Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 149 z 377
Night Wolf - ( albo jak kto woli 13 godzin ) jeden film wydany dwukrotnie rok po roku - ogólnie rozchodzi się o wilkołaku - nic specjalnego ale da się obejrzeć
...Ignorance is bliss...
Dama i śmierć - krótkometrażowy, trwa 8 minut o ile dobrze pamiętam i jest świetny :D Nie będę pisać o czym jest, bo w sumie tam jest tylko jeden wątek, ale naprawdę fajny film.
Kronika - doobry film, ale jakoś nie wbił mnie w fotel. 6/10
Zapach kobiety - długo nie umiałam się przekonać do obejrzenia tego filmu, a szkoda, bo jest naprawdę świetny. Al Pacino - całkowicie zasłużony Oscar za rolę
Kronika - doobry film, ale jakoś nie wbił mnie w fotel. 6/10
Zapach kobiety - długo nie umiałam się przekonać do obejrzenia tego filmu, a szkoda, bo jest naprawdę świetny. Al Pacino - całkowicie zasłużony Oscar za rolę

Bare baruta (1998) - "Akcja rozgrywa się w Belgradzie w ciągu jednej nocy, podczas której ma zostać podpisany układ pokojowy z Dayton, kładący kres wojnie w Bośni. Film przedstawia krzyżujące się ze sobą losy kilku mieszkańców Belgradu."
8/10
8/10
Konto usunięte: No właśnie nie widziałam (możecie mnie zlinczować), ale przymierzam się do niego, także myślę, że niedługo go obejrzę :D
Nie jesteś sama, ja też niedawno dopiero obejrzałam. :-D Nadrabiam dopiero takie klasyki. Np Milczenia owiec tez nie widzialam a linczowano mnie za to kilkukrotnie :D
Polecam Godfather 1 czesc, pozostalych 2 jeszcze nie widzialam to nie wiem. :D
Mest kinematograficheskogo operatora (1912) - Zajebiście zrobiona, krótkometrażowa, ruska animacja sprzed równo 100 lat.
JFC: Mest kinematograficheskogo operatora (1912) - Zajebiście zrobiona, krótkometrażowa, ruska animacja sprzed równo 100 lat.
Jakby ktoś chciał obejrzeć to jest na YT - http://www.youtube.com/watch?v=vIC0Sb6pLvI
Maison ensorcelée, La (1908) Następna krótkometrażówka, tym razem komedia o nawiedzonym domu. :P
Hadashi no Gen (1983) - Anime o ataku na Hiroszimę.
Hadashi no Gen (1983) - Anime o ataku na Hiroszimę.
The Muppets - mapety zawsze bawią.
Hell - ciekawy pomysł na film katastroficzny, miło się oglądało.
Hellboy 1 i 2 - dobre kino akcji, mogliby następną część zrobić.
Hell - ciekawy pomysł na film katastroficzny, miło się oglądało.
Hellboy 1 i 2 - dobre kino akcji, mogliby następną część zrobić.