Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 121 z 377
Jestem Bogiem-jak najbardziej okej, ale dla mnie zbyt łatwy do rozszyfrowania
Unthinkable-podobał się
Unthinkable-podobał się
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Hugo i jego wynalazek - nie wiedziałem o czym jest ten film więc nie wiedziałem czego się spodziewać , ogólnie nie tego co chciałem :D - ale nie był taki zły
...Ignorance is bliss...
@RexMundi: Właśnie chciałam sobie iść na to do kina, ale jest tylko o 10 rano. Bez sensu. Trailer ładnie wyglądał, skojarzyło mi się z Jumanji które w dzieciństwie zrobiło na mnie spore wrażenie. Aż sobie obejrzę w weekend. :)
Kac Wawa - polska edycja Kac Vegas, dobra beka z Szycem. Jak pojawiał się w 2 wejściach Misiek Koterski o mało nie wyplułem zębów z beki.
8/10 daję :D
8/10 daję :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Nutek lubi głupie polskíe filmy dla plebsu, już o tym rozmawialiśmy przy jakimś innym glupim filmie dla plebsu.
Kobieta w czerni-dobry, ale trochę nudnawy
Przed świtem, tym razem już z lektorem-miło się oglądało chociaż juz to widziałam
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Pamiętnik - jak nie lubię filmów o romantycznej miłości, tak ten naprawdę mi się podobał. Szczególnie zakończenie :)
Przypadek 39 - obowiązkowy element - mała nawiedzona dziewczynka. Fajny, ale nie powalił mnie na kolana.
Pan życia i śmierci - długo nie umiałam się przełamać, żeby ten film obejrzeć, a jest naprawdę świetny. Cage zaopatruje w broń ludzi biorących udział w różnych wojnach. No naprawdę ciekawy :D
Transformers - do tego też nie umiałam się przekonać, a jest bardzo fajny :D muszę pozostałe części kiedyś zobaczyć.
Holiday - naprawdę dobra komedia romantyczna. Dwie kobiety mieszkające w różnych stronach świata zamieniają się domami na 2tygodnie i ot cała historyja :D Fajny, naprawdę fajny.
Iron Man cz. 1 i 2 - fajne, czekam na 3 :D
Mój własny wróg - ciekawy. Na jakiejś planecie rozbija się statek kosmiczny i jest tam jeden człowiek i jeden kosmita i razem próbują przetrwać i szukać ratunku.
Immortals: Bogowie i herosi - jak ktoś lubi takie klimaty to polecam. Tezeusz, Bogowie, Herosi, walka. Naprawdę fajny film.
Przeczucie - kobitka ma luki w pamięci i w pewnym momencie dowiaduje się, że jej mąż nie żyje. Budzi się następnego i jest kilka dni wcześniej i on nadal żyje i tak na zmianę, więc kobitka robi wszystko, by nie dopuścić do śmierci męża.
Death Race - wyścig w więzieniu, którego nagrodą jest wolność. Ciekawe zakończenie. Ogólnie - podobał mnie się:P
Przypadek 39 - obowiązkowy element - mała nawiedzona dziewczynka. Fajny, ale nie powalił mnie na kolana.
Pan życia i śmierci - długo nie umiałam się przełamać, żeby ten film obejrzeć, a jest naprawdę świetny. Cage zaopatruje w broń ludzi biorących udział w różnych wojnach. No naprawdę ciekawy :D
Transformers - do tego też nie umiałam się przekonać, a jest bardzo fajny :D muszę pozostałe części kiedyś zobaczyć.
Holiday - naprawdę dobra komedia romantyczna. Dwie kobiety mieszkające w różnych stronach świata zamieniają się domami na 2tygodnie i ot cała historyja :D Fajny, naprawdę fajny.
Iron Man cz. 1 i 2 - fajne, czekam na 3 :D
Mój własny wróg - ciekawy. Na jakiejś planecie rozbija się statek kosmiczny i jest tam jeden człowiek i jeden kosmita i razem próbują przetrwać i szukać ratunku.
Immortals: Bogowie i herosi - jak ktoś lubi takie klimaty to polecam. Tezeusz, Bogowie, Herosi, walka. Naprawdę fajny film.
Przeczucie - kobitka ma luki w pamięci i w pewnym momencie dowiaduje się, że jej mąż nie żyje. Budzi się następnego i jest kilka dni wcześniej i on nadal żyje i tak na zmianę, więc kobitka robi wszystko, by nie dopuścić do śmierci męża.
Death Race - wyścig w więzieniu, którego nagrodą jest wolność. Ciekawe zakończenie. Ogólnie - podobał mnie się:P