Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 246 z 377

Dla mnie nuda i w skali 1-10 daję 3 wyłącznie za Katalonię :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Skyfall - za malo Jamesa Bonda w Jamesie Bondzie, bieda z gadzetami.
Spodziewalam sie czegos wiecej, za to utwor tytulowy by Adelle genialny
Blair Witch Project - tak, nigdy wczesniej go nie widzialam (mimo ze widzialam jego inne czesci). Calkiem spoko.
VHS - ta sama metoda nagrywania co Blair, moim zdaniem ciekawszy, podobal mi sie.

Paranormal Activity 4 - 6/10
Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości - to już nie ten sam Asterix i Obelix co z Misji Kleopatry np. Trochę mniej humoru. 6/10
RRRrrrr!- hahahaha, film o Adamach i Ewach czyli tysiące lat do tyłu-gorszego gówna nie oglądałam, początek śmieszny ale to wszystko. 2/10
Blitz- o człowieku zabijającym policjantów z jednego posterunku, którzy wcześniej go zatrzymywali, chce być gwiazdą ale taką rolę odgrywa Statham. Wszystkie filmy z jego udziałem są dla mnie bardzo dobre. 9/10
Mi Casa, Su Casa - taki sobie
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Looper - pętla czasu.
Podobał mi się. Mimo pewnych nielogiczności ma swój klimat i oryginalną fabułę.
Thale - ''opowiada o mitycznej postaci z norweskich wierzeń ludowych o nazwie 'Huldra'. Według mitu była to piękna niewiasta mieszkająca w głębi norweskich lasów i na pozór niczym się nie różniła od zwykłej dziewczyny. Jedyną częścią ciała, która oszpecała mitycznego stwora, był krowi ogon wystający spod spódnicy. Za pomocą pięknej piosenki zwabiała do lasu młodzieńców, którzy ulegając jej nie wracali już nigdy do swoich domostw.'' Czytałam niemal same negatywne opinie o tym norweskim filmie, jednak sam jego opis mnie zaciekawił. Już kiedyś widziałam jakiś skandynawski film o mitycznych, czy też basniowych stworzeniach i nawet mi się podobał, więc ten również postanowiłam przebrnąć, jak sądziłam. Jednak ku mojej uciesze, podobał mi się i o przebrnięciu mowy nie było, bo ogladało się go okej. Jeden z głównych bohaterów, który stale coś memlał mnie strasznie bawił. Ciekawa historia. 6/10.

Trylogia Blade'a dla przypomnienia.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Chained - opowiada historię chłopca, którego matka zostaje zamordowana niemal na jego oczach, a on sam zostaje ''króliczkiem'' oprawcy. Po fińskim filmie dowaliłam sobie kolejną ciężką produkcją i głupoty mi się potem śniły ;D. Mocne kino, przytłaczające, w pewnym momencie nie mogłam się doczekać końca filmu, który jest zaskakujący. Sama nie wiem jak mam ocenić, naprawdę.

Ksiezna - warty obejrzenia...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)