Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  15 května 2013

A mi się nic nie podoba. ;c Niech ktoś poleci naprawdę dobry film, a najlepiej zabawny bo własnie oglądam godzinną kompilację śmiesznych kotów z desperacji ;c

Johnson
Johnson
  16 května 2013
Earth
Earth: A mi się nic nie podoba. ;c Niech ktoś poleci naprawdę dobry film, a najlepiej zabawny bo własnie oglądam godzinną kompilację śmiesznych kotów z desperacji ;c

To nie lepiej ogladac kompilacje failow ? zawsze mozna sie posmiac do lez =)
Earth
Earth
  16 května 2013
Johnson
Johnson: To nie lepiej ogladac kompilacje failow ? zawsze mozna sie posmiac do lez =)

Zwykle to są jakieś łamanie kończyn co średnio mnie bawi :D Wolę koty. :3
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 května 2013
Earth
Earth: a najlepiej zabawny bo własnie oglądam godzinną kompilację śmiesznych kotów z desperacji ;c

to już lepiej oglądaj ridiculousness
http://www.youtube.com/watch?v=wFIoliAbv3U
...Ignorance is bliss...
Johnson
Johnson
  16 května 2013
Earth
Earth: Zwykle to są jakieś łamanie kończyn co średnio mnie bawi :D

Nie nie zwykle =). Czyli nic nie obejrzalas :3. Niektore sceny sa smieszne bez lamania konczyn : >
Paulinessa
Paulinessa
  16 května 2013

Trzeci sezon Plotkary

JuIia
JuIia
  18 května 2013
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970
W ciagu 3 tyg obejrzalam 33 filmy :ninja:Nie bede wymianiac wszystkich tylko the ktore naprawde mna wstrzasnely/poruszyly/zachwycily.

Now Is Good (2012) - Umierająca na białaczkę dziewczyna postanawia wykorzystać jak najpełniej astatine miesiące życia, które jej pozostały.

Bardzo dobry film. Chyba sie starzeje, bo koniec film mnie tak poruszyl ze prawie uronilam lezke :ninja: 8/10

Panaceum(2013) Side Effects - Cierpiąca po utracie męża, który trafił do więzienia, Emily ratuje się terapią u psychiatry. Ten przepisuje jej eksperymentalne antydepresanty, które zmieniają jej życie w piekło.

Najlepszy film roku 2013, po prostu. Bardzo polecam. 9/10
Iron Man 3(2013) - Tony Stark wyrusza w podróż, by zemścić się na tech, przez których jego świat legł w gruzach.

No i ten slawny ajron men. NIE WIEM, czy to kwestia tego ze przed seansem skopcilam naprawde duzego blanta czy film byl tak przezaje.. :ninja: ale podobal mi sie okropnie. 8/10

My Awkward Sexual Adventure(2012) - Konserwatywny księgowy Jordan (Jonas Chernick) proponuje małżeństwo swej bratniej duszy Rachel (Sarah Manninen). W trakcie zbliżenia między nimi odkrywa on bolesną prawdę, jest kiepski w łóżku. Kiedy sfrustrowana i niezadowolona dziewczyna rzuca go, Jordan zobowiązuje się zrobić wszystko, by odzyskać ukochaną. Wyrusza więc na rozpaczliwą misję poszukiwania niezbędnego doświadczenia seksualnego i nabycia kilku podstawowych umiejętności. Droga prowadzi do Julii (Emily Hampshire), wyzwolonej tancerki egzotycznej. Z jej pomocą Jordan odkrywa nieznany świat klubów ze striptizem, zmysłowych salonów masażu i wszelkich innych erotycznych uciech…

Bardzo zyciowy film, troszeczke cos podobnego do filmu Sesje. Podobal mi sie 8/10

Maniac(2012) - Kiedy już się wydawało, że ulice są bezpieczne, do Nowego Jorku powraca skalpujący swe ofiary seryjny morderca, gotowy rozpocząć kolejne polowanie. Tymczasem, w sklepie z manekinami, który prowadzi cichy i spokojny Frank (Elijah Wood), pojawia się młoda artystka Anna (Nora Arnezeder), szukająca pomocy przy swojej wystawie. Między tymi dwojga rozwija się uczucie, które powoduje, że obsesja Franka nasila się z każdym dniem, wywołując od dawna stłumione emocje...

Nic dodac do opisu, nic ujac. Polecam obejrzec, swietny 8/10

Intruz(2013) Host, The - Przyszłość. Ludzkie ciała i umysły opanowują Dusze, które choć dobre, nie potrafią czuć. Melanie udaje się nauczyć tego swoją Wagabundę.

Czytalam i ksiazke, i obejrzalam film i jedno zarowno jak i drugie bylo fantastyczne. Film 'nie odbiega' od ksiazki i dobrze sie go oglada. 8/10

Synu, synu, cóżeś ty uczynił?(2009) My Son, My Son, What Have Ye Done - Film nawiązuje do prawdziwej historii. Niepoczytalny mężczyzna doświadczywszy zdumiewających zdarzeń, zabija własną matkę szablą. Dokładnie tak samo, jak uczynił to antyczny Orestes w tragedii Ajschylosa.

Film ryjacy banie ale godny obejrzenia. 7/10
JuIia
JuIia
  18 května 2013

No i na biezaco Game of Throne.

Earth
Earth
  18 května 2013
JuIia
JuIia: Iron Man 3(2013) - Tony Stark wyrusza w podróż, by zemścić się na tech, przez których jego świat legł w gruzach. No i ten slawny ajron men. NIE WIEM, czy to kwestia tego ze przed seansem skopcilam naprawde duzego blanta czy film byl tak przezaje.. ale podobal mi sie okropnie. 8/10

Oglądałaś w kinie, czy masz "osobistą" wersję? :D Bo mnie aktualnie na kino nie stać (bieda mocno), a wersje online są tak z dupy a nie mogę sie juz doczekać :(
JuIia
JuIia
  18 května 2013
Earth
Earth: Oglądałaś w kinie, czy masz "osobistą" wersję? :D Bo mnie aktualnie na kino nie stać (bieda mono), a wersje online są tak z dupy a nie mogę sie juz doczekać :(

Kinowa wersja :P
Earth
Earth
  18 května 2013
JuIia
JuIia: Kinowa wersja :P

Kurde, to pozostaje mi poczekać na dobrą lub naciągnąć kogoś na kino ;D
JuIia
JuIia
  18 května 2013
Earth
Earth: Kurde, to pozostaje mi poczekać na dobrą lub naciągnąć kogoś na kino ;D

Sa take filmy, ktore lepiej sie oglada w kinie, mysle ze ajron jest tym filmem :ninja:
Earth
Earth
  18 května 2013
JuIia
JuIia: Sa take filmy, ktore lepiej sie oglada w kinie, mysle ze ajron jest tym filmem

Ano właśnie. Taaakii duuuży Robert :3
Johnson
Johnson
  18 května 2013
Earth
Earth: Bo mnie aktualnie na kino nie stać (bieda mocno)

Na papieroski i alkoholu was stac a 20 zl na kino to juz nie =) LOL mi was :3
Earth
Earth
  18 května 2013
Johnson
Johnson: Na papieroski i alkoholu was stac a 20 zl na kino to juz nie =) LOL mi was :3

Słucham? :rotfl:
Nie palę i piję bardzo sporadycznie, nie wiem po co ten tekst wzięty z otchłani poniżej pleców. : D