Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 168 z 377
Shogun Sadism: Oxen Split Torturing
Japońskie gore z 1969. Film troche przypomina dokument. Zwłaszcza Sceny w nim przedstawione wyglądaja na prawdziwe bez zadnych dodatkowych efektów(nie wiem moze i sa prawdziwe).
Pokazane różne tortury. Chyba posiada jakąs fabule poza torturami ale nie dalo rady zrozumiec go calego bo nawijali po japońsku - mialem tylko napisy angielskie. Zdarzają sie ostro pojechane sceny poza krwią, seks, gwałty i poniżanie.
6/10
Shinboru (2009) - Bardzo fajny, pokręcony film o typie w białym pomieszczeniu. Do samego końca prawie nie wiadomo ocb, ale bardzo przyjemnie się ogląda. Poleczam Patryszji.
Onibaba (1964) - Niby horror, ale mało straszny. Bardziej psychologiczny. Niemniej warto obejrzeć nawet dla samych ujęć trzciny i scen z maską. Bardzo klimatyczny.
Bloodwood (2010) - Prawie tak złe jak 2012:Ice age.
Projekt X (2012) - Taka komedia typu american pie, czyli gimbo na imprezie próbują zaruchać ale nie wszystko idzie po ich myśli. Zajebisty melanż z perspektywy 1szej osoby. Nie wiem co o tym myśleć, jako o filmie, ale impreza przednia.
Onibaba (1964) - Niby horror, ale mało straszny. Bardziej psychologiczny. Niemniej warto obejrzeć nawet dla samych ujęć trzciny i scen z maską. Bardzo klimatyczny.

Bloodwood (2010) - Prawie tak złe jak 2012:Ice age.

Projekt X (2012) - Taka komedia typu american pie, czyli gimbo na imprezie próbują zaruchać ale nie wszystko idzie po ich myśli. Zajebisty melanż z perspektywy 1szej osoby. Nie wiem co o tym myśleć, jako o filmie, ale impreza przednia.