Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 169 z 377
Och Karol. Wersja z lat 80 gdzieś. O ile początek ogarniałam i spoko, tak później było chyba zbyt surrealistycznie :-P Ale ogólnie miło się oglądało.
Wicker Park. Hm, Taki jakby dramat o uczuciach, mi się bardzo podobał, myślę, że Jackowi też powinien, bo mi się skojarzył z innym filmem jaki kiedyś oglądaliśmy :-)
Twarde cukierki - warto obejrzec :)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
The White Ribbon - ciekawie zrobiony
już za chwileczkę już za momencik - Polsat
http://www.youtube.com/watch?v=REujmHiQFo4
niewidzialny znak - dobry, warto obejrzec
Klik i robisz co chcesz - chyba jedyny film po ktorym moge sie rozpłakać, pomijając filmy ze znecaniem sie nad zwierzętami
10/10
kikujiro - ciekawy :)

Frequency - 2000 rok.
Bardzo fajny film. Latka już ma a jakoś mi uciekł i dopiero teraz miałem okazję go oglądnąć.
Nareszcie nadrobiłem trochę filmy
1. Sherlock Holmes: Gra cieni - od razu trzeba zauważyć, że ciut gorsza niż jedynka, ale dalej wymiata niesamowicie. No i oczywiście Robert Downey Jr. - dla mnie normalnie Geniusz nad Geniusze 8/10
2. Immortals. Bogowie i herosi 3D - spodziewałem się duuuużo, duuużo więcej od tego filmu, nie było tragicznie, ale zawiodłem się 5/10
3. Giganci ze stali - nie jestem fanem tego typu filmów, ale ten mi się podobał. Dobre efekty, gra aktorska no i oczywiście muzyka (m.in. Eminem). 7/10
4. Johnny English Reaktywacja - dawno temu oglądałem pierwszą część i nawet kilka razy się zaśmiałem. Nie jestem fanem Rowana Atkinsona, ale akurat w tych filmach był znośny. Dwójka może ciut gorsza od jedynki, przewidywalna fabuła, ale trochę się pośmiałem, dosłownie trochę 5/10