Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 113 z 377
Dangerous Method - Mimo, że przegadany to nie nudny. Poza tym, że irytuje mnie ta chuda szkapa (jak w każdym filmie zresztą) to nawet spoko film.
Rane - Oglądałem ten film dawno temu i mam do niego sentyment, poza tym, kawałek dobrego, biedackiego, gangsterskiego dramatu o dzieciakach.
A Very Harold & Kumar 3D Christmas - Zupełnie niepotrzebne te spowolnienia czasu i latające rzeczy, takie to było wciśnięte na siłę, żeby tylko film był w 3D. Ogólnie najbardziej losowa z części i chyba najmniej mi się podobała. Jedynka mimo wszystko bije wszystko.
Rane - Oglądałem ten film dawno temu i mam do niego sentyment, poza tym, kawałek dobrego, biedackiego, gangsterskiego dramatu o dzieciakach.
A Very Harold & Kumar 3D Christmas - Zupełnie niepotrzebne te spowolnienia czasu i latające rzeczy, takie to było wciśnięte na siłę, żeby tylko film był w 3D. Ogólnie najbardziej losowa z części i chyba najmniej mi się podobała. Jedynka mimo wszystko bije wszystko.

Killer Elite - Jak każdy film z łysym angolem, w pojedynkę rozwala wszystkich itd, w coś go wrabiają itp. De Niro jak zwykle chłodny, trochę te pomysły na zabójstwa liche, ale ujdzie. A.. no i kreacja starszego brata z Prison Break mnie rozwaliła, te wąsy.