Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JuIia
JuIia
  21 května 2013
Johnson
Johnson: Nie. Ale ten odcinek mi sie spodobal akurat =).

To dziwne gdybyś pisał że jakis facet jest boski :nielapie:
Johnson
Johnson
  21 května 2013
JuIia
JuIia: To dziwne gdybyś pisał że jakis facet jest boski

No to zalezy w jakich sprawach mowimy bo jezeli chodzi o aktorstwo to moge powiedziec ze Jason Statham jest boski =D. A ten dopiero sie pojawil wiec nie moge narazie oceniac czy rzeczywiscie jako postac jest boski :P. kumczysz troche? :P
JuIia
JuIia
  21 května 2013
Johnson
Johnson: Jason Statham

Że co :zonk:

Z ryja jest najlepszy, kij w jego gre aktorską.
Johnson
Johnson
  21 května 2013
JuIia
JuIia: Z ryja jest najlepszy, kij w jego gre aktorską.

Najlepszy aktor filmu akcji jak dla mnie ;). Ma fajny akcent brytyjski :)
JuIia
JuIia
  21 května 2013
Johnson
Johnson: Najlepszy aktor filmu akcji jak dla mnie ;). Ma fajny akcent brytyjski :)

Nie pisałam o dżejsonie :ninja:

Poza tym, skoro już o nim mowa to nie podoba mi się ani z twarzy ani z gry.
Johnson
Johnson
  21 května 2013

Ah sorry, pewnie mowilas o tym gosciu z gry o tron na koncu ;p. Balem sie ze cos zlego Khaalisi sie stanie a jednak sie w niej zakochal :rotfl:

kuba92762
kuba92762
  22 května 2013

Movie 43 - Czytając wszystkie opinie miałem wrażenie, że ludzie po prostu nie czują takiego humoru. Dołączam się do tych ludzi mimo, że czasem taki humor właśnie lubie. Film jest bardziej niedorzeczny niż niedorzeczny może być.

Johnson
Johnson
  22 května 2013
Fast & Furious 6 (Szybscy i Wsciekli 6) - zajebisty film aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :zakochany: wlasnie wrocilem z kina i miooooodzioooooooo.

Nie chce spoilerowac ale mozemy sie spodziewac siodemki ze Stathamem vs Vin Diesel :w00t: juz sie nie doczekam aaaaaaaa
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  23 května 2013

pila mechaniczna 3d 6/10
intruzi 7/10

kuba92762
kuba92762
  23 května 2013

Ill Manors- Dobry film Bena. Typowy brytyjski dramat, ale dobrze zrobiony jak na muzyka, aktora.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 května 2013
Ostatnio edytowany: 1 ledna 1970
Heca w Zoo d83cdf1fd83cdf1fd83cdf1f - familijny filmw stylu Dr. Dolitla - zwierzęta w zoo bardzo lubią swojego opiekuna i na wieść o tym że ten postanawia opuścić zoo by zdobyć ukochaną te zrywają pakt milczenia i zdradzają mu swoje ( zwierzęce) tajniki podrywu by zdobył ukochaną i pozostał z nimi. Film całkiem znośny , kilka fajnych momentów głównie z Gorylem i Lwem - oczywiście nie oglądać z dubbingiem
lepiej posłuchać Stallone jak Lwa i Nicka Nolte jako goryla - dodatkowo m.in Cher , Sandler

Intruz d83cdf1fd83cdf1f - Ziemie opanowały istoty z kosmosu - w ludzkie ciała wprowadzają swoje dusze i żyją sobie na naszej planecie , nie znając wojen , złości itd itd , wśród nich jest też grupa łowców którzy wyłapują ludzi by wprowadzić w nich "dusze" , taka tez osobą jest główna bohaterka która pojmano i wszczepiono jej duszę obcej , ale pech chciał że nasza bohaterka nie traci świadomości i miesza w głowie swojemu "pasożytowi" - który stwierdza ze ludzie sa dobrzy i stara się im pomóc itd itd - takie tam da się obejrzec ale raz

Ninja d83cdf1f - amerykanin który w Japoni szkolił się na ninje zostaje poproszony przez mistrza by ukrył i strzegł legendarną broń jakiegos tam wojownika - oczywiście Ci źli chcą ja zdobyc - takie tam machanie szabelkami

Mroczna Kraina d83cdf1f świeżo po slubie w Vegas małżeństwo jedzie noca autostradą i potrącają jakiegos kolesia na środku pustyni - postanawiają mu pomóc i zawieść do szpitala - niestety okazuje sie ze jest to jakas demoniczna postać która zamienia ich podróż w koszmar -- dla wytrwałych

Wiecznie Żywy d83cdf1f - epidemia zamienia ludzi w zombi Ci co ocaleli odgradzają miasto murem i tylko wychodzą na druga stroną w jakimś tam celach badawczych - wśród nich jest młoda dziewczyna, Jej grupa zostaja zaatakowana i gdy ma zginąć nagle jeden z zombi postanawia jej pomóc ( zakochał się w niej plus własnie zjadł mózg jej chłopaka co jeszcze bardziej wzmogło jego uczucia do niej ) takie love story dla nastolatek
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  23 května 2013
RexMundi
RexMundi: zakochał się w jej plus własnie zjadł mózg jej chłopaka co jeszcze bardziej wzmogło jego uczucia do niej

:rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 května 2013

to nie jest nic śmiesznego
jak tu poderwać dziewczynę gdy zjada się jej chłopaka :lol:

...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  23 května 2013

Absurdalność piszących scenariusze jest zabawna, :D

FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  24 května 2013

pila mechaniczna 3d - 5/10

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"