Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  16 února 2012

gwiazdy i wlamywacze - przyjemnie sie ogladalo...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
ichabod
ichabod
  17 února 2012
Underworld: Awakening - oglądam, oglądam i film nagle się skończył. Strasznie krótki, ale efekty specjalne niezłe. No i nie jest to pierdółkowaty twajlajt.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  17 února 2012

ehh liczyłem że obejrzę sobie po raz enty Goonies , ale nie - jak słyszę - Paszcza, Baleron , Mózg to az mnie skręca :and:

...Ignorance is bliss...
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  17 února 2012

dziewcyzna z tatuazem - rewelacyjny :)

Gothiclady
Gothiclady
  18 února 2012
RexMundi
RexMundi: ehh liczyłem że obejrzę sobie po raz enty Goonies , ale nie - jak słyszę - Paszcza, Baleron , Mózg to az mnie skręca

no weź, ten film mi się nigdy nie znudzi :D

Obejrzałam Troję - całkiem niezły.
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  18 února 2012

Niedotrzymana obietnica - dajacy do myslenia...

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  18 února 2012
Gothiclady
Gothiclady: no weź, ten film mi się nigdy nie znudzi :D

Ja go uwielbiam ale nie z takim lektorem :P
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  18 února 2012

Hesher - Dobra kreacja tytułowego bohatera, historyjka też niezgorsza. No i nie wiedziałem, że ten koleś z "biura" gra poważne role. :ninja:

Gothiclady
Gothiclady
  19 února 2012
RexMundi
RexMundi: Ja go uwielbiam ale nie z takim lektorem :P

oglądałąm tak czy siak :D

Biała Masajka - leciało wczoraj na TVN...

"Film oparty na faktach. Pewna Szwajcarka zakochuje się w Masajskim wojowniku podczas swojego pobytu w Kenii. Postanawia wyjść za niego za mąż nawet, jeśli miałaby dostosować się do ich stylu życia. "

bardzo mi się spodobał. niby melodramat ale fajny. i jak nie podobają mi się czarnoskórzy, tak:

:>
dont0say0anything
dont0say0anything
  20 února 2012

Salo, czyli 120 dni Sodomy - trochę przeraził mnie nie tyle sam film, co możliwość znalezienia się w takiej paskudnej sytuacji;p to film o kilku faszystach, którzy uprowadzają grupę ludzi i znęcają się nad nimi. Film z 1975 roku, w tamtych latach wzbudzał chyba mocno skrajne emocje. Nie ma w nim trzymających w napięciu momentów, wzbudza lęk szaleństwo, które siedzi w głowach oprawców.
W ogóle zastanawiam się jakie bodźce popychają reżyserów do nakręcania takich specyficznych filmów i widzów do ich oglądania :D sama nie wiem, czemu takie filmy oglądam, ale to raczej zdrowe nie jest :woot:

Gothiclady
Gothiclady
  20 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Salo, czyli 120 dni Sodomy

no! już wiem co miałam ssać :Ziober2:
slimaczeq
slimaczeq
  21 února 2012
Gothiclady
Gothiclady: oglądałąm tak czy siak :D Biała Masajka - leciało wczoraj na TVN... "Film oparty na faktach. Pewna Szwajcarka zakochuje się w Masajskim wojowniku podczas swojego pobytu w Kenii. Postanawia wyjść za niego za mąż nawet, jeśli miałaby dostosować się do ich stylu życia. " bardzo mi się spodobał. niby melodramat ale fajny. i jak nie podobają mi się czarnoskórzy, tak:

lubisz mudżyna z afrika?
slimaczeq
slimaczeq
  21 února 2012

ja ogladalem ostatnio święci z bostonu obie części polecam

Gothiclady
Gothiclady
  21 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lubisz mudżyna z afrika?

zajebisty był. stukałabym

Urodzeni Mordercy - włączyłam sobie wczoraj po raz nie wiem który. Miodzio.
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  21 února 2012
Gothiclady
Gothiclady: "Film oparty na faktach. Pewna Szwajcarka zakochuje się w Masajskim wojowniku podczas swojego pobytu w Kenii. Postanawia wyjść za niego za mąż nawet, jeśli miałaby dostosować się do ich stylu życia. "

Oglądałem, ale chłopaki w szpitalu wstydzili się scen rozbieranych i przełączali. Nie dali pooglądać. Trochę sztuczny i nienaturalny. Aczkolwiek oglądało się go dość dobrze.