Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 225 z 377
Storm Warning - jak wiekszosc amerykanskich horrorów...mlode małzenstwo pod naciskiem sztormu ląduje na bezludnej wyspie i trafiaja do rzekomo opuszczonej chaty ...bla bla bla + happy end.
MaqdaIena: Żadnego z tych seriali nawet nie kojarzę :). I też się zastanawiałam nad Criminal Minds, ale stwierdziłam, że nie nie nie. Może kiedyś, jak obecne sezony wszystkiego co ogladam się skonczą i będę czekała na kolejne, zobaczymy ;D.
glowny bohater white collar jest mocno ruchable, warto obejrzec

ogolnie sie w to wciagnelam, nie moge sie doczekac drugiej polowy czwrtego sezonu, ktora ma zaczac wychodzic w styczniu

i nie wiem czy widzialas ''psych'' ale jest tez zarypisty

MaqdaIena: W sumie w pierwszym sezonie też wiele było dziwnych rzeczy , wyjaśniały się potem, soł może teraz będzie podobnie, oby, bo kurdę z dupy oni są wzięci .

a tak w ogole CHYBA SPOILER, NIE WIEM! [color=white]to ten gostek, co robil abazury z ludzkich skor to chyba faktycznie kiedys istnial? bo kurze tak kojarze i nie wiem skad

A tak co do tego tematu, to wczoraj zassalam Wrong Turn 4 - bloody beginnings - ja piernicze, tragednia. jeszcze trojka to mi sie podobala, fajny pomysl mieli a czworka... eee... scierwo. dzisiaj zassam piatke, ale niczego dobrego sie po niej nie spodziewam.
No i procz tego 2 odcinki How I Met Your Mother z nowej serii.
Kołysanka. Polska "czarna komedia". Absurdalne to okropnie, ale nawet miło się oglądało. :)
+ zasiadłam do oglądania American Horror Story, podejście drugie, chciałam sobie przypomnieć odcinek który oglądałam i jednym momencie butelka z wodą zrobiła "POP!" co skończyło się moim stanem przedzawałowym i wyłączyłam. :C
+ zasiadłam do oglądania American Horror Story, podejście drugie, chciałam sobie przypomnieć odcinek który oglądałam i jednym momencie butelka z wodą zrobiła "POP!" co skończyło się moim stanem przedzawałowym i wyłączyłam. :C
Konto usunięte: glowny bohater white collar jest mocno ruchable, warto obejrzec
ogolnie sie w to wciagnelam, nie moge sie doczekac drugiej polowy czwrtego sezonu, ktora ma zaczac wychodzic w styczniu
i nie wiem czy widzialas ''psych'' ale jest tez zarypisty ogolnie gostek udajacy jasnowidza pomagajacy policji mam nadzieje ze wyjdzie nastepna seria, siodma, wiki przepowiada ze bedzie w lutym
No ale co Ty mi robisz ?

Co do tego Psych, to kojarzy mi się z Mentalistą trochę ;D, z tym, ze Patrick już nie udaje wizjonera, jasnowidza, zwał jak zwał ;D.
SPOILER[color=white] mi się wydaje, że on jej nie zabije. Bo on chce ją wyleczyc z lesbijstwa ( w ogole sikałam z pierwszego sposobu, co przyprowadził tego kolesia i ona musiała jedną ręką robić mu dobrze, a drugą sobie

Earth: zasiadłam do oglądania American Horror Story, podejście drugie, chciałam sobie przypomnieć odcinek który oglądałam i jednym momencie butelka z wodą zrobiła "POP!" co skończyło się moim stanem przedzawałowym i wyłączyłam. :C
Polecam Patryshja, wkręciłam się jak głupia i oglądam odcinki nawet jak mam na 8 do roboty a jest 3 w nocy