Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  13 května 2013

Nowy odcinek Gry o Tron - Wreszcie odcinek, który mi się podobał, bo ostatnio były jakieś nijakie. Jaimie tak samo fajny jak w książce, odpowiedni aktor :3

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  13 května 2013
Na ratunek wielorybom - oparte na prawdziwych wydarzeniach ,1988 roku 3 wieloryby ( 2 dorosło i młode ) zostały uwięzione pod lodami Morza Beauforta, natrafiono na nie gdy czerpały powietrze z jednego z przerębli - od tego momentu zaczeła się walka o ich życie , 24/h kuto lód ( w nocy temperatura spadała do minus 50 ) - nagle cały świat zaczął interesować się ich losem na czele z rządem USA i ZSRR - by ich uratować trzeba było wykuć przeręblę na dystansie 8 km

dorzucam link do historii - > http://www.youtube.com/watch?v=hUTlIZWvyJA
...Ignorance is bliss...
Arwena27
Arwena27
  13 května 2013
Życie jest piękne - genialny film, pełen komizmu, ironii, absurdu.
Johnson
Johnson
  14 května 2013
Earth
Earth: Nowy odcinek Gry o Tron - Wreszcie odcinek, który mi się podobał, bo ostatnio były jakieś nijakie. Jaimie tak samo fajny jak w książce, odpowiedni aktor :3

Sam nie wiem... juz nic takiego ciekawego sie nie dzieje w tym serialu ;/ zawiodlem sie troche. Jedyne momenty ktore mnie ekscytuja to sceny z Khaalisi i jej smoki ^^. A reszta to jako tako.
Earth
Earth
  14 května 2013
Johnson
Johnson: Sam nie wiem... juz nic takiego ciekawego sie nie dzieje w tym serialu ;/ zawiodlem sie troche. Jedyne momenty ktore mnie ekscytuja to sceny z Khaalisi i jej smoki ^^. A reszta to jako tako.

Lubię jeszcze sceny z Jonem i Ygritte, z Jaimiem i Brienne i z Tyrionem, ale również ogólnie jestem zawiedziona tym sezonem, bo naprawdę oczekiwałam czegoś świetnego, dlatego, ze w tym sezonie miało być wiele istotnych wydarzeń, ale prawdopodobnie skumulują się w tych ostatnich odcinkach. ;)
Paulinessa
Paulinessa
  14 května 2013

Drugi sezon Plokary

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 května 2013

"W jej skórze"
Film opowiada prawdziwą historię dziewiętnastoletniej Caroline Reid (Ruth Bradley), która patrzy z zawiścią na piętnastoletnią Rachel Barber (Kate Bell), uważając ją za idealne przeciwieństwo samej siebie. Rachel jest piękna, szczęśliwa i pewna siebie, brak tych cech u Caroline potęguje jej wstręt do własnej osoby. Dziewczyna knuje zbrodniczą intrygę.

Hmm, film nie jest rewelacją, ale jest ok, świetna muzyka.
szczególnie te 2 utwory
http://www.youtube.com/watch?v=6rXdGGnRJko
http://www.youtube.com/watch?v=M5z4TYiu0yU

JackDaniels
JackDaniels
  15 května 2013
Homeland - Kolejny odcinek sezonu drugiego bardzo ciekawe nawet. Trzyma w napieciu
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  15 května 2013

warto obejrzec nowego ironmana i szklana pulapke 5?

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 května 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: szklana pulapke 5?

własnie skończyłem
pomijając całkiem dobre sceny pościgu , reszta to mega absurd , a dialogi pisała chyba Ilona Łepkowska

dla zabicia czasu można obejrzeć - ale jak dla mnie film na max 5/10

===

Sexy Evil Genius - w jakimś pubie spotykają się 3 obce osoby , okazuje się ża każdą zaprosiła ta sama wspólna znajoma - była kochanka - w czasie wspólnych rozmów , wspomnień itd dowiadują się że owa znajoma kogoś zabiła , jest niepoczytalna oraz że właśnie wychodzi za mąż - dodatkowo planuje zemstę -- film cały przegadany przy stoliku w pubie i...... wymęczyłem się z lekka oglądając do końca - postac głównej bohaterki raczej irytująca
...Ignorance is bliss...
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  15 května 2013
http://www.youtube.com/watch?v=tDxDEjDMreA&feature=youtu.be

echhhh dopiero na wrzesien
RexMundi
RexMundi: pomijając całkiem dobre sceny pościgu , reszta to mega absurd , a dialogi pisała chyba Ilona Łepkowska dla zabicia czasu można obejrzeć - ale jak dla mnie film na max 5/10

moze sie skusze jak nic nie bedzie
reni700
reni700
  15 května 2013

Dom na skraju lasu - szkoda czasu

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 května 2013

Przylazłam się pożalić, że nic nie oglądalam, ba, nawet na seriale nie mam czasu.

A '' Piękne Istoty'' oglądam od chyba 5 dni, bo stale na nich zasypiam.

No :and:.

:ziober2:
Johnson
Johnson
  15 května 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: A '' Piękne Istoty'' oglądam od chyba 5 dni, bo stale na nich zasypiam.

Czyli film przenudny :rotfl:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 května 2013
Johnson
Johnson: Czyli film przenudny

Chyba wlasnie nie, tzn, mam taka nadzieję że nie, bo nie dotarłam jeszcze do momentu aż się rozkręci ;D.
Ogólnie widziałam zapowiedzi w kinie (chyba) i mnie zaciekawił, więc czekałam długo aż sie w sieci pojawi porządna wersja, niestety zmeczenie sprawia, że nie daję rady obejrzeć całosci za jednym razem ;D.
Dziś planuję nadrobić zaległości chociaż z jednym serialem, a ten film pewnie na weekend zostawię ;D.
:ziober2: