Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 116 z 377
gwiazdy i wlamywacze - przyjemnie sie ogladalo...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
ehh liczyłem że obejrzę sobie po raz enty Goonies , ale nie - jak słyszę - Paszcza, Baleron , Mózg to az mnie skręca
dziewcyzna z tatuazem - rewelacyjny :)
Niedotrzymana obietnica - dajacy do myslenia...
Hesher - Dobra kreacja tytułowego bohatera, historyjka też niezgorsza. No i nie wiedziałem, że ten koleś z "biura" gra poważne role.
oglądałąm tak czy siak :D
Biała Masajka - leciało wczoraj na TVN...
"Film oparty na faktach. Pewna Szwajcarka zakochuje się w Masajskim wojowniku podczas swojego pobytu w Kenii. Postanawia wyjść za niego za mąż nawet, jeśli miałaby dostosować się do ich stylu życia. "
bardzo mi się spodobał. niby melodramat ale fajny. i jak nie podobają mi się czarnoskórzy, tak:

:>
Salo, czyli 120 dni Sodomy - trochę przeraził mnie nie tyle sam film, co możliwość znalezienia się w takiej paskudnej sytuacji;p to film o kilku faszystach, którzy uprowadzają grupę ludzi i znęcają się nad nimi. Film z 1975 roku, w tamtych latach wzbudzał chyba mocno skrajne emocje. Nie ma w nim trzymających w napięciu momentów, wzbudza lęk szaleństwo, które siedzi w głowach oprawców.
W ogóle zastanawiam się jakie bodźce popychają reżyserów do nakręcania takich specyficznych filmów i widzów do ich oglądania :D sama nie wiem, czemu takie filmy oglądam, ale to raczej zdrowe nie jest
lubisz mudżyna z afrika?
Oglądałem, ale chłopaki w szpitalu wstydzili się scen rozbieranych i przełączali. Nie dali pooglądać. Trochę sztuczny i nienaturalny. Aczkolwiek oglądało się go dość dobrze.