Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 160 z 377
Dżon Rambo na Polsacie w HD, zawsze to inaczej ...
film lubię za efekty
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
właśnie miałam pisać. dawno nie widziałam takiej rzeźni! film mi się spodobał, nie wiem dlaczego taka niska ocena w necie. odcięte głowy, odstrzelone, odcięte nogi, ludzie przecieci prawie na pół no i sieczka jaką Dżą Rambo zrobił działkiem czy co to było... no mega :D

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Przebacz (2005) - Historia całkiem w cipkję, ale montaż mnie strasznie wkurzał. Całkiem niezły polski dramat.
Pirania - generalnie malo przerazajacy...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jak to na wojnie, jeszcze indianie nabici na pale odbytami

Wczoraj obejrzałem Szyfry Wojny i potem Skrzydlate świnie
a dziś zastanawiam się nad kinem i Królewną Śnieżką i Łowcą, widział ktoś?
Miami Magma - Mało oryginalny schemat... Ale duzo się dzieje i wciaga... :)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ja właśnie, byłam w kinie i :
Snow White and the Huntsman. Bella ze Zmierzchu jako Śnieżka nastawiła mnie tak sobie, ale nawet nie raziła, pasowała tam. Prześladujący mnie ostatnio Thor jako Łowca, do tego mieszany akcent, ale sporo brytyjskiego no i podobała mi się konwencja, rycerze, królowa (która jechała Cersei na kilometr), walki, intrygi, silne osobowości, najs :D
Drive - Nastawiałem się na jakieś kino akcji przynajmniej przeciętne, a dostałem nudną papkę z odrobiną bezsensownej przemocy.
Muzyka jedynie świetna. Szczególnie na końcu.
Przed chwilą wróciłem, no może być takie fantasy i przygoda na raz. Bajki tu troll, elf i karły jak zawsze.
W repertuarze nie było nic lepszego więc może być.
Widziałem zapowiedź Prometeusza i Szepty - to będą filmy warte obejrzenia.
Aaaa no i ostatnia część Batmana

No dokladnie, ale jak na adaptacje baśni calkiem fajnie! :-) Z karłów brakowalo mi jak cholera Petera Dinklage, ale trudno :D
Prometeusz, owszem, a Szepty to pójdę na bank

ten film to chyba warto jedynie dla cycków oglądać :D
i pomysł ze świniami zerżnięty z Hannibala

a to widziałaś?

fajnie się oglądało :)