Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JuIia
JuIia
  16 listopadu 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Mnie ona przerażała . 5 epizod 2 sezonu o jesu, wczułam się w rolę dziennikarki i o matko, na zawał bym zeszła . Tak dla zachęty ;D.

Jest 2 sezon? :ninja: Czytałam że tylko 1 i 13 odcinków :ninja:
Ale podoba mi się, będę oglądać 261d
Strobista
Strobista
  17 listopadu 2012

Storm Warning - jak wiekszosc amerykanskich horrorów...mlode małzenstwo pod naciskiem sztormu ląduje na bezludnej wyspie i trafiaja do rzekomo opuszczonej chaty ...bla bla bla + happy end.

JuIia
wpis jest ukryty
JuIia
JuIia
  17 listopadu 2012
:rotfl:
Gutek909
Gutek909
  17 listopadu 2012

jak ktoś lubi komedie typu American pie to gorąco polecam serial ' Blue Mountain State " :mrgreen:

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 listopadu 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Żadnego z tych seriali nawet nie kojarzę :). I też się zastanawiałam nad Criminal Minds, ale stwierdziłam, że nie nie nie. Może kiedyś, jak obecne sezony wszystkiego co ogladam się skonczą i będę czekała na kolejne, zobaczymy ;D.

glowny bohater white collar jest mocno ruchable, warto obejrzec :mrgreen:

ogolnie sie w to wciagnelam, nie moge sie doczekac drugiej polowy czwrtego sezonu, ktora ma zaczac wychodzic w styczniu :mrgreen:

i nie wiem czy widzialas ''psych'' ale jest tez zarypisty :zakochany: ogolnie gostek udajacy jasnowidza pomagajacy policji :mrgreen: mam nadzieje ze wyjdzie nastepna seria, siodma, wiki przepowiada ze bedzie w lutym :Zakochany:
MaqdaIena
MaqdaIena: W sumie w pierwszym sezonie też wiele było dziwnych rzeczy , wyjaśniały się potem, soł może teraz będzie podobnie, oby, bo kurdę z dupy oni są wzięci .

:rotfl:
a tak w ogole CHYBA SPOILER, NIE WIEM! [color=white]to ten gostek, co robil abazury z ludzkich skor to chyba faktycznie kiedys istnial? bo kurze tak kojarze i nie wiem skad :woot: i w ogole on chcial zeby ta dziennikarka opowiedziala jego historie czyli co, nie zabije jej czy jak? po co ja tam na dol zrzucil i w ogole ona przezyje czy jak. denerwuje mnie jak sie filmy koncza bez zakonczenia a ja musze czekac durny tydzien na nastepny odcinek :evil: KONIEC

A tak co do tego tematu, to wczoraj zassalam Wrong Turn 4 - bloody beginnings - ja piernicze, tragednia. jeszcze trojka to mi sie podobala, fajny pomysl mieli a czworka... eee... scierwo. dzisiaj zassam piatke, ale niczego dobrego sie po niej nie spodziewam.
No i procz tego 2 odcinki How I Met Your Mother z nowej serii.
Earth
Earth
  17 listopadu 2012
Kołysanka. Polska "czarna komedia". Absurdalne to okropnie, ale nawet miło się oglądało. :)

+ zasiadłam do oglądania American Horror Story, podejście drugie, chciałam sobie przypomnieć odcinek który oglądałam i jednym momencie butelka z wodą zrobiła "POP!" co skończyło się moim stanem przedzawałowym i wyłączyłam. :C
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 listopadu 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: glowny bohater white collar jest mocno ruchable, warto obejrzec ogolnie sie w to wciagnelam, nie moge sie doczekac drugiej polowy czwrtego sezonu, ktora ma zaczac wychodzic w styczniu i nie wiem czy widzialas ''psych'' ale jest tez zarypisty ogolnie gostek udajacy jasnowidza pomagajacy policji mam nadzieje ze wyjdzie nastepna seria, siodma, wiki przepowiada ze bedzie w lutym

No ale co Ty mi robisz ? :and:. Weź mnie nie namawiaj na seriale, które mają już tyle serii, bo zacznę oglądać i kto będzie za mnie pracował czy coś ? :rotfl:.

