Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 250 z 377
nedznicy - genialny film
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Factory - John Cusack prowadzi śledztwo w sprawie seryjnego mordercy który porywa i morduję dziwki.. sprawa się komplikuję gdy przypadkowo porwana zostaje jego córka
taki sobie, i dzine zakończenie
Hotel Transylwania - bajka, w sumie ujdzie były momenty do śmiechu
Trouble with the Cu(autoban)rve - Clint Eastwood gra starego schorowanego łowce talentów w baseballu który do tego ma kłopoty z córką która sięczuję niedoceniana przez ojca - ostatecznie wspólnie obserwują gracza z jakiejś okręgowej ligi co jest okazją do "wyprania rodzinnych brudów" plus Justin Timberlake
niby dramt sportowy ..ale trochę banał
taki sobie, i dzine zakończenie
Hotel Transylwania - bajka, w sumie ujdzie były momenty do śmiechu
Trouble with the Cu(autoban)rve - Clint Eastwood gra starego schorowanego łowce talentów w baseballu który do tego ma kłopoty z córką która sięczuję niedoceniana przez ojca - ostatecznie wspólnie obserwują gracza z jakiejś okręgowej ligi co jest okazją do "wyprania rodzinnych brudów" plus Justin Timberlake
niby dramt sportowy ..ale trochę banał
...Ignorance is bliss...
mysl jak facet - zabawny
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
w sumie w ostatnich dniach kilka filmów widziałem i nie bardzo pamiętam kolejności oglądania..
wyborcze jaja - taki troszke za bardzo głupkowaty , ale czego się spodziewać jak gra Will Farrell czy jak on tam ma
czarnobyl ( ten najnowszy ) - w sumie nie przepadam za horrorami ale ten był całkiem ok
never back down - fajnie się oglądało aczkolwiek filmów o podobnej fabule było od groma
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street - kawałek widziałem , zaskoczyło mnie ze to musical