Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 172 z 377

Róża - do połowy zjadliwy, później niestety mętny jak dla mnie. Czegoś mu brakowało, jakiegoś polotu. Montaż zdecydowanie zasługuje na złotą malinę. Jakby gimnazjalista zmontował to w mówi mejkerze. Może i to celowy zabieg, ale drażniło mnie to.
Wszyscy zachwalają ten film. Nie wiem dlaczego. Widziałem zdecydowanie lepsze polskie filmy.
Lincz - Polski , oparty na faktach - o samosądzie wieśniaków na wiejskim tyranie
film bez rewelacji jak dla mnie - w sensie że wiadomo jak sie kończy - nie trzyma w napięciu ale sama historia do obejrzenia
Dziennik zakrapiany rumem - Depp + rum + dobry żart czasami , ogólnie ciekawy film , no i naśmiałem się jak jechali
film bez rewelacji jak dla mnie - w sensie że wiadomo jak sie kończy - nie trzyma w napięciu ale sama historia do obejrzenia
Dziennik zakrapiany rumem - Depp + rum + dobry żart czasami , ogólnie ciekawy film , no i naśmiałem się jak jechali

...Ignorance is bliss...
"W grze" jedynkę i dwójkę. Jedynka lepsza, bo fajny pomysł, dwójka to już tylko napierdzielanka na bazie tego pomysłu przewidywalny strasznie...
Martha Marcy May Marlene - film o kobiecie która uciekła z sekty i przygarnia ją siostra z mężem / wszystko rozchodzi się o to jak sekta może wyprać mózgi ludziom
plus film to przeplatanie się przeszłości ( sekty) z rzeczywistością ( pobyt u siostry) dla mniej uważnych - łatwo się pogubić w wątkach
plus film to przeplatanie się przeszłości ( sekty) z rzeczywistością ( pobyt u siostry) dla mniej uważnych - łatwo się pogubić w wątkach
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: znow sie zawiodlem bo na jednej stronie w necie ktos stwierdzil ze to gore. a dupa z tego wyszla:] ale szukam dalej...
a to widziałeś?
-Nekromantik
-Scrhamm
-Aftermath
-Salo
-Niku Daruma
- Men Behind The Sun
-Guinea Pig
-Bad Taste
-Braindead
-Faces of Death
-Cannibal Holocaust
-Cannibal Ferrox
-Violent Shit
-Re-animator
-Visitor Q
-Der Todesking
-Suicide Club
-Cradle of Fear
-Bone Sickness
-The Torturer (2004)
-Splattenstein
-Premutos
-Sickle
-Ultimo Mondo Cannibale
-August Underground
wg. tego co wyczytałam są to filmy gore,snuff,mondo,shocker czymkolwiek to trzecie jest :)
Gothiclady: Nekromantik -Scrhamm -Aftermath -Salo -Niku Daruma - Men Behind The Sun -Guinea Pig -Bad Taste -Braindead -Faces of Death -Cannibal Holocaust -Cannibal Ferrox -Violent Shit -Re-animator -Visitor Q -Der Todesking -Suicide Club -Cradle of Fear -Bone Sickness -The Torturer (2004) -Splattenstein -Premutos -Sickle -Ultimo Mondo Cannibale -August Underground
zaraz je wszystkie obczaqje i dodam do torrenta...bo znow burza wraca