22 ledna 2012

Po raz trzeci:

Mimo, że nie przyjął się wśród krytyków i fanów gry, a Mark Wahlberg za tą rolę był nominowany do złotej maliny - mi się podobał. Rzeczywiście nie ma za dużo wspólnego z grą, ale film ma naprawdę dobry klimat.
I motyw z demonami Walkirii ciekawy. Muzyka też jest niezła. Polecam na luźny wieczór przy piwku kiedy za oknem chlapa.

LadyDomi
LadyDomi
  22 ledna 2012

No to ja ostatnio oglądałam:
Drive - fajny :) nie wiem nawet co więcej o nim napisać.
Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna - jeśli ktoś lubi filmy tego typu to polecam :)
Evan Wszechmogący - podobała mi się ta komedia :D
Podziemny krąg - pokręcony [pozytywnie], bo dopiero pod koniec się wyjaśnia co tak w ogóle się dzieje. 8/10

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 ledna 2012

TVN puszcza Sztos to sobie go przypomnę zanim pójdę na drugą część do kina.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Patrishia
Patrishia
  22 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Walkirii

Akurat się wciągnęłam w mitologię skandynawską :w00t: :D Za jakieś dwa miesiące może obejrzę, lol. :-[