Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam
Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania:
Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?
Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]
lista tematów
Prison Break sezon IV strona 1 z 8
zdecydowanie. Większość uważa pierwszy sezon za najlepszy i się nie dziwię...
to co dopiero o ' Zagubionych ' powiedzieć, zgubiłem się na 2 sezonie.
1 i 2 odcinek był jeszcze jako taki, ale później już trochę przesadzali, choć teraz ostatnie odcinki też niezłe, ale już za bardzo naciągane...
Wogóle nie oglądałam.
Rozśmieszyło mnie to, że są na wyspie, a zawsze makijaż, zawsze w miarę czyste ubranie etc, etc.
Obejrzałam jeden odcinek i dałam sobie spokój :)
Bo to było ciekawe, naprawdę :).
A potem, żyl py yl.
Konto usunięte: Wogóle nie oglądałam.
Rozśmieszyło mnie to, że są na wyspie, a zawsze makijaż, zawsze w miarę czyste ubranie etc, etc.
Obejrzałam jeden odcinek i dałam sobie spokój :)
i pomyśleć, że to już chyba V sezon tego leci

2 sezon też jeszcze dało się oglądać...
Pierwszy sezon najlepszy, potem za dużo kombinowania. Niby sam pomysł niezły, ale kolejne sezony przerastały możliwości twórców;D
Konto usunięte: Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
Kurna, nie oglądałem ostatnich trzech odcinków... Gutek popsułeś mi zabawę

Wolę obejrzeć to z napisami, niż z lektorem tłumaczącym "fu*k off" na "spadaj"...
Pierwszy oczywiście, drugi też nawet nawet... Trzeci i czwarty to już niemal inna historia...
Dobrze, że już się kończy, lepiej zniknąć w dobrym stylu niż ciągnąć to na siłę.
myśle, że pierwszy był najlepszy, a po ten co odcinek to inne cuda. Podobno Sara co jej odcięli głowę, ma wrócić do serialu, więc będzie jak Moda Na Sukces
:zonk:

nie ogladałam IV, ale najbardziej podobał mi sie I. II był niezbyt, natomiast III lepszy, ale jednak I wymiata

bd oglądać, ale poczekam aż stacja amerykańska wyemituje wszystkie odcinki. dopiero gdy bd posiadaczką wszystkich zaczne oglądać

Konto usunięte: Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
matka T-Baga?

Jose, wiedziałem, że oglądasz PB, więc pomyślałem, że jesteś na bieżąco tak jak ja :]
ale nadal jestem bardzo ciekawy jak się zakończą co niektóre wątki...
już wróciła

nie no aż tak ton ie, Mody na sukces chyba nic nie pobije

Konto usunięte: No, dało się, chociaż pamiętam że 1szego sezonu to nie opuściłam ani jednego odcinka. A 2już tak.
ja nie opuściłem żadnego odcinka przez te IV sezony, zawsze jakoś mi się ten serial podobał, a śmieszna fabuła to już swoją drogą...
taa
jak to Belick powiedział w pierwszym sezonie, to podobno to była jego siostra