Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 124 z 377
Ken Park
myślałem, że będzie przynajmniej na poziomie filmu "dzieciaki" tego samego reżysera. Tymczasem nudna papka pokazująca różne twarze patologii i życie seksualne gimbazjalistów.
A reklamowano go jako kontrowersyjny film zakazany w kilku krajach. Nędza.
Konto usunięte: myślałem, że będzie przynajmniej na poziomie filmu "dzieciaki" tego samego reżysera. Tymczasem nudna papka pokazująca różne twarze patologii i życie seksualne gimbazjalistów.
A reklamowano go jako kontrowersyjny film zakazany w kilku krajach. Nędza.
najlepsza scena z tenisowym meczem

...Ignorance is bliss...
Wczoraj wieczorkiem przed snem na Max Payne, nie oglądałem wcześniej a jestem fanem tej gry i powiem że się zawiodłem. Mogli go zrobić mniej fantasy, a bardziej realny. Sam aktor nawet nie przypominał Maxa z PC, za mało efektów slow które są konikiem w tym tytule.
Muppety - chyba tylko dla tych co kiedyś mieli do czynienia z Kermitem i spółką
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: Wczoraj wieczorkiem przed snem na Max Payne, nie oglądałem wcześniej a jestem fanem tej gry i powiem że się zawiodłem. Mogli go zrobić mniej fantasy, a bardziej realny. Sam aktor nawet nie przypominał Maxa z PC, za mało efektów slow które są konikiem w tym tytule.
Owszem film nie ma nic wspólnego z grą, a fabuła poza zabiciem mu żony, dziecka i tego, że nazywa się Max Payne idzie swoją trasą.
Jednak ma swoisty klimat (zupełnie inny niz gra). Właśnie te Walkirie nie nazwałbym motywem "fantasy". To były halucynacje. W grze też był ten motyw opisywany, ale nie pokazany. Właśnie Walkirie nadawały klimatu. Bez tego film byłby dużo słabszy. Za mało bullet time'a to fakt. Niektóre monologi bohatera były niezłe.
Film był niezły, ale mógłby się pozbyć tytułu "Max Payne".