Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JFC
JFC
  12 listopadu 2012
JuIia
JuIia: Cały film o szukaniu złóż przeplatany z losami gł. bohatera i b. pobocznych. Mi się podobał ale byłam pod wpływem więc może dlatego. Pewnie gdybym była w stanie ee 'trzeźwości' to byłby nudny bo trwa 2 i pół godziny. 8/10

To samo. Końcówka, główna rola i muzyka zajebiste.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  12 listopadu 2012
Wrong Turn 5 - :zonk: d83ddc4e STRATA CZASU
Fire with Fire - pewien strażak jest świadkiem morderstwa - postanawia zeznawać kosztem rezykowania swojego zycia , program ochrony świadków itd , aż postanowiono na niego zapolować oraz wszystkicj jego najbliższych - postanawia działać - jako plus mała rólka Bruca "jupija jej madafaka" Willisa - film taki se - da się obejrzeć ale dupy nie urywa
...Ignorance is bliss...
LadyDomi
LadyDomi
  12 listopadu 2012

Weekend z Resident Evil.

Myśl jak facet - gościu napisał książkę dla kobiet o tym, w jaki sposób myśli mężczyzna. Podzielił ich na różne typy i dla każdego z nich stworzył 'taktykę' dla kobiet - jak powinny postępować. No i kilka różnych kobiet próbuje nowych sztuczek na kilku różnych facetach. Takie 6/10.

Hannibal. Po drugiej stronie maski - czyli historia Lectera - jego dzieciństwo i młodość. 8/10

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 listopadu 2012
Och, życie Life as We Know It, (2010) - spoko film, polecam.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  12 listopadu 2012

Uprowadzona 2, podobał mi się, ale jedynka lepsza.

gumowy99
gumowy99
  13 listopadu 2012

Szeregowiec Ryan ; )stare ale jare ; P

Nefertari79
Nefertari79
  13 listopadu 2012

Next-AKCJA, Sf, THRILLER....Cris Johnson (Nicolas Cage) urodził się z niezwykłą umiejętnością widzenia przyszłości...dobry film 7/10 ;-)

Strobista
Strobista
  14 listopadu 2012

Bez Tchu - 8/10

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 listopadu 2012
Kupilismy Zoo - oparta na faktach historia wdowca z dziećmi który postanawia "zacząć od nowa" po śmierci żony i kupuje upadające ZOO - nie majac zielonoego pojęcia czym to się je
tai trochę - śmieszny , trochę do popłakania i oczywiście przewidywalny - ale jako całość nie taki zły

Red Lights - dwóch profesorów zajmuję się demaskowaniem zjawisk paranormalnych, - nawiedzonych domów, mediów, jasnowidzów itd. - odnoszą na tym polu spore sukcesy - aż do momentu gdy na scene po 30 latach wraca jeden z najwybitniejszych posiadaczy nadprzyrodzonych mocy - naukowcy postanawiają go zdemaskować

to tak tylko w skrócie opis - film w sumie dobry , ciekawe zakończenie + dobra obsada
Robert De Niro, Cillian Murphy, Sigourney Weaver
...Ignorance is bliss...
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 listopadu 2012

Wrong Turn 2 - w sumie całkiem spoko.
Total recall - ta nowa, z colinem, myślę że jest fajna, jak przeżyje do wieczora to może zassam wersję ze Schwarzeneggerem bo nigdy nie widziałam.

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 listopadu 2012

Ludzka stonoga-nawet mnie nie zemdliło, obejrzałam z ciekawości bo ponoć takie obrzydliwe miało być, chłam ogólnie i nuda jeśłi chodzi o fabułę.

ichabod
ichabod
  14 listopadu 2012
Cosmopolis - gejpir w normalnym filmie - ciekawy dramatothriller, choć trochę psychodeliczny.
Elementary - amerykańska odpowiedź na Sherlocka, na początku sceptycznie podchodziłem do tego serialu, ale mi się spodobał - Jonny Lee Miller jako Holmes i Lucy Liu jako Watson.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 listopadu 2012

@ichabod:
av :zakochany:

Strobista
Strobista
  14 listopadu 2012
Psyche30
Psyche30: Ludzka stonoga-nawet mnie nie zemdliło, obejrzałam z ciekawości bo ponoć takie obrzydliwe miało być, chłam ogólnie i nuda jeśłi chodzi o fabułę.

podbijam!
Strobista
Strobista
  14 listopadu 2012

Joshua - nuda 0/10