Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  19 března 2012

Ken Park

myślałem, że będzie przynajmniej na poziomie filmu "dzieciaki" tego samego reżysera. Tymczasem nudna papka pokazująca różne twarze patologii i życie seksualne gimbazjalistów.
A reklamowano go jako kontrowersyjny film zakazany w kilku krajach. Nędza.

Gothiclady
Gothiclady
  19 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałem, że będzie przynajmniej na poziomie filmu "dzieciaki" tego samego reżysera. Tymczasem nudna papka pokazująca różne twarze patologii i życie seksualne gimbazjalistów. A reklamowano go jako kontrowersyjny film zakazany w kilku krajach. Nędza.

ooooo, ja to sobie obadam :D
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  19 března 2012
Gothiclady
Gothiclady: ooooo, ja to sobie obadam :D

Nie warto. Uwierz. Lepiej obejrzyj sobie "Kids".
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałem, że będzie przynajmniej na poziomie filmu "dzieciaki" tego samego reżysera. Tymczasem nudna papka pokazująca różne twarze patologii i życie seksualne gimbazjalistów. A reklamowano go jako kontrowersyjny film zakazany w kilku krajach. Nędza.

najlepsza scena z tenisowym meczem :lol:
...Ignorance is bliss...
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  19 března 2012
RexMundi
RexMundi: najlepsza scena z tenisowym meczem

Albo jak ojciec synowi chciał machnąć laskę.
Gothiclady
Gothiclady
  20 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "Kids"

'ze 187543 lat nie widziałam :O

obadam sobie oba w takim razie :)
Alucard
Alucard
  20 března 2012

Wczoraj wieczorkiem przed snem na Max Payne, nie oglądałem wcześniej a jestem fanem tej gry i powiem że się zawiodłem. Mogli go zrobić mniej fantasy, a bardziej realny. Sam aktor nawet nie przypominał Maxa z PC, za mało efektów slow które są konikiem w tym tytule.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 března 2012
Muppety - chyba tylko dla tych co kiedyś mieli do czynienia z Kermitem i spółką
...Ignorance is bliss...
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 března 2012

lejdi in blak.

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  20 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj wieczorkiem przed snem na Max Payne, nie oglądałem wcześniej a jestem fanem tej gry i powiem że się zawiodłem. Mogli go zrobić mniej fantasy, a bardziej realny. Sam aktor nawet nie przypominał Maxa z PC, za mało efektów slow które są konikiem w tym tytule.

Owszem film nie ma nic wspólnego z grą, a fabuła poza zabiciem mu żony, dziecka i tego, że nazywa się Max Payne idzie swoją trasą.
Jednak ma swoisty klimat (zupełnie inny niz gra). Właśnie te Walkirie nie nazwałbym motywem "fantasy". To były halucynacje. W grze też był ten motyw opisywany, ale nie pokazany. Właśnie Walkirie nadawały klimatu. Bez tego film byłby dużo słabszy. Za mało bullet time'a to fakt. Niektóre monologi bohatera były niezłe.
Film był niezły, ale mógłby się pozbyć tytułu "Max Payne".
Alucard
Alucard
  20 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Film był niezły, ale mógłby się pozbyć tytułu "Max Payne".

Właśnie, motyw z Nataszą :-D
"Mów do mnie jej imię, i kochaj się jak przed zostaniem " :zawik:
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  20 března 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie, motyw z Nataszą :-D "Mów do mnie jej imię, i kochaj się jak przed zostaniem "

Ale co motyw z Nataszą? :P
Interwencja
Interwencja
  20 března 2012

Muminki ;;

LadyDomi
LadyDomi
  21 března 2012
Some Kind Of Monster - Film dokumentalny o Metallice. Mistrzostwo świata.
Gothiclady
Gothiclady
  21 března 2012

Fear - dość stary thriller z Reese Witherspoon (czy jak się to tam pisze) i Markiem Wahlbergiem. Dziewczyna zakochuje się w chłopaku, który okazuje się psychopatą.

Zajebisty :)