Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  8 července 2012
Battleground - 2012

Za ten film powinni oddawać pieniądze za prąd.
Po 30 minutach osiąga dno :)
Gothiclady
Gothiclady
  8 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mum and Dad(2008) - kolejne gore. Film o chorej rodzinie. W porównaniu do innych filmów mało scen typowych dla gore 6/10

to z tą laską co 'ojcu masowała'stopy czy coś takiego? bui bosze jakie to było głupie :D

Epoka Lodowcowa 3 - b. fajne :D
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  8 července 2012

Róża - do połowy zjadliwy, później niestety mętny jak dla mnie. Czegoś mu brakowało, jakiegoś polotu. Montaż zdecydowanie zasługuje na złotą malinę. Jakby gimnazjalista zmontował to w mówi mejkerze. Może i to celowy zabieg, ale drażniło mnie to.
Wszyscy zachwalają ten film. Nie wiem dlaczego. Widziałem zdecydowanie lepsze polskie filmy.
xDLansikxD
xDLansikxD
  8 července 2012

Ostatni egzorcyzm. Serial Miecz Prawdy POLECAM!

Strobista
Strobista
  8 července 2012
Gothiclady
Gothiclady: to z tą laską co 'ojcu masowała'stopy czy coś takiego? bui bosze jakie to było głupie :D

noo:]
fajnie tam przedstawili jak posrana moze byc rodzina cala dzieki samym rodzicom
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 července 2012
Lincz - Polski , oparty na faktach - o samosądzie wieśniaków na wiejskim tyranie
film bez rewelacji jak dla mnie - w sensie że wiadomo jak sie kończy - nie trzyma w napięciu ale sama historia do obejrzenia

Dziennik zakrapiany rumem - Depp + rum + dobry żart czasami , ogólnie ciekawy film , no i naśmiałem się jak jechali d83dde99
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  8 července 2012

Kochanie, poznaj moich kumpli-straszny zawód.

Gothiclady
Gothiclady
  8 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Strobista

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie tam przedstawili jak posrana moze byc rodzina cala dzieki samym rodzicom

posrani to może i byli, ale ogólnie film sam w sobie kijowy :P
JFC
JFC
  8 července 2012
"W grze" jedynkę i dwójkę. Jedynka lepsza, bo fajny pomysł, dwójka to już tylko napierdzielanka na bazie tego pomysłu przewidywalny strasznie...
Strobista
Strobista
  8 července 2012
Gothiclady
Gothiclady:

Ej, nie smiej sie z mamy Briana!! :mrgreen:

Gothiclady
Gothiclady: posrani to może i byli, ale ogólnie film sam w sobie kijowy :P

byli byli.
znow sie zawiodlem bo na jednej stronie w necie ktos stwierdzil ze to gore. a dupa z tego wyszla:] ale szukam dalej...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 července 2012
Martha Marcy May Marlene - film o kobiecie która uciekła z sekty i przygarnia ją siostra z mężem / wszystko rozchodzi się o to jak sekta może wyprać mózgi ludziom
plus film to przeplatanie się przeszłości ( sekty) z rzeczywistością ( pobyt u siostry) dla mniej uważnych - łatwo się pogubić w wątkach
...Ignorance is bliss...
Gothiclady
Gothiclady
  8 července 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znow sie zawiodlem bo na jednej stronie w necie ktos stwierdzil ze to gore. a dupa z tego wyszla:] ale szukam dalej...

a to widziałeś?

-Nekromantik
-Scrhamm
-Aftermath
-Salo
-Niku Daruma
- Men Behind The Sun
-Guinea Pig
-Bad Taste
-Braindead
-Faces of Death
-Cannibal Holocaust
-Cannibal Ferrox
-Violent Shit
-Re-animator
-Visitor Q
-Der Todesking
-Suicide Club
-Cradle of Fear
-Bone Sickness
-The Torturer (2004)
-Splattenstein
-Premutos
-Sickle
-Ultimo Mondo Cannibale
-August Underground

wg. tego co wyczytałam są to filmy gore,snuff,mondo,shocker czymkolwiek to trzecie jest :)
Strobista
Strobista
  8 července 2012
Gothiclady
Gothiclady: a to widziałeś?

Gothiclady
Gothiclady: Faces of Death
Gothiclady
Gothiclady: Visitor Q

z w/w tylko te.
ale dzieki za dodatkowa liste chorego gówna do zassania:D
tego potrzebowalem:D
Strobista
Strobista
  9 července 2012
Gothiclady
Gothiclady: Nekromantik -Scrhamm -Aftermath -Salo -Niku Daruma - Men Behind The Sun -Guinea Pig -Bad Taste -Braindead -Faces of Death -Cannibal Holocaust -Cannibal Ferrox -Violent Shit -Re-animator -Visitor Q -Der Todesking -Suicide Club -Cradle of Fear -Bone Sickness -The Torturer (2004) -Splattenstein -Premutos -Sickle -Ultimo Mondo Cannibale -August Underground

zaraz je wszystkie obczaqje i dodam do torrenta...bo znow burza wraca:nie:
JFC
JFC
  9 července 2012
Koriolan (2011) - Kolejne przeniesienie sztuki Szekspira w czasy współczesne. Dla mnie, tylko troszeczkę słabsze niż Tytus Andronikus. Bardzo mi się podobał ten film, o tak. Ralph nie dość, że zagrał jak to on, to jeszcze film wyreżyserował.