Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 166 z 377
Brownian Movement - nudne jak czytanie Nad Niemnem - historia babki która puszcza się z facetami o specyficznej urodzie ( ma przystojnego męża )
...Ignorance is bliss...
Dyktator - hmmm... ciekawy film :) ja na początku w ogóle nie umiałam się do niego przekonać, ale znajomi tak byli nim zaciekawieni, że aż sama się skusiłam. To nie jest film dla każdego, jeśli ktoś lubi tego typu humor to polecam :D Ja za takim humorem nie przepadam, a o zdziwo film nawet mi się podobał :) Ale sceną z porodem to bym wycięła xDD
Mroczne cienie- Johnny
. Fajny film, fajna historia, aktorzy na plus i reżyser - Tim Burton - co tu dużo mówić :D
Mroczne cienie- Johnny

W pogoni za szczęściem - Will Smith, historia człowieka który od zera ciężka pracą osiągnął swój cel. Ujdzie, do obejrzenia.
Księga ocalenia- Właśnie się zaczyna online a czyjejś transmisji. Fajny filmacz, polecam. http://www.justin.tv/filmowiec759#/w/3300283968/7
Visitor Q - czytając czyjąś opinie na forum w necie mialo to byc gore niby...choć film troche miesza w bani. Nawet spoko
7/10
za chwile na C+ It's Kind of Funny Story
super, może mi się poprawi humor z lekka
...Ignorance is bliss...
Ostrzezenia - warto zobaczyc...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
odrobina nieba - ladny film
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
"Zapowiedź" - z Cage'm. Dobra bajka sci-fi.
"Zamiana ciał" - z Bateman'em i Reynolds'em. Uśmiałam się, nie powiem. :D