Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 223 z 377

Fire with Fire - pewien strażak jest świadkiem morderstwa - postanawia zeznawać kosztem rezykowania swojego zycia , program ochrony świadków itd , aż postanowiono na niego zapolować oraz wszystkicj jego najbliższych - postanawia działać - jako plus mała rólka Bruca "jupija jej madafaka" Willisa - film taki se - da się obejrzeć ale dupy nie urywa
Weekend z Resident Evil.
Myśl jak facet - gościu napisał książkę dla kobiet o tym, w jaki sposób myśli mężczyzna. Podzielił ich na różne typy i dla każdego z nich stworzył 'taktykę' dla kobiet - jak powinny postępować. No i kilka różnych kobiet próbuje nowych sztuczek na kilku różnych facetach. Takie 6/10.
Hannibal. Po drugiej stronie maski - czyli historia Lectera - jego dzieciństwo i młodość. 8/10

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Next-AKCJA, Sf, THRILLER....Cris Johnson (Nicolas Cage) urodził się z niezwykłą umiejętnością widzenia przyszłości...dobry film 7/10 ;-)
tai trochę - śmieszny , trochę do popłakania i oczywiście przewidywalny - ale jako całość nie taki zły
Red Lights - dwóch profesorów zajmuję się demaskowaniem zjawisk paranormalnych, - nawiedzonych domów, mediów, jasnowidzów itd. - odnoszą na tym polu spore sukcesy - aż do momentu gdy na scene po 30 latach wraca jeden z najwybitniejszych posiadaczy nadprzyrodzonych mocy - naukowcy postanawiają go zdemaskować
to tak tylko w skrócie opis - film w sumie dobry , ciekawe zakończenie + dobra obsada
Robert De Niro, Cillian Murphy, Sigourney Weaver
Wrong Turn 2 - w sumie całkiem spoko.
Total recall - ta nowa, z colinem, myślę że jest fajna, jak przeżyje do wieczora to może zassam wersję ze Schwarzeneggerem bo nigdy nie widziałam.
Ludzka stonoga-nawet mnie nie zemdliło, obejrzałam z ciekawości bo ponoć takie obrzydliwe miało być, chłam ogólnie i nuda jeśłi chodzi o fabułę.
Elementary - amerykańska odpowiedź na Sherlocka, na początku sceptycznie podchodziłem do tego serialu, ale mi się spodobał - Jonny Lee Miller jako Holmes i Lucy Liu jako Watson.