Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 104 z 377
Twój na zawsze-kiedyś wydawał mi się dziwny, ale powróciłam do niego i po obejrzeniu całego polecam!
Wschodnie obietnice-Viggo to genialny aktor!
Ocaleni-nudny, nie warto oglądać.
Wschodnie obietnice-Viggo to genialny aktor!
Ocaleni-nudny, nie warto oglądać.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
No co, mi się podobał + lubię tych aktorów.
No trochę łatwiej się było połapać.

Ja na końcu myślałem jeszcze, że ten pilot to będzie do serducha tej laski, albo, że na końcu mu powie, że robił go w wała i to wcale nie jego córka. Ale i tak nieźle.

Ok.

obydwa bardzo fajne, przyjemne filmy na zimowe wieczory pod kocykiem
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nochnoy Dozor Jak ktoś czytał książkę to się połapie, jak nie to trochę gorzej. Nawet niezły film, chociaż pokręcili kilka wątków. Efekty niezłe, muzyka niezła...aczkolwiek nie dla wszystkich taki film.

chyba pierwszy film z Vin Diesel majacym wlosy na glowie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail