Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 prosince 2012

Przed chwilą obejrzałem Dzień matki, powrót zła 2010, czytałem że jest to jakiś remake filmu z 1980r. Zajebiście mi się podobał, trzymał w napięciu ....
Jest dalsza cześć bo kończy się tak jakby miała być ?

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

styka51
styka51
  13 prosince 2012
Zabójcze ciało - w sumie nie wiem co myśleć, raz mnie ciarki przeszły, na samym początku. Horror to to nie jest, jakaś dziwny, kiczowaty wytwór komediopodobny.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  13 prosince 2012

Revenge of the Bridesmaids nic specjalnego

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 prosince 2012
Dom w lesie - ale syf, miał być horror ale wyszło gówienko :D
2/10.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  14 prosince 2012

The Expendables 2 (Niezniszczalni) - niesamowita rozpierducha, bombowa ekipa staruchów: Stallone, Statham, Li, Lundgren, Crews plus gościnnie Chuck Norris :rock: Van Damme, Willis, Schwarzenegger :mrgreen: oglądało mi się świetnie, nie brakowało beki :D film w dobrym starym stylu i zdecydowanie lepszy od 1 części w moim odczuciu. Następnym razem chcę widzieć Seagala !

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

kuba92762
kuba92762
  14 prosince 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Następnym razem chcę widzieć Seagala !

I Clinta!!!!!! Ale nie wiem czy się da namówić:P
TheWitch
TheWitch
  14 prosince 2012

Looper - 6/10 całkiem przyjemnie się oglądało..

Arthur Christmas - fajna bajka, taka świąteczna :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 prosince 2012

@Wiertlo

O Seagalu tez myślałam w tym filmie :rotfl:
Ale on by tam nie pasował, jakby nie było kręcił przeważnie filmy klasy B. Pajac Norris wystarczył ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Nefertari79
Nefertari79
  14 prosince 2012

Titanic - uroczy młodziutki jeszcze Leonardo DiCaprio....
Babylon A.D.-ciekawy ,wart polecenia 6/10

Efekt Motyla 1-chyba najciekawsza wersja lubię do niego wracac

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 prosince 2012
massacre
massacre: O Seagalu tez myślałam w tym filmie

nie wiem czy tam nie poszło o to że pan S.S. ne chciał dostac wpedol id pana JvD :ninja:
lub coś w tych klimatach
...Ignorance is bliss...
TheWitch
TheWitch
  14 prosince 2012

We need to talk about Kevin - trochę się ciągnie, ale jest ok.

JuIia
JuIia
  15 prosince 2012
7 Psychopatów - Seven Psychopaths
Czarna komedia o scenarzyście Martym (Colin Farrell), który akurat kończy pisać scenariusz zatytułowany "Siedmiu psychopatów". Aby tego dokonać potrzebuje jedynie odrobiny skupienia i inspiracji. Jego najlepszy przyjaciel, bezrobotny aktor Billy (Sam Rockwell), który dorabia sobie jako złodziej psów, zrobi wszystko, żeby pomóc swojemu kumplowi. Pech chce, że w tym samym czasie Billy wraz ze swym wspólnikiem Hansem (Christopher Walken) skradli ukochanego psa szalonego gangstera, który nie powstrzyma się przed niczym, by go odzyskać. filmweb

Spodobał mi się w sumie głównie dlatego bo firma w której pracuję reklamowała go ostro i gęsto i tak jakoś podpatrzyłam. Ogółem wiele śmiesznych scen, fajny pomysł z narracją dwuliniową no i na końcu lekki szok gdy wszystko się wyjaśnia. Plus gra Christophera Walkena, uwielbiam twarz typa 2764
8/10
LadyDomi
LadyDomi
  15 prosince 2012
Dzień z życia - 24 lipca 2010 roku mnóstwo ludzi nagrywało jak przeżywają ten dzień, a następnie wrzucili to na YT. Film jest zlepkiem fragmentów kilku z nich. Niesamowite jak ludzie z całego świata spędzają swoje dni. 8/10

Miłość - para staruszków żyje sobie szczęśliwie we Francji. Jednak nagła choroba Anny wszystko pogarsza. Myślałam, że film mnie wzruszy, ale on pokazuje miłość od innej strony. Widziałam na filmwebie, że zdania na temat filmu są mocno podzielone, bo każdy postrzega ten film inaczej. Dla mnie - 8/10
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 prosince 2012

Cars 1
Toy Story 1
Puss in Boots

DepressedSuicide
DepressedSuicide
  15 prosince 2012

Ostatnio obejrzałam "The blair witch projekt". Ten horror nie jest obrzydliwy, ale momentami przeraża, gdy się wczujesz. Naprawdę polecam!