Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 102 z 377
Żółtodziób - własnie leci , dobrzy aktorzy , dobry film :)
no i dobry cytat Clinta w końcówce :D
Zanim odejdą wody - właśnie oglądam na HBO2 po raz 2 :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Dość oryginalny. Eksperymenty i niepowodzenia łóżkowe kilku par. Czasami przekoloryzowane, czasami życiowe. Było dość sporo śmiechu. Można obejrzeć.
I ostatnio leciał w TV Crank
W koncu obejrzałem go od początku do końca i...
mimo, że dużo się dzieje w tym filmie to jakoś mnie nie był w stanie wciągnąć. Taki sobie.
Wróciłam z lesborandki na Dziewczynie z tatuażem i.. Świetne.
Craig czy jak mu tam pasuje idealnie, bo go nie lubię i w filmie też nie polubiłam, zupełnie przeciwnie jak w wersji Szwedzkiej, co jest podobno zresztą bliższe książce. Na plus ścieżka dźwiękowa Trenta, gdzie już na początku rozbroiła mnie koszulka NIN-u, który bardzo lubię. GOTKA OGLĄDAJ! :-D
Nawet Lisbeth była bardzo fajna. :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Git, to obejrzę sobie kiedyś na komputerze.
Już mi podnieta trochę opadła, ale wciąż twierdzę, że świetne, bo genialne to aż nieee. :-D
Btw, oglądałam zwiastun Kroniki, u nas premiera w lutym, ale za granicą pewnie już była dawno. Oglądał ktoś? :-D