Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 150 z 377
Hell (2011) - Ciekawy temat, realizacja dobra. Trochę byłem przyćpany jak to oglądałem więc mógł mi się wydać lepszy niż w rzeczywistości jest, ale , że lubię klimaty post-apo, to dam 7/10. Takie trochę połączenie Drogi z Frontieres. 
Dama i śmierć (2009) - zabawna, krótka animacja o staruszce i jej przygodzie ze śmiercią. 7/10
Do zobaczenia tu - http://www.youtube.com/watch?v=KK1jjxka40c
Cet obscur objet du désir (1977) - Film o manipulacji napalonym dziadem. Są fajne cycki, historia niezgorsza itd itp więc 6/10 dam.

Dama i śmierć (2009) - zabawna, krótka animacja o staruszce i jej przygodzie ze śmiercią. 7/10
Do zobaczenia tu - http://www.youtube.com/watch?v=KK1jjxka40c
Cet obscur objet du désir (1977) - Film o manipulacji napalonym dziadem. Są fajne cycki, historia niezgorsza itd itp więc 6/10 dam.

Jak się przejrzy powiązane to można znaleźć posrane rzeczy po jakimś czasie.

Tesis (1996) - Dobry hiszpański thriller, trzyma w napięciu do samego końca. Temat już w kilku filmach się pojawiał i zachowanie bohaterki momentami lekko irracjonalne, ale to nie przeszkadza. 7/10
Harry Angel (1987) Horror z tego żaden, ale jako Kryminał/Thriller bardzo dobry. 8/10
tak przy okazji TVN dziś nieźle szaleje
20.00 - Uprowadzona
22.00 - Infiltracja
...Ignorance is bliss...
Człowiek na krawędzi - mi się podobał. O tym, że gościu chce popełnić samobójstwo, ale to nie jest tak do końca.
Death Note: Notatnik śmierci - o masakra, obejrzałam godzinę i wyłączyłam. A oglądanie nawet tej jednej godziny strasznie mnie męczyło ;x niby pomysł fajny, ale film mi się nie podobał.
Death Note: Notatnik śmierci - o masakra, obejrzałam godzinę i wyłączyłam. A oglądanie nawet tej jednej godziny strasznie mnie męczyło ;x niby pomysł fajny, ale film mi się nie podobał.
Tożsamość (2011)-ciekawi z początku a z każdą minutą coraz nudniejszy, zaskakujące zakończenie więc 6/10.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...