Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  5 února 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Pan Życia i Śmierci ]

:zakochany:

"To nie jest kraj dla starych ludzi" 8/10
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  5 února 2013
Chloe - do pewnego momentu mi się podobał, potem zaczął mnie irytować, więc średni.
Tylko Jeden - ciekawy dość, ale nie porywa.
Abraham Lincoln: Łowca wampirów - oglądałam go przez 3 dni, bo stale na nim zasypiałam, nudnawy.
12 Małp - po raz kolejny, lubię.
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 února 2013
Made in Poland - Dwa dni z życia chorego z nienawiści chłopaka o imieniu Boguś, który porzuca ministranturę i z napisem "fuck off” wytatuowanym na czole rusza przez osiedle, nawołując do buntu. Nikt jednak nie jest zainteresowany rewolucją, a demolowanie budek telefonicznych i samochodów nie przynosi ulgi, tylko kłopoty. Na swojej drodze konfrontuje się ze swoimi dawnymi mistrzami: księdzem, którego do pracy na blokowisku zesłał podczas widzenia sam Jezus Chrystus, kolegą buntownikiem Zenkiem , – dawnym nauczycielem polskiego, alkoholikiem, komunistą, miłośnikiem poezji Władysława Broniewskiego i kochającą go matką, ekshipiską, która żyje miłością do Krzysztofa Krawczyka
takie kurde momentami bez ładu i składu - ale dobrze przegadany
świetna rola Janusza Chabiora jako Nauczyciela pijaka
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  5 února 2013
RexMundi
RexMundi: Dwa dni z życia chorego z nienawiści chłopaka o imieniu Boguś, który porzuca ministranturę i z napisem "fuck off” wytatuowanym na czole rusza przez osiedle, nawołując do buntu. Nikt jednak nie jest zainteresowany rewolucją, a demolowanie budek telefonicznych i samochodów nie przynosi ulgi, tylko kłopoty.

Co ten Boguś wyprawia. :and:
LadyDomi
LadyDomi
  5 února 2013
Moon - 5/10

Walentynki - 3/10

Premium Rush - 6/10

Dziewiąte wrota - 7/10
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  5 února 2013

Helikopter w ogniu na polszmacie. Po raz bodajże trzeci...świetnie zrealizowany film. Realistyczny, dopracowany. Choćby takie szczegóły jak zmiany magazynków, a nie strzelanie na jednym przez 5 minut. Ma klimat, ma moc. 10/10.

JFC
JFC
  5 února 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Moon - 5/10

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat.
RexMundi
RexMundi
  5 února 2013
JFC
JFC: Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie zna się
...Ignorance is bliss...
Strobista
Strobista
  5 února 2013

równiez helikopter ogladam i równiez ma 10 u mnie;] podobnie jak szeregowiec ryan;]

Earth
Earth
  6 února 2013
Pani Bovary. Zaczynam się martwić o siebie, utożsamiając się z tymi nieszczęśliwymi kobietami z filmów kostiumowych, gdy samej mi dobrze aktualnie niby. Taki ciekawe, choć dziwne zakończenie.

Adam.Historia o gościu z syndromem aspergera i jego relacji z dziewczyną, która wprowadza się obok. Ciekawie się oglądało.
Strobista
Strobista
  6 února 2013

Transporter 3

RexMundi
RexMundi
  6 února 2013

Astronauta leci na stację kosmiczną - rutynowa misja - aż do czasu jak traci łączność i zostaje pozostawiony sam sobie , dalej to już jakieś schizy , retrospekcje itd az do finału ... i... hmmm musiałbym jeszcze raz obejrzeć bo nie wszystko kumam
...Ignorance is bliss...
ichabod
ichabod
  6 února 2013
Cockneys vs Zombies - brytyjska parodia filmów o zombie, trochę w stylu Shaun of The Dead 6/10
The Revenant - i kolejny film o zombie, mniej komediowy tym razem, jednak naprawdę dobry 7/10
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  7 února 2013

The following, lipa ze są dopiero 3 odcinki :/

ichabod
ichabod
  7 února 2013
Psyche30
Psyche30: The following, lipa ze są dopiero 3 odcinki :/

I tak będzie pewnie tylko jeden sezon, z każdym odcinkiem oglądalność i oceny spadają :ninja: