Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Danielek
Danielek
  5 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Arcydzieło kinematografii! :-)

Polać.

Szybcy i Wściekli 10/10
daenerys
daenerys
  5 května 2012
Danielek
Danielek: Polać.

Aż mi teraz trochę głupio, bo żartowałam. :ninja:

Zaczęłam oglądać Doctor Who. Ciekawe czy wciągnie. :-)
LadyDomi
LadyDomi
  5 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zaczęłam oglądać Doctor Who. Ciekawe czy wciągnie. :-)

Serial? Świetny! Oglądałam tylko dwie czy trzy serie, ale naprawdę spoko. A na dodatek w jednej z tych serii dr.Who grał fajny aktor - David Tennant :zakochany:
Gad
Gad
  5 května 2012
Danielek
Danielek: Szybcy i Wściekli 10/10

1,2,3,4,5 czy 6? :zonk:
Littlefinger
Littlefinger
  6 května 2012
Zamiana ciał/The Change-Up (2011) - oglądając film ma się wrażenie, że gdzieś się już to widziało, ale mimo to film bardzo mi się podobał. Duet Reynolds i Bateman sprawił, że w niektórych momentach prawie popłakałem się ze śmiechu :lol:
8/10
daenerys
daenerys
  6 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Serial? Świetny! Oglądałam tylko dwie czy trzy serie, ale naprawdę spoko. A na dodatek w jednej z tych serii dr.Who grał fajny aktor - David Tennant

Obejrzałam jak dotąd jeden odcinek, z Christopherem jakimś tam i... to wygląda jak jakaś groteska, absurd zahacza o Moty Pythona :ninja: Może się przemogę i obejrzę kilka dalszych odcinków, ale to chyba nie jest serial dla mnie. :x

Zamiana ciał/The Change-Up (2011). Miałam ochotę na komedie i wpadła mi recenzja wyżej :D. Nie z tych idiotycznych a raczej humor typu Due Date i Hangover, no i fajny gość z Amityville. :-D
daenerys
daenerys
  6 května 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moty

Monty* ;-)
ichabod
ichabod
  6 května 2012
Coriolanus - uwspółcześniona wersja sztuki Szekspira, Butler i Fiennes zagrali genialnie.
Pour elle - jakiś czas temu oglądałem rimejk tego filmu, z Russelem Crowe w roli głównej, ale oryginał wydaje mi się ciekawszy.
True Grit - film braci Coen, już kolejny raz go oglądam, ale naprawdę robi spore wrażenie.
Belfegor666
Belfegor666
  6 května 2012

Gwiezdne Jaja - 0/10
gówno że masakra
komedia dla dzieci z podstawówki

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  7 května 2012

Wymyk 2o11

Hmmm dla mnie dziwny film.
Na początku duży ładunek emocjonalny. później jakby wszystko szło nie w tą stronę co powinno. W każdym razie muszę przyznać gra aktorska dobra.
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 května 2012

American History X - dramat/thriller. Bardzo dobry film opowiadający o historii dwóch braci. Starszy z nich, Derek, jest zagorzałym neonazistą, zaangażowanym w działalność grupy skinheadów. Pewnej nocy zabija dwóch czarnoskórych, próbujących ukraść samochód. Trafia do więzienia na trzy lata, a po wyjściu okazuje się całkiem innym człowiekiem. Godny polecenia film. ;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 května 2012
Seven Below - gniot , szkoda czasu na to
...Ignorance is bliss...
LadyDomi
LadyDomi
  8 května 2012
25 godzina - Edward Norton :zakochany: fajny film. O tym, że on idzie do więzienia i ma dzień, żeby się ze wszystkimi pożegnać i dowiedzieć się kto go w to więzienie wpakował... No i zakończenie bardzo dobre, takiego się nie spodziewałam:)
Danielek
Danielek
  9 května 2012

Rec 2 - 9/10

Danielek
Danielek
  9 května 2012
Gad
Gad: 1,2,3,4,5 czy 6?

1,2,3,4.

Piątka ujdzie w tłoku, a 6 jeszcze nie ma. :crylol: