Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 251 z 377
Dead Season (2012) - 4/10 - Taki tam film o ludziach walczących z zombie na wyspie.
Nienarodzony (2009) - 5/10 - Nie pamiętam za bardzo, coś o jakiejś klątwie i duchach.
Fertile Ground (2011) - 6/10 - W miarę klimatyczny horror o nawiedzonym domu. Całkiem, całkiem. Przypominał AmicośtamVile. :D
Wyborcze jaja (2012) - 6/10 - Film jajcarski, ale pokazujący przerysowaną prawdę o polityce nie tylko w stanach. Zaśmiałem się kilka razy.
Django (2012) - 9/10 - Jakoś strasznie się nigdy nie jarałem Tarantino, ale tym razem naprawdę się postarał. Zajebiste kreacje postaci, dialogi, akcja. Zajebistość, mimo, że długi.
Underground (2011) - 3/10 - Słaby horrorek o grupce ludzi uwięzionych w bunkrze. Jak się okazuje, nie są tam sami i bezpieczni.
Straż sąsiedzka (2012) - 6/10 - Niezła komedyjka o małym miasteczku, które jest oblegane przez obcych, a do walki z nimi staje kilku mieszkańców zrzeszonych pod dowództwem Bena Stillera. Mnie się podobał humor, poza tym lubię tego murzyna z ITC.

Yuma (2012) - 7/10 - Dobry dramat o przygranicznym miasteczku i jego mieszkańcach. Aktorzy znani głównie z seriali, ale dają radę, naprawdę. Szczególnie mi się podobała rola kota.
Deadheads (2011) - 4/10 - Zombie w trochę innej formie. Pomysł ciekawy, ale nie mogło z tego wyjść nic innego jak przeciętna komedyjka z wątkiem miłosnym. Całość Ok.
Ojezu nie chce mi się więcej..
Jaceh już mi nie poleca filmów. ;_;
Ja oglądałam Godfather, drugi raz, ocenia wiadomo. +
Anna Karenina (2012). Czyli Keira Knightley, Jude Law i Matthew Macfadyen, z tych co znam i oceniam ich grę bardzo dobrze. Choć Jude Law jakoś ogólnie nie wzbudza mojej sympatii to myślę, że zagrał bardzo fajnie. Ciekawy pomysł na scenografię, czy jak to określić, bo zmieniała się ona na oczach widzów jakby, nagle wjeżdżała inna, albo bohater przechodził przez drzwi do innej :D Taśma taka Burtonowska trochę, mi bardzo odpowiada. Ogólnie bardzo mi się film podobał, zachęcił do przeczytania 1000 stron książki : D
Przestałeś oglądać filmy o ludziach z problemami społecznymi, rozumiem.

A Django obejrzę na pewno, już go mam na liście. :D
Poletzam Patryszji na wolny weiczór.
Spadaj, tato(2012) - 7/10 - Dobra komedia z A.Sandlerem, którego rola jednak nie należała do najciekawszych w dorobku. Humor dobry, dialogi niezłe,wzkaźnik losowości w granicach normalnych ludzie, ale i tak dobrze. Mnie tam się podobało. :P
Ja lubię takie losowe filmy, lubię też tego typa z De Ląli Ajlend i Salndlera, soł. Poza tym, czytaj wyżej bo oglądałem go jeszcze przed Syberią. xD
MoniKa - jakis koles ma wizje babki która zginęła , póxniej wraca zza światów później jescze cos... ogólnie popaprane
film tam o tym jak dwie laski ukradły kase gangsterom a \ci teraz strzelaja i zabijaja wszystko by ja odzyskac
szkoda czasu --- no może na pierwsze 10 min można sie skusić - sceny łózkowe :D
Jesteś Bogiem - takie sobie , chociaż od strony muzycznej znośne , trochę inaczej wyobrażałem sobie postać Magika
Mnich -- droga krzyżowa :D - na jedno obejrzenie
Les Miserables - 10/10
Kowboje i obcy - Craig

Lot - 6,5/10