Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 252 z 377
Zielona mila 10/10 po raz nie wiem który, wszyscy znają.
Rytuał 6/10 temat kościoła i egzorcyzmów, ale bez szału.
Obejrzałam jednak już AHS. Końcówka może i przewidywalna w jakiś sposób, ale mnie zaskoczyła jednak trochę. Czekam na kolejny sezon.
Silent Hill Apokalipsa - fabuła szału nie robi, ale lubię, bardzo.
Dredd - a też mi się podobał.
AHS - ost. odcinek 2 sezonu, spoko ;D.
Spartacus War of the Damned - 1 odcinek finalowej serii, ponoć premierę w USA ma mieć za 5 dni, ahahah, w sieci już jest. Więcej krwi, sporo nagiego ciała, mi się podoba.
Dredd - a też mi się podobał.
AHS - ost. odcinek 2 sezonu, spoko ;D.
Spartacus War of the Damned - 1 odcinek finalowej serii, ponoć premierę w USA ma mieć za 5 dni, ahahah, w sieci już jest. Więcej krwi, sporo nagiego ciała, mi się podoba.

Hahahaha , to samo ogądałąm wczoraj w nocy ;D w porównaniu do pierwszej części to jest masakra, zrypano totalnie, prawie ze usnęłam na tym, serio.Na pierwszej części nigdy bym nie usnęła.
I tak przy okazji nie wiesz co to za kawałek był na sam koniec? Jak już byy napisy prawie, fajna muzyka leciała.
Earth: Końcówka może i przewidywalna w jakiś sposób, ale mnie zaskoczyła jednak trochę. Czekam na kolejny sezon.
W sumie to podobał mi się ten ostatni odcinek, był spokojny taki , bez udziwnień wielkich.Trzeci sezon ma być lżejszy od tych dwóch, i trochę się boje że będzie słabo, ale czekamy :D
Angielski Bulwar - specyficzny. Taki niby o niczym, później coś się rodzi, jakaś fabuła zakreśla, ale i tak nie wiem jak ten film odbierać. Miał być chyba trochę czarną komedią, dramatem...sam nie wiem. Coś na wzór "najpierw strzelaj potem zwiedzaj" tylko słabsze.
So Undercover nic szczegolnego
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Que se mueran los feos - taki sobie...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
Barrens, The(2012) - 3/10 - Słaby horrorek o Diable z Jersey. Nawet nie pamiętam co się w nim działo.
Dredd 3D(2012) - 7/10 - Chłodny Dredd, fajna dupa, rozwałka na całego, krew wszędzie, slo-mo. Fajjny.
Husk(2011) - 5/10 - Horror o grupce przyjaciół na nawiedzonym polu kukurydzy. ale daje radę. :D
Zabić, jak to łatwo powiedzieć(2012) - Film gangsterski w większości przegadany, na spokojnie. Zajebisty Bradd, tak samo jak w Sessym Jamesie. Fajne zdjęcia.
Dredd 3D(2012) - 7/10 - Chłodny Dredd, fajna dupa, rozwałka na całego, krew wszędzie, slo-mo. Fajjny.

Husk(2011) - 5/10 - Horror o grupce przyjaciół na nawiedzonym polu kukurydzy. ale daje radę. :D
Zabić, jak to łatwo powiedzieć(2012) - Film gangsterski w większości przegadany, na spokojnie. Zajebisty Bradd, tak samo jak w Sessym Jamesie. Fajne zdjęcia.