Co do tego Psych, to kojarzy mi się z Mentalistą trochę ;D, z tym, ze Patrick już nie udaje wizjonera, jasnowidza, zwał jak zwał ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogole CHYBA SPOILER, NIE WIEM!

SPOILER[color=white] mi się wydaje, że on jej nie zabije. Bo on chce ją wyleczyc z lesbijstwa ( w ogole sikałam z pierwszego sposobu, co przyprowadził tego kolesia i ona musiała jedną ręką robić mu dobrze, a drugą sobie :rotfl:), do piwnicy ją zrzucił i założył maske z ludzkiej skóry, a zęby jak pisałysmy miał tej jej kochanki, i buzi buzi w masce pewnie ma być kolejną metodą terapii :ziober2:. A psycholi odzierających kobiety ze skóry w filmach było sporo, pewnie w rzeczywistości również tacy mieli miejsce, kiedyś czytałam dużo o seryjnych mordercach, jednak nie pamietam szczegółów ;D. KONIEC SPOILERU.
:ziober2:
JuIia
JuIia
  17 listopadu 2012
Earth
Earth: zasiadłam do oglądania American Horror Story, podejście drugie, chciałam sobie przypomnieć odcinek który oglądałam i jednym momencie butelka z wodą zrobiła "POP!" co skończyło się moim stanem przedzawałowym i wyłączyłam. :C

Polecam Patryshja, wkręciłam się jak głupia i oglądam odcinki nawet jak mam na 8 do roboty a jest 3 w nocy :rotfl: :ninja:
Earth
Earth
  17 listopadu 2012
JuIia
JuIia: Polecam Patryshja, wkręciłam się jak głupia i oglądam odcinki nawet jak mam na 8 do roboty a jest 3 w nocy

No ja właśnie ok 3 w nocy oglądałam. Ale obejrzę, bo mi się podoba, tylko się zabrać porządnie muszę i wciągnąć. No i chce przeczytać te wszystkie spoilery co piszecie :rotfl:
JuIia
JuIia
  17 listopadu 2012
Earth
Earth: No ja właśnie ok 3 w nocy oglądałam. Ale obejrzę, bo mi się podoba, tylko się zabrać porządnie muszę i wciągnąć. No i chce przeczytać te wszystkie spoilery co piszecie

Nie czytaj bo popsujesz sobie wszystko :C
Earth
Earth
  17 listopadu 2012
JuIia
JuIia: Nie czytaj bo popsujesz sobie wszystko :C

Dlatego chcę jak najszybciej obejrzeć, żeby już móc przeczytać :D
JuIia
JuIia
  17 listopadu 2012
Earth
Earth: Dlatego chcę jak najszybciej obejrzeć, żeby już móc przeczytać :D

Ogółem mi troszkę przez to 'wali na mózg', czasem nie wiem co jest czym.. ;D ale daję radę !
Earth
Earth
  17 listopadu 2012
JuIia
JuIia: Ogółem mi troszkę przez to 'wali na mózg', czasem nie wiem co jest czym.. ;D ale daję radę !

Ja już widziałam wcześniej ze dwa odcinki, to potem w nocy do toalety z latarką łaziłam :ninja:
JuIia
JuIia
  17 listopadu 2012
Earth
Earth: Ja już widziałam wcześniej ze dwa odcinki, to potem w nocy do toalety z latarką łaziłam

Powaga?:ninja: Nie no ja tak nie mam ale ostatnio jak wracałam po 20 do domu to była taka mgła jak z The Mist i wyobrażałam sobie że zaraz potwory wypełzną :rotfl: = ta cisza :ninja:
Ja jak obejrzałam 2 odcinki to myślałam wtf is this shit ale poootem.. :O ;D