Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 122 z 377
Konto usunięte: Przeczucie - kobitka ma luki w pamięci i w pewnym momencie dowiaduje się, że jej mąż nie żyje. Budzi się następnego i jest kilka dni wcześniej i on nadal żyje i tak na zmianę, więc kobitka robi wszystko, by nie dopuścić do śmierci męża.
Podbijam. Świetny, ale niestety to ten z filmów "na raz".
Nuda.
Konto usunięte: Przeczucie - kobitka ma luki w pamięci i w pewnym momencie dowiaduje się, że jej mąż nie żyje. Budzi się następnego i jest kilka dni wcześniej i on nadal żyje i tak na zmianę, więc kobitka robi wszystko, by nie dopuścić do śmierci męża.
a to widziałaś?
http://www.filmweb.pl/Przepowiednia#_=_
zajebistość
Obejrzałem. W końcu...
Spodziewałem się, że Tarantino da mi przynajmniej połowę tak dobrego filmu jak "Pulp Fiction" gdzie najmocniejszą stroną jak dla mnie były dialogi.
A tutaj? Cóż...dialogi zwyczajnie nudne, za dużo tego damskiego pieprzenia o alkoholu, trawce i chłopakach. Żeby to jeszcze jakoś finezyjnie było opowiadane. Akcji sporo nie ma, klimat niezły jest (jak to w filmach Kłentina).
Końcowa akcja chyba najbardziej mi się podobała poza (spoiler) nędznym i mało widowiskowym wykończeniem Kaskadera Mike'a. Wierzę, że Kłentin mógł się bardziej z tym postarać, ale chyba poszedł na łatwiznę.
Cóż. Do obejrzenia.
Konto usunięte: A tutaj? Cóż...dialogi zwyczajnie nudne, za dużo tego damskiego pieprzenia o alkoholu, trawce i chłopakach. Żeby to jeszcze jakoś finezyjnie było opowiadane. Akcji sporo nie ma, klimat niezły jest (jak to w filmach Kłentina).
Końcowa akcja chyba najbardziej mi się podobała poza (spoiler) nędznym i mało widowiskowym wykończeniem Kaskadera Mike'a. Wierzę, że Kłentin mógł się bardziej z tym postarać, ale chyba poszedł na łatwiznę.
No dialogi były mało ambitne ale strasznie mi się właśnie ten klimacik podobał :)
Nie widziałam, ale na pewno na to spojrzę w najbliższym czasie. Dzięki :D
Właśnie obejrzałam The Devil Inside

Po zwiastunie myślałam, że będzie coś naprawdę ciekawego i trochę się zawiodłam... Początek filmu trochę nudnawy, później jak zaczynają się egzorcyzmy zaczyna się coś dziać. Zakończenie mnie trochę rozczarowało, bo myślałam, że jakoś bardziej to rozbudują...
Konto usunięte: Mi wystarczyło żeby się odprężyć. Te sceny przypomniały mi o wakacyjnym luzie i w ogóle...Miła rozluzniająca muzyka...
No mi jakoś taki klimat bardziej napięty się wydawał

Zuch dziewczynka

Podbijam.