Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 240 z 377
Świąteczny pocałunek motyw oklepany, ale milo sie oglada
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Interpretacja klasycznej baśni. Po latach spokoju wilkołak z Daggerhorn ponownie zaczyna siać postrach. Valerie odkrywa, że z grasującą bestią łączy ją pewna więź. filmweb
Całkiem spoko film, 6/10.

Czyli mamy to samo: waleczność, bluzgi, odważne sceny seksu, intrygi. Oglądało się z ciekawością, swietna gra Batiatusa oraz Lucrecii, swoje dołożyła Gaia znana jako Lila z Dextera

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Nie można pocałować panny młodej - podobal sie
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Autobus z lotniska - thriller
w skrocie: 2 mlode typiary wracają z wakacji, na lotnisku wsiadają do tanszego autobusu ktory ma je zawiezc do hotelu, wraz z nimi wsiada jeszcze 2 mlodych typków równiez z lotniska.spotykaja w autobusie typa ktory najpierw gra ofiare potem okazuje sie ze trzyma z oprawcą. podczas trwania filmu nie wiadomo o co dokladnie chodzi i jaki jest cel uprowadzenia pasażerów. Pod koniec filmu mozna domyslac się motywu uprowadzenia, natomiast na samym koncu filmu jest on juz dobrze pokazany.
Może być 7/10
aktualnie oglądam prezent świąteczny dla siostry czyli:
Pamiętniki Wampirów
skończyłem dziś pierwszy sezon - szczerzę nawet nie takie złe - kto wie może zacznę nawet to czytać ( siora ma całą półkę ) jedyny minus to Damjan który strasznie mi przypomina Sheldona Coopera z Teorii wielkiego podrywu
Love Actually . Taki nawet sympatyczny. Fajna obsada, to zdecydowanie na plus. :) No i Hugh też robi takie dziwne miny sam do siebie, jak się przed kimś wydurni, zupełnie jak ja, poczułam tę jedność i zrozumienie.
Niesamowicie chciałam sobie obejrzeć Bękartów wojny a tu na złość wszystko wygasłe.