Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 298 z 377
No ej jak ktos mowi ze nie stac mu/jej na bilet do kina a stac mu/jej na rozne tam glupoty to o czym my tu rozmawiamy? =)
Piraci (kreskowka) - Moze byc ale bez rewelacji
Wystarczy już tego pierdzielenia.
Johnson jeśli Cie to tak niebywale interesuje, to tak, mam po prostu chwilowy kryzys finansowy i wolę mieć na jedzenie niż na bilet do kina. To co napisałam, że kogoś muszę naciągnąć na bilet było jedynie niezbyt wybrednym żartem, którego jak widać Ty pojąc nie potrafisz i wymyslasz jakieś bzdety o fajkach i alkoholu czy kosmetykach jakby to miało cokolwiek do rzeczy. Zajmij się sobą.
Każdy kolejny post na ten temat usuwam.
@Earth nie chcesz skasowac wypowiedzi Julii? Bo podobno skasujesz wszystkie posty po tym co napisalas.
Supernatural s07e12 - Zaskakujaca jak zawsze, czekam az zamkna wrota do piekiel razem z Crowley
Mirrors- taki sobie, jako horror czy coś w tym stylu nie jest najgorszy, ale za mało tam było wyjasnione o co chodzi tak naprawdę w pewnych momentach..szczególnie pod koniec, dlatego mogło być lepiej.
I dopiero teraz dokumencik "Darling I Lowe Ju"... dajta spokój
W Polsacie wczoraj ;p dobry film jak dla mnie ^^ bo dwojka juz totalnie zepsuli i nie nawiazuje sie do pierwszej czesci.