Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 května 2013

Die hard 5
Dawno nie widziałam takiego beznadziejnego filmu, rzal i bul.

Earth
Earth
  24 května 2013
American Psycho. Dziwny film, w którym nie bardzo wiem o co chodziło, ale mi się podobał. Bardzo ciekawa rola Bale'a. Film mi się nieco kojarzył z jednym z tutejszych użytkowników, który miał dłuższy czas av ze sceną z tego filmu, który mnie irytował, acz tego momentu się nie dopatrzyłam w filmie, podejrzewam, że to było w czasie ciachania tego gościa u niego w domu o którego się będzie rozchodzić dalej, ale danego urywka nie zarejestrowałam, bo ciachał z zupelnie innej perspektywy. :and:
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  25 května 2013

dark skies 8/10

FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  25 května 2013

Szwy - kretynskie gowno o klaunie mordercy 0/10

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

Earth
Earth
  25 května 2013
Kochaj i tańcz, ... Nieważne. :rotfl:
Johnson
Johnson
  26 května 2013
Star Trek into the darkness - 10/10 . bardzo dobry sequel Star Treka, od poczatku do konca trzyma w napieciu, dobre efekty laserowe, tym razem do fabuly dolaczyli klingonowie, akcja caly czas. =) bardzo polecam.
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  26 května 2013

Oz.the.Great.and.Powerful.2013.SUB.PL.480p.BRRip.XviD.AC3-WiZARDS 7/10

Johnson
Johnson
  26 května 2013
Silent Hill - ciekawy film, ogladam teraz druga czesc ^^
Arwena27
Arwena27
  26 května 2013
DUMA: Podróż do domu - cóż mogę napisać podobał mi się Gepardd83dde0d i cytat " Przyjaciół się nie sprzedaje"
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 května 2013
Szybcy i wściekli 6- jak zwykle nie mam nic do zarzucenia, tylko te sztuczne efekty, ale za to Statham na koniec :zakochany:. 9/10
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  27 května 2013
American Mary - o jesu. W ogóle ścigam człowieka, który mi to polecił, oczywiście człowiek sie do tego nie przyznaje i nie mam kogo ochrzanić :rotfl:. W każdym razie nie wiem jak mam ten film ocenić. Gniotem go nie nazwę, po prostu nie jest to rodzaj, który lubię. Dziwny, trochę posrany, w niektórych momentach ciężki, chociaż nie obrzydliwy, bo to okreslenie nie pasuje. Mieszane mam uczucia, więc fajnie by było gdyby ktoś z Was go obejrzał i się wypowiedział ;D.

Nawiedzony Dwór - po obejrzeniu American Mary potrzebowałam przed snem jakiegoś lekkiego filmu, i na taki trafiłam. Szczytem zajebistości to on nie byl, ale przyjemnie się oglądało nawet.

Całe szczeście - ehehehhe, lekkie, głupkowate, na odmóżdzenie idealne ;D.
:ziober2:
Johnson
Johnson
  28 května 2013
Aftershock - grupa ludzi z Chili ktorzy znalezli sie w niewlasciwym miejscu i niewlasciwym czasie kiedy w Rzymie odbywalo sie trzesienia ziemie i zostali zaatakowani przez grupe huliganow... jak dla mnie film totalna klapa, przez 45 mn od rozpoczecia filmu praktycznie nic sie nie dzialo, nie wpominajac o tym ze aktorzy w tym filmie wygladaja jak aktorzy z kac vegas (sposob gadki, ubrania, wyglad). Nie przemowil do mnie ten film i nie polecam. Daje 0/10
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 května 2013
Ta-weo ( The Tower) - koreański film, w luksusowym wieżowcu trwają pracę i imprezy z okazji Bożego Narodzenia, dochodzi do wypadku w skutek czego wybucha pożar który szybko rozprzestrzenia się na kilka pięter. Zaczyna się walka z czasem i śmiercią dla uwiezionych osób oraz strażaków wysłanych na ratunek
film całkiem przyjemny , kilka fajnych momentów , chociaz przyznam się że narobiłem sobie smaka na ten film i chyba nie sprostał aż tak bardzo moim oczekiwaniom - ale nadal to dobry film

Bejbi blues - eeeeeeeee , tylko potwierdzenie że dzisiejsza młodzież to głównie debile :)

Łowcy głów - główny bohater na co dzien pracujący dla jakieś tam firmy, jest też złodziejem dział sztuki - podczas jednej z akcji zostaje wmieszany w sieć intryg - i stawką staje się jego życie

skandynawski film , ma swój klimat, jest tu i humor i akcja , krew i sex - dobrze się go ogląda chociaż czasami irytuję motyw - zabili go i uciekł

Ekspedycja - holendersko indonezyjski film o bestii z oceanu - gigantyczny skorpion - ZDECYDOWANIE STRATA CZASU
...Ignorance is bliss...
Paulinessa
Paulinessa
  29 května 2013
Gossip Girl do końca.

W pewnej chwili niestety zrobiła się z tego moda na sukces. Cholernie rozczarował mnie fakt, kto się okazał tytułową plotkarą. To nielogiczne, reżyserka musiała wpaść na to stosunkowo późno, bo błędy w scenariuszu są masakryczne w takim razie.

Tak czy inaczej, serial naprawdę mnie wciągnął, lubię nowojorskie klimaty, w szczególności właśnie Manhattan. I oczywiście, tyyyle fajnych ubrań i butów :ziober2:
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  29 května 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: American Mary - o jesu. W ogóle ścigam człowieka, który mi to polecił, oczywiście człowiek sie do tego nie przyznaje i nie mam kogo ochrzanić . W każdym razie nie wiem jak mam ten film ocenić. Gniotem go nie nazwę, po prostu nie jest to rodzaj, który lubię. Dziwny, trochę posrany, w niektórych momentach ciężki, chociaż nie obrzydliwy, bo to okreslenie nie pasuje. Mieszane mam uczucia, więc fajnie by było gdyby ktoś z Was go obejrzał i się wypowiedział ;D

mam go zassanego ale nie mam do neigo napisow...

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"