Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Strobista
Strobista
  20 prosince 2012

Thats My Boy - dobra komedia 10/10

Earth
Earth
  20 prosince 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Thats My Boy - dobra komedia 10/10

Boję się Twoich ocen, ale to już któraś bardzo wysoka, chyba sie skuszę. :D
Strobista
Strobista
  20 prosince 2012

@Earth
heheh :]

Strobista
Strobista
  20 prosince 2012

Superhero - komedia/parodia
wg opisu jest to parodia około 10 róznych filmów. Film mnie rozyebał totalnie, kilka razy poleciały mi łzy ze smiechu:ziober2:
10/10

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 prosince 2012
Uśpieni - kazali obejrzeć i obejrzałam, nie żałuję absolutnie. Bardzo fajny film z ciężkim tłem. Po recenzji filmwebowskiej troche się obawiałam dratsycznych scen, źle nie było, jedna tylko mnie zniesmaczyła. 8/10.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 prosince 2012
Cud w wiosce Sant Anna 2008 - spoko film w starym dobrym wojennym stylu. Pewnie nie jeden oglądający go nie zrozumiał, ale mi przypasił. 7,5/10

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

DepressedSuicide
DepressedSuicide
  22 prosince 2012

"Masakra w Hollywood", "Jesteś bogiem", "Silent Hill".

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  22 prosince 2012
Nietykalni - pamiętam jak ten film był w kinach, po przeczytaniu o czym jest stwierdziłam, że na pewno nie jest dla mnie. Wczoraj obejrzałam i jestem w sumie zachwycona, bardzo mi się podobał, uśmiałam się, wzruszyłam, ale bez łez ;D. Polecam. 9/10.

That's My Boy - miałam ochotę na komedie, a że ta była tutaj ostatnio polecana to się skusiłam. Pewnie bardziej by mi się podobała, gdyby mi się podczas oglądnia nie spieprzył laptop, hyhy. W każdym razie ujdzie, ale szału nie robi :). 4/10.
:ziober2:
Strobista
Strobista
  22 prosince 2012

senseless - komedia, ujdzie 6/10

LadyDomi
LadyDomi
  22 prosince 2012
Roman Barbarzyńca - film animowany o barbarzyńcach. Jeden z nich jest dość chuderlawy. A jak się później okazuje musi uratować później całą bandę. Uśmiałam się kilka razy także daję od siebie 6,5/10 :-)

Wakacje Jasia Fasoli - stary dobry Jasiek :D Wygrywa wakacje we Francji i podczas podróży spotykają go dziwne przygody. 6,5/10
Earth
Earth
  22 prosince 2012
The Art of Getting By. O nastolatkach, chyba dla nastolatków, ale mi się podobał. Lubię dziwnych ludzi i główny bohater byłby mi dobrym kolegą. ;) No i fajny tam gość od malowania był, który się znacznie wplątał w całą historię.

That's my boy. Już dawno miałam to obejrzeć bo znam piosenkę o tym tytule, która jest świetna, ale to.. wytrwałam 15 minut, jeszcze podejdę do tego raz, bo może później się rozkręci, ale idiotyzm na początku jest przerażający.
ichabod
ichabod
  22 prosince 2012
The Fountain - przynajmniej raz w roku muszę obejrzeć ten film, moim zdaniem jeden z lepszych jakie w ogóle powstały, fabuła:

Film opowiada trzy historie. Pierwsza dzieje się w XVI wieku. Hiszpański konkwistador Tomas Creo z polecenia królowej, na punkcie której szaleje, poszukuje legendarnego Drzewa Życia. Druga dzieje się współcześnie. Tomas Creo, naukowiec, maniakalnie poszukuje lekarstwa dla swojej chorej na raka żony. Trzecia to już wiek XXVI. Astronauta Tom próbuje pojąć tajemnicę życia i odpowiedzieć na pytania postawione przez jego poprzednie wcielenia: Co byłoby, gdybym mógł żyć wiecznie i kochać wiecznie tę samą kobietę?

Do tego świetna muzyka skomponowana przez Clinta Mansella.
ShadowAkaCapone
ShadowAkaCapone
  23 prosince 2012

Drive 6.5/10 nie chce mi się streszczac,ale film niezły

agoosiaaa
agoosiaaa
  23 prosince 2012

Frankenweenie

dobrze ze to animacja, bo az strach sobie wyobrazic gdyby to bylo grane przez aktorow :rotfl:

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 prosince 2012
2 sezon Pamietników wampirów

Sprawa zamknięta - takie tam niby dramat policyjny . głowny bohater w dzieciństwie zabił dwóch meneli - w życiu dorosłym został gliniarzem - sprawa z przed 18 lat wypływa na światło dzienne
...Ignorance is bliss...