Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 117 z 377
Underworld 1, 2, 3- Chyba zacznę wyznawać zasadę oglądania danego filmu jeden raz. Oglądając drugi raz śreDnio mi się spodobały. .Mogą być jak ktoś lubi wampiry. ocena 3/10
Forces Speciales - genialny, w stylu Szeregowca Ryana tylko w czasach współczesnych.
Dream House - thriller, nawet przyjemnie się oglądało.
Dream House - thriller, nawet przyjemnie się oglądało.
Hej, Skarbie - ehh smutny 
Pojutrze - mam sentyment do tego filmu ( pierwszy raz jak go oglądałem to budząc się rano słyszałem w radio że fala zalała pół Azji i zginęło cos tam 250 tyś ludzi ) po prostu
jakoś się nie moge zebrac do filmów ostatnio :(
pewnie przez to że pół nocy tłukę gówniarzy z osiedla w Cs'a

Pojutrze - mam sentyment do tego filmu ( pierwszy raz jak go oglądałem to budząc się rano słyszałem w radio że fala zalała pół Azji i zginęło cos tam 250 tyś ludzi ) po prostu

jakoś się nie moge zebrac do filmów ostatnio :(
pewnie przez to że pół nocy tłukę gówniarzy z osiedla w Cs'a

...Ignorance is bliss...

Niezły film. Oparty na faktach. Przedstawia słynny eksperyment "Stanford Prison Experiment", o którym polecam poczytać tym, którzy jeszcze nic o tym nie słyszeli. W prawdzie nie trzyma się ściśle faktów, ale trzyma poziom i ma na celu pokazanie kompleksy wielu ludzi, chęć bycia poważanym i szanowanym za wszelką cenę. Ci najsłabsi stają się najbrutalniejsi, żeby zostać w końcu poważanymi w środowisku.
Warto zobaczyć.
Postcards from the Edge.
W sumie może być, podobało mi się kilka scen bo główna bohaterka potrafiła zarzucić żartem w moim guście, była też dość 'realna', no i piękny głos. Do obejrzenia w nudny wieczór.. ;-)
W sumie może być, podobało mi się kilka scen bo główna bohaterka potrafiła zarzucić żartem w moim guście, była też dość 'realna', no i piękny głos. Do obejrzenia w nudny wieczór.. ;-)
127 godzin - podobał mi się. Gościu utknął w kanionie, bo głaz spadł mu na rękę i nie umiał się wydostać przez kilka dni. A później musiał podjąć radykalne kroki, żeby przeżyć. Scena jak się uwalnia... dość drastyczna :P
United - fajny. O Manchesterze United i o tym co ich spotkało i jak się pozbierali. Film na faktach podobno.
Naznaczony - horror o tym, że dziecko jest w trakcie 'podróży astralnej', czyli jego dusza wyszła sobie z ciała i przez to całą rodzinę nawiedzają inne duchy. Fajny, ale ten demon taki przerysowany :D
Trzy minuty. 21:37 - o zdziwo fajny. Kilka wątków. Według mnie warto obejrzeć.
United - fajny. O Manchesterze United i o tym co ich spotkało i jak się pozbierali. Film na faktach podobno.
Naznaczony - horror o tym, że dziecko jest w trakcie 'podróży astralnej', czyli jego dusza wyszła sobie z ciała i przez to całą rodzinę nawiedzają inne duchy. Fajny, ale ten demon taki przerysowany :D
Trzy minuty. 21:37 - o zdziwo fajny. Kilka wątków. Według mnie warto obejrzeć.