Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 257 z 377
It's Kind of a Funny Story (2010) . Taki filmik dla dzieciaczków, o trudach młodości i dorosłości, jak sądzę. Ale sympatycznie się oglądało (:
Bitwa pod Wiedniem - w sumie czuje sie troche zawiedziona...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Życie Pi / Life Of Pi- Polecam!!!!!!!!!!
Django / Django Unchained-nie przepadam za westernami ale ten ogląda się całkiem przyzwoicie ;-)
Moon - poczytałam trochę opinii, które były zgodne co do tego, że film przynudzał. Nie zgadzam się. Bardzo mi się podobał, ale ja ogólnie lubię filmy z kosmosem w tle, więc no.
Dzień Próby - również mi się podobał.

Wróg numer jeden Film opowiada o polowaniu na najsłynniejszego terrorystę w historii, Osamę bin Ladena, z perspektywy młodej agentki CIA.
Taki sobie, dla mnie nic wybitnego 6/10
Taki sobie, dla mnie nic wybitnego 6/10
Helikopter w ogniu - 7/10
Prawie jak gladiator - 5/10
Pi - film w ogóle nie moja bajka.
Wróg numer jeden - 7/10
Mechanik: Prawo zemsty - 7/10
Serial The Following - póki co 7/10
Prawie jak gladiator - 5/10
Pi - film w ogóle nie moja bajka.
Wróg numer jeden - 7/10
Mechanik: Prawo zemsty - 7/10
Serial The Following - póki co 7/10
Muzyka serca - ładnie zrobiony, choc oklepana tematyka
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
S. Darko - nieudana kontynuacja Donniego Darko , tym razem to jego siostra ma wizje itp ( ta młoda co tańczyła ) tu starsza o 7 lat i dość atrakcyjna nawet , ale film słaby
Protektor - Jason Statham staje w obronie małej Chinki która ma mega mózg - na usługach Triad , robi się gorąco gdy dziewcynkę chcą dopaść Ruscy , chinole i skorumpowani gliniarze -- dla samej akcji można obejrzeć
Protektor - Jason Statham staje w obronie małej Chinki która ma mega mózg - na usługach Triad , robi się gorąco gdy dziewcynkę chcą dopaść Ruscy , chinole i skorumpowani gliniarze -- dla samej akcji można obejrzeć
...Ignorance is bliss...