Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam
Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania:
Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?
Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]
lista tematów
Prison Break sezon IV strona 6 z 8
Z tego co wyczytałem to jest dostępna wersja nagrana na jakimś zwykłym kanale. Za dwa dni oba odcinki/film wyemituje telewizja SKY1 HD w jakości HDTV.
Obejrzałem epilog, ale nie będę się teraz wypowiadał, bo nie wszyscy jeszcze pewnie widzieli :]
No to mamy definitywny koniec PB, trochę szkoda, ale dłużej nie było sensu tego ciągnąć w wakacje na pewno obejrzę sobie wszystkie 4 serie...
Epilog podobał mi się bardziej niż zakończenie sezonu.
W końcu tytuł serialu miał urzeczywistnienie w jego fabule. Niezła końcówka. Przyznam, że na koniec mnie pozytywnie zaskoczyli. Chodzi konkretnie o śmierć Micheala.
Są lepsze seriale.
Konto usunięte: W końcu tytuł serialu miał urzeczywistnienie w jego fabule. Niezła końcówka. Przyznam, że na koniec mnie pozytywnie zaskoczyli. Chodzi konkretnie o śmierć Micheala.
zgadzam się, końcówka dobra

teraz oglądam IV sezon Housa, muszę się wziąć za Dextera...
IV sezon Dextera wychodzi jesienią.
Moim zdaniem film wyłącznie dla nastolatek. Fabuła? Miłości i "życiowe kłopoty" bogatych dzieciaków. Nie dla mnie

Świetna kreacja Duchovnego. Po prostu majstersztyk.

Jeżeli miałbym polecać dobre seriale - Jericho, Dexter, Burn Notice, Chuck, Fringe, Heroes. Nawet Supernatural mi się podoba.
A ostatnio oglądam serial horror- Harper's Island. Wyszło dopiero 6 odcinków 13
odcinkowego serialu. Może się podobać.. Fajny pomysł na serial.
Na komputerze mam po dwa sezonu Bones i Life. Może ktoś coś napisać o tych serialach?
Konto usunięte: Moim zdaniem film wyłącznie dla nastolatek. Fabuła? Miłości i "życiowe kłopoty" bogatych dzieciaków. Nie dla mnie
Jak na razie obejrzałem jeden odcinek, w trakcie oglądania drugiego zasnąłem więc nie mam jeszcze zdania na temat tego serialu

Fabuła ciekawa, szkoda, że za oceanem była mała oglądalność i musieli to zdjąć (podobnie jak z PB, chociaż tu i tak wyczerpał się pomysł).
A serial The Beast?
Swego czasu oglądałem One Tree Hill - nie mam pojęcia, dlaczego ciągle to produkują...
Konto usunięte: Swego czasu oglądałem One Tree Hill - nie mam pojęcia, dlaczego ciągle to produkują...
Ja widzę, że ciągnie cie do produkcji dla nastolatek. Z tego co wiem One Tree Hill z życia nastolatek po kilku latach pokazują życie tych samych dzieciaków którzy dorośli. CW zamówiło kolejny, już 7 sezon serialu.
Nie znam.
Konto usunięte: Ja widzę, że ciągnie cie do produkcji dla nastolatek. Z tego co wiem One Tree Hill z życia nastolatek po kilku latach pokazują życie tych samych dzieciaków którzy dorośli. CW zamówiło kolejny, już 7 sezon serialu.
Oglądałem to jakieś 2-3 lata temu... Ale to jest nudne jak dziewczyna w każdym odcinku zmienia chłopaka

Konto usunięte: Serial "The Beast" opowiada o doświadczonym agencie FBI. Główny bohater jest człowiekiem, który zawsze postępuje według własnych zasad. Jest absolutnie bezwzględny. Wprowadza w tajniki pracy młodszego kolegę. Przy okazji próbuje uporać się z przeszłością.
Miałem zamiar to oglądać, ale nie wiem czy do końca ten serial zostanie nagrany... Główną rolę gra Patrick Swayze a jak wiadomo, jego stan zdrowia jest bardzo zły.