Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Johnson
Johnson
  18 května 2013
JuIia
JuIia: Ani razu nie bylam na Twoim profile, wlasnie zajrzalam. I tylko po Twoim sposobie pisania wywnioskowalam ze masz z 16-17 lat. Cos w tym musi byc

No ej jak ktos mowi ze nie stac mu/jej na bilet do kina a stac mu/jej na rozne tam glupoty to o czym my tu rozmawiamy? =)

Piraci (kreskowka) - Moze byc ale bez rewelacji
Paulinessa
Paulinessa
  18 května 2013
Johnson
Johnson: No ej jak ktos mowi ze nie stac mu/jej na bilet do kina a stac mu/jej na rozne tam glupoty to o czym my tu rozmawiamy? =)

Sytuacja moze być taka, że komuś zależy bardziej na innych sprawach niż bilet do kina, a nie ma kasy na to i na to? :)
Johnson
Johnson
  18 května 2013
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Sytuacja moze być taka, że komuś zależy bardziej na innych sprawach niż bilet do kina, a nie ma kasy na to i na to? :)

Czyli cos na zasadzie "biedny student" ? =) ja w to nie wierze. I w takich przypadkach lepiej sciagnac film w gorszych jakosciach? :rotfl: Zreszta nie wazne juz :)
Earth
Earth
  18 května 2013

Wystarczy już tego pierdzielenia.
Johnson jeśli Cie to tak niebywale interesuje, to tak, mam po prostu chwilowy kryzys finansowy i wolę mieć na jedzenie niż na bilet do kina. To co napisałam, że kogoś muszę naciągnąć na bilet było jedynie niezbyt wybrednym żartem, którego jak widać Ty pojąc nie potrafisz i wymyslasz jakieś bzdety o fajkach i alkoholu czy kosmetykach jakby to miało cokolwiek do rzeczy. Zajmij się sobą.

Każdy kolejny post na ten temat usuwam.

Johnson
Johnson
  18 května 2013
Earth
Earth: Każdy kolejny post na ten temat usuwam.

To zacznij od swoich postow

The Big Bang Theorie - kultowy komediowy serial z poczuciem humoru.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  18 května 2013

ogarnijcie dzieciaki

...Ignorance is bliss...
JuIia
JuIia
  18 května 2013
Johnson
Johnson: No ej jak ktos mowi ze nie stac mu/jej na bilet do kina a stac mu/jej na rozne tam glupoty to o czym my tu rozmawiamy? =)

A skad Ty to mozesz wiedziec? Zachowujesz sie jak dziecko :zabawa:

eot.
Johnson
Johnson
  18 května 2013
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970

@Earth nie chcesz skasowac wypowiedzi Julii? Bo podobno skasujesz wszystkie posty po tym co napisalas.

Supernatural s07e12 - Zaskakujaca jak zawsze, czekam az zamkna wrota do piekiel razem z Crowley :rock:

Johnson
Johnson
  18 května 2013
Protector (Jason Statham) - Dobry film akcji, fajna walka itp ale wedlug mnie troche naciagane. Ale mimo wszystko uwielbiam aktora. 8/10
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  18 května 2013
Johnson
Johnson: Ale mimo wszystko uwielbiam aktora.

Ja też, a film również mi się podobał. :D

Zabójcza gra-nie zafascynował do końca, ale fajny. 6,5/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  19 května 2013

śmiechłem z klotni modów xD

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 května 2013

Zapomniałam o VD, dopiero wczoraj obejrzałam... Eee.

Warm bodies, iron mana 3

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 května 2013
Iron Man 3 -- ehhh słabiutko, na pewno nie najlpesza cześć , dużo też nabruździło w tym filmie nawiązywanie do Avengersów, oczywiście efekty specjalne bardzo dobre ale sam film jakoś bez ikry chociażby pierwszej części - na plus scena po napisach chyba najlepsza jaką widziałem
...Ignorance is bliss...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 května 2013

Mirrors- taki sobie, jako horror czy coś w tym stylu nie jest najgorszy, ale za mało tam było wyjasnione o co chodzi tak naprawdę w pewnych momentach..szczególnie pod koniec, dlatego mogło być lepiej.
I dopiero teraz dokumencik "Darling I Lowe Ju"... dajta spokój :ziober2:

Johnson
Johnson
  19 května 2013
Psyche30
Psyche30: Mirrors- taki sobie, jako horror czy coś w tym stylu nie jest najgorszy, ale za mało tam było wyjasnione o co chodzi tak naprawdę w pewnych momentach..szczególnie pod koniec, dlatego mogło być lepiej.

W Polsacie wczoraj ;p dobry film jak dla mnie ^^ bo dwojka juz totalnie zepsuli i nie nawiazuje sie do pierwszej czesci.