Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  5 února 2012
JFC
JFC: Druga

Tfu, trzecia.
dont0say0anything
dont0say0anything
  5 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Masochistka

No chyba :D

Konto usunięte
Konto usunięte: co Ty myjesz przez tyle czasu?

Ręce :D

Aaa i wczoraj na TVP1 oglądałam "Drogę do piekła", BOŻE JAKIE TO BYŁO GOWNO
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  5 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ręce :D

Muszą być mega czyste :tak:
miłe w dotyku:tak

Konto usunięte
Konto usunięte: Aaa i wczoraj na TVP1 oglądałam "Drogę do piekła", BOŻE JAKIE TO BYŁO GOWNO

Ja wczoraj oglądałem coś z Riczardem Girem, ale odleciałem po 15 minutach.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a co wam biega tej ? ;>

Przejrzyj 3-4 strony wstecz :)

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

SmokeStorySSG
SmokeStorySSG
  5 února 2012
"Dla niej wszystko"
Gothiclady
Gothiclady
  6 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aaa i wczoraj na TVP1 oglądałam "Drogę do piekła", BOŻE JAKIE TO BYŁO GOWNO

przebudziłam się, bo Krzysiek to oglądał... filmu nie widziałam, ale wystarczyły mi dialogi :rotfl:
JFC
JFC
  6 února 2012
Lord of War 8/10
Gutek909
Gutek909
  6 února 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przejrzyj 3-4 strony wstecz :)

a no tak. Wcześniej nie chciało mi się czytać poprzednich stron :mrgreen:
lenia miałem ;p
JFC
JFC
  6 února 2012
Take Shelter
JFC
JFC
  7 února 2012
Dangerous Method - Mimo, że przegadany to nie nudny. Poza tym, że irytuje mnie ta chuda szkapa (jak w każdym filmie zresztą) to nawet spoko film.

Rane - Oglądałem ten film dawno temu i mam do niego sentyment, poza tym, kawałek dobrego, biedackiego, gangsterskiego dramatu o dzieciakach.

A Very Harold & Kumar 3D Christmas - Zupełnie niepotrzebne te spowolnienia czasu i latające rzeczy, takie to było wciśnięte na siłę, żeby tylko film był w 3D. Ogólnie najbardziej losowa z części i chyba najmniej mi się podobała. Jedynka mimo wszystko bije wszystko. :tak:
JFC
JFC
  7 února 2012
Killer Elite - Jak każdy film z łysym angolem, w pojedynkę rozwala wszystkich itd, w coś go wrabiają itp. De Niro jak zwykle chłodny, trochę te pomysły na zabójstwa liche, ale ujdzie. A.. no i kreacja starszego brata z Prison Break mnie rozwaliła, te wąsy. :crylol:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 února 2012
JFC
JFC: Dangerous Method - Mimo, że przegadany to nie nudny. Poza tym, że irytuje mnie ta chuda szkapa (jak w każdym filmie zresztą) to nawet spoko film.

no własnie -- dużo dużo przegadany
liczyłem na cos innego

plus

Spiderman
Batman
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  8 února 2012
Brzydkie Słowa - Krótkometrażowy o typie chorym na zespół Touretta, całkiem niezły.

20 dni bez wojny - Ładnie zdjęcia, ciekawe dialogi.. ale trochę nudny. Melodramat wojenny, bez wojny. :ninja:
Gothiclady
Gothiclady
  8 února 2012

ktoś to widział? http://www.filmweb.pl/film/Pig-1998-180378#_=_

SmokeStorySSG
SmokeStorySSG
  8 února 2012

"Berlin Calling"