Basia
Basia
  6 dubna 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 června 2012

Dżon Rambo na Polsacie w HD, zawsze to inaczej ...
film lubię za efekty

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Gothiclady
Gothiclady
  5 června 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dżon Rambo na Polsacie w HD, zawsze to inaczej ... film lubię za efekty

właśnie miałam pisać. dawno nie widziałam takiej rzeźni! film mi się spodobał, nie wiem dlaczego taka niska ocena w necie. odcięte głowy, odstrzelone, odcięte nogi, ludzie przecieci prawie na pół no i sieczka jaką Dżą Rambo zrobił działkiem czy co to było... no mega :D
Gothiclady
Gothiclady
  5 června 2012
RexMundi
RexMundi: a nie wiem ale pewnie będzie

wczoraj była :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 června 2012
Wszyscy mają się dobrze - taki tam "dramacik" z De Niro - wdowiec rozczarowany tym że jego dzieciaki go nie odwiedzają postanawia się wybrać prawie przez całe USA by ich odwiedzić

Gothiclady
Gothiclady: wczoraj była :)

no wiem chcialem Ci napisać ale nigdzie Cię nie było live
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  6 června 2012
Dyktator - ale to głupie :rotfl:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

JFC
JFC
  7 června 2012
Kilka praktycznych sposobów na przedłużenie sobie życia (1974) - kolejna groteska Antonisza, chyba najmniej mi się podobała ze wszystkich.

Przebacz (2005) - Historia całkiem w cipkję, ale montaż mnie strasznie wkurzał. Całkiem niezły polski dramat.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 června 2012
Przystojniaki-film o chłopcach, którzy ciągle walą sobie konia i spuszczają się do skarpetki, ubawiłam się! 3/10 za trochę 'dziwnego' humoru :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  7 června 2012

Pirania - generalnie malo przerazajacy...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  7 června 2012
Gothiclady
Gothiclady: właśnie miałam pisać. dawno nie widziałam takiej rzeźni! film mi się spodobał, nie wiem dlaczego taka niska ocena w necie. odcięte głowy, odstrzelone, odcięte nogi, ludzie przecieci prawie na pół no i sieczka jaką Dżą Rambo zrobił działkiem czy co to było... no mega :D

jak to na wojnie, jeszcze indianie nabici na pale odbytami :rotfl:
Wczoraj obejrzałem Szyfry Wojny i potem Skrzydlate świnie

a dziś zastanawiam się nad kinem i Królewną Śnieżką i Łowcą, widział ktoś?

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  7 června 2012

Miami Magma - Mało oryginalny schemat... Ale duzo się dzieje i wciaga... :)

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
daenerys
daenerys
  7 června 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: a dziś zastanawiam się nad kinem i Królewną Śnieżką i Łowcą, widział ktoś?

Ja właśnie, byłam w kinie i :

Snow White and the Huntsman. Bella ze Zmierzchu jako Śnieżka nastawiła mnie tak sobie, ale nawet nie raziła, pasowała tam. Prześladujący mnie ostatnio Thor jako Łowca, do tego mieszany akcent, ale sporo brytyjskiego no i podobała mi się konwencja, rycerze, królowa (która jechała Cersei na kilometr), walki, intrygi, silne osobowości, najs :D
PanHeisenberg
PanHeisenberg
  7 června 2012

Drive - Nastawiałem się na jakieś kino akcji przynajmniej przeciętne, a dostałem nudną papkę z odrobiną bezsensownej przemocy.
Muzyka jedynie świetna. Szczególnie na końcu.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  7 června 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja właśnie, byłam w kinie i :Snow White and the Huntsman. Bella ze Zmierzchu jako Śnieżka nastawiła mnie tak sobie, ale nawet nie raziła, pasowała tam. Prześladujący mnie ostatnio Thor jako Łowca, do tego mieszany akcent, ale sporo brytyjskiego no i podobała mi się konwencja, rycerze, królowa (która jechała Cersei na kilometr), walki, intrygi, silne osobowości, najs :D

Przed chwilą wróciłem, no może być takie fantasy i przygoda na raz. Bajki tu troll, elf i karły jak zawsze.
W repertuarze nie było nic lepszego więc może być.
Widziałem zapowiedź Prometeusza i Szepty - to będą filmy warte obejrzenia.
Aaaa no i ostatnia część Batmana :ziober2:

Earth
Earth
  7 června 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przed chwilą wróciłem, no może być takie fantasy i przygoda na raz. Bajki tu troll, elf i karły jak zawsze. W repertuarze nie było nic lepszego więc może być. Widziałem zapowiedź Prometeusza i Szepty - to będą filmy warte obejrzenia. Aaaa no i ostatnia część Batmana

No dokladnie, ale jak na adaptacje baśni calkiem fajnie! :-) Z karłów brakowalo mi jak cholera Petera Dinklage, ale trudno :D
Prometeusz, owszem, a Szepty to pójdę na bank :w00t: :D
Gothiclady
Gothiclady
  8 června 2012
Sylvinka
Sylvinka: Przystojniaki-film o chłopcach, którzy ciągle walą sobie konia i spuszczają się do skarpetki, ubawiłam się! 3/10 za trochę 'dziwnego' humoru :)

:rotfl: luknę

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Pirania - generalnie malo przerazajacy...

ten film to chyba warto jedynie dla cycków oglądać :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: jak to na wojnie, jeszcze indianie nabici na pale odbytami

i pomysł ze świniami zerżnięty z Hannibala :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bella ze Zmierzchu jako Śnieżka nastawiła mnie tak sobie, ale nawet nie raziła, pasowała tam

a to widziałaś?

Konto usunięte
Konto usunięte: Złowieszcza ciemność najeżdża pozornie pogodne gospodarstwo w Północnej Dakocie. W domu rodziny Salomonów zaczynają dziać się dziwne a za razem straszne rzeczy. Istnieją dowody, które sugerują, że dzieci są wysoce podatne na paranormalne zjawiska. Widzą to czego dorośli nie mogą, wierzą w to, czemu dorośli zaprzeczają. Próbują ostrzegać , ale dorośli nie chcą słuchać.

fajnie się oglądało :)