Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

oversmile
oversmile
  15 ledna 2012

A ja właśnie widziałam drugą część Holmesa - moim zdaniem lepsza od pierwszej :)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 ledna 2012

Żółtodziób - własnie leci , dobrzy aktorzy , dobry film :)
no i dobry cytat Clinta w końcówce :D

...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  15 ledna 2012
Fatso Dobry, obleśny, ale fajny.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 ledna 2012

Zanim odejdą wody - właśnie oglądam na HBO2 po raz 2 :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

bezmleka
bezmleka
  15 ledna 2012

Sherlock Holmes - Gra cieni - całkiem fajne. Chociaż pierwsza część była chyba lepsza. :)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  15 ledna 2012

Dość oryginalny. Eksperymenty i niepowodzenia łóżkowe kilku par. Czasami przekoloryzowane, czasami życiowe. Było dość sporo śmiechu. Można obejrzeć.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  15 ledna 2012

I ostatnio leciał w TV Crank
W koncu obejrzałem go od początku do końca i...

mimo, że dużo się dzieje w tym filmie to jakoś mnie nie był w stanie wciągnąć. Taki sobie.

Patrishia
Patrishia
  15 ledna 2012

Wróciłam z lesborandki na Dziewczynie z tatuażem i.. Świetne. :ninja:

Craig czy jak mu tam pasuje idealnie, bo go nie lubię i w filmie też nie polubiłam, zupełnie przeciwnie jak w wersji Szwedzkiej, co jest podobno zresztą bliższe książce. Na plus ścieżka dźwiękowa Trenta, gdzie już na początku rozbroiła mnie koszulka NIN-u, który bardzo lubię. GOTKA OGLĄDAJ! :-D
Nawet Lisbeth była bardzo fajna. :D

Gothiclady
Gothiclady
  16 ledna 2012
Patrishia
Patrishia: GOTKA OGLĄDAJ! :-D

ewentualnie zassę, bo do kina na to nie pójdę... :D
JFC
JFC
  16 ledna 2012
Blokersi kontra Obcy Komedio-Sensacja o ziomkach z bloku, którzy walczą z inwazją obcych na swój blok. Myślałem, że to będzie głównie komedia, ale jednak akcja przeważała. Końcówka trochę pod hoolywoodzkie produkcje, ale i tak się fajnie oglądało. :ziober2:
gife
gife
  16 ledna 2012

Kot w butach 3D..Słabsze od Shreka, słabsze od Madagaskaru..Czyli do pooglądania w domu :)

Patrishia
Patrishia
  16 ledna 2012
Gothiclady
Gothiclady: ewentualnie zassę, bo do kina na to nie pójdę... :D

No to choćby zasysaj, bo ja też byłam uprzedzona, szczególnie do aktorów a teraz sądzę, że fajnie tam pasują. :-D
dont0say0anything
dont0say0anything
  16 ledna 2012
Patrishia
Patrishia: Wróciłam z lesborandki na Dziewczynie z tatuażem i.. Świetne.

za je bis te! a nie świetne :D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kot w butach 3D..Słabsze od Shreka, słabsze od Madagaskaru..Czyli do pooglądania w domu :)

Dobrze, że nie dałem się na to namówić.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Patrishia
Patrishia
  16 ledna 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kot w butach 3D..Słabsze od Shreka, słabsze od Madagaskaru..Czyli do pooglądania w domu :)

Git, to obejrzę sobie kiedyś na komputerze.

Konto usunięte
Konto usunięte: za je bis te! a nie świetne :D

Już mi podnieta trochę opadła, ale wciąż twierdzę, że świetne, bo genialne to aż nieee. :-D

Btw, oglądałam zwiastun Kroniki, u nas premiera w lutym, ale za granicą pewnie już była dawno. Oglądał ktoś? :-D