Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 259 z 377
Donnie Darko - podobał mi się.
Box of Shadows - pomysł na film okej, gorzej z jego wykonaniem, zatem mocno średni, ale ujdzie.
Prestiż - dla przypomnienia, zdania nie zmieniam, bardzo dobry.
Władcy Ognia - mam ostatnio fazę na Bale'a, a od zawsze na smoki, więc podobał mi się.
Droga bez powrotu 2 - leciało w nocy na polszicie chyba, więc obejrzałam 3/4, ale gówno. Zdecydowanie nie mój gatunek.
Box of Shadows - pomysł na film okej, gorzej z jego wykonaniem, zatem mocno średni, ale ujdzie.
Prestiż - dla przypomnienia, zdania nie zmieniam, bardzo dobry.
Władcy Ognia - mam ostatnio fazę na Bale'a, a od zawsze na smoki, więc podobał mi się.
Droga bez powrotu 2 - leciało w nocy na polszicie chyba, więc obejrzałam 3/4, ale gówno. Zdecydowanie nie mój gatunek.

Tak jak Magda wspomniała ja również mam fazę ostatnio na Bale'a, przypomniałem sobie serię Batmana, Mechanika(jaki chudzielec :O), wczoraj na dwójce akurat 3:10 do Yumy, Fightera i zaliczam go do ścisłej czołówki aktorów-nawet na podium swietnie się ogląda filmy z nim
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
no już o nim wspominałem Rex powyżej
kilka mam w planach, Wrogowie publiczni i Prestiż mam na dysku jeszcze do obejrzenia :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
RexMundi: skoro widziałaś oryginał to chyba nie warto - w sumie zero emocji , w to miejsce lepiej obejrzeć co innego
Co za bzdura. To zależy od nastawienia. Może nie ma zachwytu ale ogląda się całkiem ciekawie, bo postacie są inne niż w oryginale. Lisbeth jest trochę inna ale ten gość jest absolutnie inną postacią, nie wiem która jest wierniejsza książce. :)
Earth: Co za bzdura. To zależy od nastawienia. Może nie ma zachwytu ale ogląda się całkiem ciekawie, bo postacie są inne niż w oryginale. Lisbeth jest trochę inna ale ten gość jest absolutnie inną postacią, nie wiem która jest wierniejsza książce. :)
amerykanie zrzynają wszystko z kina europejskiego i robią to samo tylko po to by głupie amerykańce nie musieli czytac napisów w kinie
...Ignorance is bliss...