Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 152 z 377

Seeking Justice - 2011
Fajny. Pierwszy film od lat z Nicolasem Cagem, który z przyjemnością i zaciekawieniem oglądnąłem.
Uśpieni - bardzo dobry dramat.
Życie Carlita - gangsterski, średnio mi się podobał, ale gra aktorska Pacino jak zawsze na poziomie.
Chłopcy z Ferajny - gangsterski, zajebisty film, co więcej mówić. ;)
Życie Carlita - gangsterski, średnio mi się podobał, ale gra aktorska Pacino jak zawsze na poziomie.
Chłopcy z Ferajny - gangsterski, zajebisty film, co więcej mówić. ;)
Breathless (2008) - Bardzo dobry dramat koreański. Traktuje o patologiach w rodzinie i ogólnie relacjach między ludźmi.
Walki Potworów - 8 znanych potworów ( wilkołak , wampir, bagniak, zombie wiedzma, potwór frankensztaina, cyklop, mumia) toczą walki zapaśnicze na śmierć i życie - nic specjalnego
...Ignorance is bliss...
RexMundi: Walki Potworów - 8 znanych potworów ( wilkołak , wampir, bagniak, zombie wiedzma, potwór frankensztaina, cyklop, mumia) toczą walki zapaśnicze na śmierć i życie - nic specjalnego
Lol co.

Kráska v nesnázích (2006) - Czeski dramat z komediową nutką. Postacie wykreowane bardzo dobrze, historia zagmatwana, ale mimo wsio życiowa, wszystko fajnie ale czegoś zabrakło. 6/10
Tranzyt - dla samej akcji da się obejrzeć - sporo nielogicznych zachowań no al wiadomo film ma trwac te 1,5 h a nie 20 min :)
...Ignorance is bliss...
zakończenie House'a ;) ehh 8 sezonów i koniec. W sumie może i dobrze.
mój ulubiony serial ;) całe 8 sezonów posiadam, więc trzeba zacząć kiedyś oglądać od początku
Spirited Away: W krainie Bogów- fajne anime. O dziewczynie, która trafia do bardzo dziwnego miejsca, w którym jej rodzice zostali zamienieni w świnie, a ona musi to odwrócić.
Wilkołak - taki średni ten film. Myślałam, że będzie coś lepszego. Hopkins gra tam świetnie, ale on jeden nie wystarczy, żeby film był dobry...
Uprowadzona - o tym do czego zdolny jest ojciec, kiedy jego córka zostaje porwana. Fajny - 7/10
Wilkołak - taki średni ten film. Myślałam, że będzie coś lepszego. Hopkins gra tam świetnie, ale on jeden nie wystarczy, żeby film był dobry...
Uprowadzona - o tym do czego zdolny jest ojciec, kiedy jego córka zostaje porwana. Fajny - 7/10
Avengers 3d-denerwowało mnie rżenie wszystkich w kinie i 30 minutowe reklamy ale w momencie z gierką nawet ja się zaśmiałem na głos. xd