Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 161 z 377
Hahaha ;D
Musze się zgodzić, ze to jedyny atut tego filmu :D
Cygan - Generalnie film zrobil na mnie duze wrazenie, wbrew temu, co zakladalam wlaczajac go :P W skrocie - historia malego chlopca, ktorego matka po smierci ojca wychodzi ponownie za maz. Osamotniony chlopiec w niedlugim czasie wpada w klopoty...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Nie, to zresztą chyba dość nowe jest a ja filmy od pół roku to oglądam to co w domu jestem i to co szarpnę się na kino :D Obejrzę, obejrzę :-)
Jeszcze taki komentarz co do tej Śnieżki- jedyne co mnie tak w niej raziło to to, że do tej najpiękniejszej średnio mi pasowały krzywe królicze zęby, które sie wręcz rzucały w oczy

Japońska heca - lekki, przyjemny do ogladania...
Posłańcy 2: Na przeklętej ziemii - nudny
Słodko-gorzkie życie (2005) - Jeden z tych koreańskich filmów, w których jeden koleś rozwala całą mafię tylko z innym, bardziej podchodzącym pod dramat zakończeniem. Mi się bardzo podobał.
Biutiful (2010) - Bardzo dobry jak dla mnie, brutalny, hiszpański dramat. Szkoda, że wątek rozmawiania ze zmarłymi nie był bardziej rozwinięty, ale to w końcu dramat, a nie sf. Poza tym gra Javier Bardem.
Chopper (2000) - Coś jak Bronson tylko australijskie. Eric Bana zajebiście zagrał. Jak ktoś lubi takie pseudo-biografię o świrach to polecam.
Biutiful (2010) - Bardzo dobry jak dla mnie, brutalny, hiszpański dramat. Szkoda, że wątek rozmawiania ze zmarłymi nie był bardziej rozwinięty, ale to w końcu dramat, a nie sf. Poza tym gra Javier Bardem.

Chopper (2000) - Coś jak Bronson tylko australijskie. Eric Bana zajebiście zagrał. Jak ktoś lubi takie pseudo-biografię o świrach to polecam.
królewna śniezka i łowca - fajny :)
The Flowers of War genialny film
No tak, ale mogłoby inaczej się zakończyć bo najgorsze w tym filmie to że już na początku było wiadomo jak się skończy.
Oba warte obejrzenia.
nom, tandeta trochę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Skazani na Shawshank - dobry. Ogień z dupy to nie był, bo właśnie na takie coś się nastawiałem, ale trzyma fason.
Obejrzałam trochę powtórek :)
Prawo zemsty i Dziewczyna z tatuażem-ale tym razem z lektorem
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Właśnie ja bym zmienił, że w końcu ta bajka skończy się tragicznie

Nie widział bo jeszcze ich w kinie nie ma, tak tylko po zwiastunach sugeruję.
Konto usunięte: Skazani na Shawshank - dobry. Ogień z dupy to nie był, bo właśnie na takie coś się nastawiałem, ale trzyma fason.
Ten film mogę oglądać codziennie :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Infiltracja - W rolach glownych Leonardo DiCaprio i Matt Doman, ktorych ostatnimi czasy bardzo lubie ogladac. Panowie swietnie zagrali na swoich stanowiskach. Ten pierwszy zostaje tajnym agentem policji, ktorego zadaniem bylo przenikniecie do mafii, aby zebrac dowody. Doman natomiast w dziecinstwie trafil pod skrzydla mafijnego bossa, a kiedy skonczyl akademie policyjna, awansowal na stanowisko dowodcze w wydziale spraw wewnetrznych i byl informatorem ow bossa. Film dosc dlugi, ale nie zanudzil mnie ani na chwile. Nie podobal mi sie tylko finisz, bo myslalem, ze bedzie 'happy end', a tu przykrosc.