Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 114 z 377
Siedem dusz-6/10
Dziewczyna z tatuażem-jak dla mnie super, chociaż początek wydawał się nudny 10/10
La Monja(Zakonnica) - horror - tak go opisal rezyser, a jak dla mnie to totalny kibel ocena: minus 10 /10
Katakumby - 8/10
Eden Lake - 10/10 jak dla mnie brutalny z deka
taki na raz w sumie :D
tego nie widziałam, ale ponoć bieda
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebioza :D
a dzisiaj leci Seven! uh uh
może być:)
raczej na mniej niz raz:) do konca go nawet nie obejrzalem:P
"Naga Broń - Z akt wydziału specjalnego" 10/10 z resztą jak kazda komedia z Nielsenem:)
"Wrong Turn 4" - jak dla mnie 8/10 m.in. dlatego że graja go w opuszczonym szpitalu psychiatrycznym:)
Się trochę tego nagromadziło :D
Anatomia Strachu, Ghost Rider - obejrzałam, że względu na Nicolasa Cage'a.
Choć goni nas czas - 10/10. Morgan Freeman i Jack Nicholson. Pierwszy raz spotykają się w szpitalu i tam dowiadują się, że zostało im pół roku życia i zaczynają spełniać swoje najróżniejsze marzenia. Dla mnie miszcz :D
Żródło, Tron: Dziedzictwo, Sleeping Beauty, 30 minut albo mniej - obejrzane dla zabicia czasu.
The Ledge - z 2011. Film zaczyna się od momentu, gdy gość staje na krawędzi dachu. Później jest mowa o tym, dlaczego został zmuszony do skoku. Mi się podobał :)
Jestem Bogiem - facet wchodzi w posiadanie narkotyku, dzięki któremu może wykorzystać 100% możliwości swojego mózgu. On to wykorzystuje, dostaje fajną pracę, no ale później jego życie trochę się komplikuje przez to.
Cedar Rapids - agent ubezpieczeniowy jedzie na konferencję do dużego miasta, czego nigdy wcześniej nie doświadczył :)
Kobiety pragną bardziej - typowo dla kobiet :D