Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Kameleon
Kameleon
  21 února 2012

Underworld 1, 2, 3- Chyba zacznę wyznawać zasadę oglądania danego filmu jeden raz. Oglądając drugi raz śreDnio mi się spodobały. .Mogą być jak ktoś lubi wampiry. ocena 3/10

PanHeisenberg
PanHeisenberg
  21 února 2012
Gothiclady
Gothiclady: bardzo dobry

Obejrzyj ten film z lektorem i z napisami. Pierwszy raz oglądałem z napisami i byłem zachwycony filmem. Drugi raz z lektorem-porażka.
dont0say0anything
dont0say0anything
  21 února 2012

Patologię, znowu... Jaki to jest fajny film... Strasznie mi się podoba dr Gallo:d

Gothiclady
Gothiclady: no! już wiem co miałam ssać

i jak tam Salo? :D
kuba92762
kuba92762
  22 února 2012

Warrior,Blindside,Glory road, Moneyball-wszystko poraz setny,wszystko rewelacyjne.

ichabod
ichabod
  22 února 2012
Forces Speciales - genialny, w stylu Szeregowca Ryana tylko w czasach współczesnych.
Dream House - thriller, nawet przyjemnie się oglądało.
Gothiclady
Gothiclady
  22 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Obejrzyj ten film z lektorem i z napisami. Pierwszy raz oglądałem z napisami i byłem zachwycony filmem. Drugi raz z lektorem-porażka.

ale kurde który? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: i jak tam Salo? :D

jeszcze nie ssałam, ale pamiętam o nim :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  22 února 2012
Hej, Skarbie - ehh smutny :and:
Pojutrze - mam sentyment do tego filmu ( pierwszy raz jak go oglądałem to budząc się rano słyszałem w radio że fala zalała pół Azji i zginęło cos tam 250 tyś ludzi ) po prostu :wtf:

jakoś się nie moge zebrac do filmów ostatnio :(
pewnie przez to że pół nocy tłukę gówniarzy z osiedla w Cs'a :ninja:
...Ignorance is bliss...
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  22 února 2012
Gothiclady
Gothiclady: ale kurde który? :D

Dzień Próby.
Nimfadora
Nimfadora
  22 února 2012

Zmierzch - Przed świtem część 1

explorator666
explorator666
  22 února 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dream House

doobry filmik:)
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  23 února 2012

Niezły film. Oparty na faktach. Przedstawia słynny eksperyment "Stanford Prison Experiment", o którym polecam poczytać tym, którzy jeszcze nic o tym nie słyszeli. W prawdzie nie trzyma się ściśle faktów, ale trzyma poziom i ma na celu pokazanie kompleksy wielu ludzi, chęć bycia poważanym i szanowanym za wszelką cenę. Ci najsłabsi stają się najbrutalniejsi, żeby zostać w końcu poważanymi w środowisku.

Warto zobaczyć.
Earth
Earth
  24 února 2012
Postcards from the Edge.
W sumie może być, podobało mi się kilka scen bo główna bohaterka potrafiła zarzucić żartem w moim guście, była też dość 'realna', no i piękny głos. Do obejrzenia w nudny wieczór.. ;-)
LuznyGosc
LuznyGosc
  24 února 2012

Champion - zajebisty film o murzynach i boksie :D

LadyDomi
LadyDomi
  24 února 2012
127 godzin - podobał mi się. Gościu utknął w kanionie, bo głaz spadł mu na rękę i nie umiał się wydostać przez kilka dni. A później musiał podjąć radykalne kroki, żeby przeżyć. Scena jak się uwalnia... dość drastyczna :P
United - fajny. O Manchesterze United i o tym co ich spotkało i jak się pozbierali. Film na faktach podobno.
Naznaczony - horror o tym, że dziecko jest w trakcie 'podróży astralnej', czyli jego dusza wyszła sobie z ciała i przez to całą rodzinę nawiedzają inne duchy. Fajny, ale ten demon taki przerysowany :D
Trzy minuty. 21:37 - o zdziwo fajny. Kilka wątków. Według mnie warto obejrzeć.
ToJestTenStylMalaa
ToJestTenStylMalaa
  25 února 2012
StreetDance 3D-FILM MUZYCZNY,Produkcja:Wielka Brytania 2010 R.
Film taneczny z udziałem finalistów brytyjskiej edycji "You can dance" i "Mam talent!".

Generalnie nie przepadam za tego typu film,wywarł ona na mnie spore wrażenie.
I ogromny plus za idealnie dobrą ścieżkę dźwiękową,rewelacja...