Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 105 z 377
Dieslowi to chyba lepiej z łysą głową .. :)
Co do filmów:
Battle Royale (cudo)
Pandorum (ambitny s-f, spore wrażenie na mnie zrobił a końcówka mnie dosłownie zmiażdżyła, polecam)
Ostatnio w TV
spoko filmik, mnostwo w nim jeszcze trendow uzywanych w produkcjach lat 90-tych. Teraz to pewnie glowna aktorka by umarla...
I cos disneyowskiego dla uspokojenia umyslu:
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Byłam wczoraj w kinie na
Powiem szczerze, że nie byłam do niego przekonana, ale akurat nic innego prócz tego i Listów do M. nie grali. Film ukazuje życie Żydów w kanałach Lwowa. Jest niekiedy drastyczny, dużo w nim scen erotycznych- nie wiem w jakim celu. Nigdy nie słyszałam o tej historii i w sumie ciesze się, że go obejrzałam. Jeżeli ktoś nie lubi tego typu dramatów, to nie idźcie. Zawsze lubiłam oglądać filmy, które działy się w czasach wojny i takim ludziom mogę go polecić ;)
Ja sie własnie zastanawiam nad wybraniem na to...
Może się skuszę...
Czas wojny - warto zoabczyc :)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)

Genialny.

Po raz czwarty obejrzany. Dobry. Dużo akcji, brutalności, dość zaskakująca fabuła. To co w hitmanie być powinno.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)