lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 298 z 377
Konto usunięte: Ani razu nie bylam na Twoim profile, wlasnie zajrzalam. I tylko po Twoim sposobie pisania wywnioskowalam ze masz z 16-17 lat. Cos w tym musi byc
No ej jak ktos mowi ze nie stac mu/jej na bilet do kina a stac mu/jej na rozne tam glupoty to o czym my tu rozmawiamy? =)
Piraci (kreskowka) - Moze byc ale bez rewelacji
Wystarczy już tego pierdzielenia.
Johnson jeśli Cie to tak niebywale interesuje, to tak, mam po prostu chwilowy kryzys finansowy i wolę mieć na jedzenie niż na bilet do kina. To co napisałam, że kogoś muszę naciągnąć na bilet było jedynie niezbyt wybrednym żartem, którego jak widać Ty pojąc nie potrafisz i wymyslasz jakieś bzdety o fajkach i alkoholu czy kosmetykach jakby to miało cokolwiek do rzeczy. Zajmij się sobą.
Każdy kolejny post na ten temat usuwam.
Johnson jeśli Cie to tak niebywale interesuje, to tak, mam po prostu chwilowy kryzys finansowy i wolę mieć na jedzenie niż na bilet do kina. To co napisałam, że kogoś muszę naciągnąć na bilet było jedynie niezbyt wybrednym żartem, którego jak widać Ty pojąc nie potrafisz i wymyslasz jakieś bzdety o fajkach i alkoholu czy kosmetykach jakby to miało cokolwiek do rzeczy. Zajmij się sobą.
Każdy kolejny post na ten temat usuwam.
@Earth nie chcesz skasowac wypowiedzi Julii? Bo podobno skasujesz wszystkie posty po tym co napisalas.
Supernatural s07e12 - Zaskakujaca jak zawsze, czekam az zamkna wrota do piekiel razem z Crowley
Supernatural s07e12 - Zaskakujaca jak zawsze, czekam az zamkna wrota do piekiel razem z Crowley

Protector (Jason Statham) - Dobry film akcji, fajna walka itp ale wedlug mnie troche naciagane. Ale mimo wszystko uwielbiam aktora. 8/10
Iron Man 3 -- ehhh słabiutko, na pewno nie najlpesza cześć , dużo też nabruździło w tym filmie nawiązywanie do Avengersów, oczywiście efekty specjalne bardzo dobre ale sam film jakoś bez ikry chociażby pierwszej części - na plus scena po napisach chyba najlepsza jaką widziałem
...Ignorance is bliss...
Mirrors- taki sobie, jako horror czy coś w tym stylu nie jest najgorszy, ale za mało tam było wyjasnione o co chodzi tak naprawdę w pewnych momentach..szczególnie pod koniec, dlatego mogło być lepiej.
I dopiero teraz dokumencik "Darling I Lowe Ju"... dajta spokój
I dopiero teraz dokumencik "Darling I Lowe Ju"... dajta spokój

Psyche30: Mirrors- taki sobie, jako horror czy coś w tym stylu nie jest najgorszy, ale za mało tam było wyjasnione o co chodzi tak naprawdę w pewnych momentach..szczególnie pod koniec, dlatego mogło być lepiej.
W Polsacie wczoraj ;p dobry film jak dla mnie ^^ bo dwojka juz totalnie zepsuli i nie nawiazuje sie do pierwszej czesci.

Zreszta nie wazne juz :)