Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 241 z 377
Love actually - też obejrzałam, bo tak wszyscy polecają ;-) Dobry na święta. Już to kiedyś oglądałam, bo miałam pewne przebłyski przy różnych scenach. Podobał mi się - 7/10
Rex ja tez Cie ostrzegam. Te ksiazki sa robione z perspektywy takiej tepej laski, ze az glowa boli i nic nie maja wspolnego z serialem oprocz imion. Dotrwalam do tej czesci, w ktorej Elena idzie uwolnic Stefana od chochlikow czy czegos i maly glos zaczal mi plakac w glowie, dlaczego sobie to robie.
Pierwsza seria ksiazek, w ktorych nie wytrwalam do konca serii

tru story.
Btw - Elena w ksiazce jest niebieskooka blondynka

RexMundi: jedyny minus to Damjan który strasznie mi przypomina Sheldona Coopera z Teorii wielkiego podrywu
Od Dejmona to ty sie odczep!

Konto usunięte: Rex ja tez Cie ostrzegam. Te ksiazki sa robione z perspektywy takiej tepej laski, ze az glowa boli i nic nie maja wspolnego z serialem oprocz imion. Dotrwalam do tej czesci, w ktorej Elena idzie uwolnic Stefana od chochlikow czy czegos i maly glos zaczal mi plakac w glowie, dlaczego sobie to robie.
Pierwsza seria ksiazek, w ktorych nie wytrwalam do konca serii
tru story.
Btw - Elena w ksiazce jest niebieskooka blondynka
yhym to widzę że ładnie pojechali z serialem
oby siostrze się spodobał
==
p.s.
100 pkt do fejmu za avatar

wypisz wymaluj Sheldon

...Ignorance is bliss...
Wczoraj zassalam Hellboy 2 bo lecial w TV.
nie znasz sie :foch:
no ja pamietam ze kiedys przez przypadek wpadlam na te ksiazki, zaczelam czytac i jakos pare miesiecy po tym serial zaczal wychodzic, nie wiedzialam wtf jak zobaczylam jak wygladaja aktorzy.
powiem ze tak: praktycznie gdyby nie to, ze maja takie same imiona to serial moglby sie nazywac jakby sie tam chcial, bo z ksiazkami nie ma nic do roboty

dziex

Doskonały świat - świetny. 10/10 + 
Misery - pisarz, który ma wypadek i ratuje go jego 'najwierniejsza wielbicielka czy tam fanka'. No i nie podoba jej się jego najnowsza powieść i zaczynają się problemy, bo on biedny cały połamany nie może się ruszać, a jej zaczyna coraz bardziej odwalać. Takie 6/10

Misery - pisarz, który ma wypadek i ratuje go jego 'najwierniejsza wielbicielka czy tam fanka'. No i nie podoba jej się jego najnowsza powieść i zaczynają się problemy, bo on biedny cały połamany nie może się ruszać, a jej zaczyna coraz bardziej odwalać. Takie 6/10
Homeland - dawniej odbiłem się od tego serialu, ale teraz zrobiłem drugie podejście i faktycznie jest to bardzo dobry dramat;
Cloud Atlas - genialny dramat przygodowy, prawie tak dobry jak książka.
Uśpieni - 4 chłopców trafia do poprawczaka, gdzie znęcają się nad nimi strażnicy. Po latach się mszczą. Świetny. 8/10
Obejrzałam parę odcinków Lie to me. Może nawet się wciągnę ;-)
Obejrzałam parę odcinków Lie to me. Może nawet się wciągnę ;-)
Sinister - czytałam jak zachwalaliście no i w nocy obejrzałam, niestety miałam za głośno w słuchawkach, kilka razy przysnęłam i niemal na zawał zeszłam kiedy obudził mnie krzyk, czy też głośniejszy dźwięk. Ogólnie może być :D.

Upside Down - świetna koncepcja z połączonymi światami, dramat o walce z zasadami, zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=G9PQytMTTMk