Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam
Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania:
Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?
Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]
lista tematów
Prison Break sezon IV strona 4 z 8
Ja nie czytałem bo nie chce sobie psuć oglądania... Pisze, że jest 24 odc.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Skazany_na_%C5%9Bmier%C4%87#Sezon_4.
przeczytałem dziś na forum, że 27 maja brytyjska stacja Sky One pokaże odcinki 23 i 24, które będą ukazywać to co się działo do wydarzeń, które są pokazane w ostatnim 22 odcinku ( nie pisze jakie, bo nie wiem czy oglądałeś już 22 odcinek ) a na dvd te odcinki wyjdą dopiero pod koniec lipca w USA...
aha... no to ok, obejrzy sie;)
mi tez, choc juz czasem takie pierdoły wymyslali, ze ojej... ale jak Sara powiedziala do malego "chodz, pojdziemy do tatusia" to czekalam aż dojda do domu, a Michael bedzie siedzial przed tv czy cos, a tu zonk

dokładnie, ale dla mnie to i tak był najlepszy serial jaki dotąd oglądałem, piosenka na końcu też bardzo fajna, adekwatna do całej sytuacji...
Konto usunięte: ale jak Sara powiedziala do malego "chodz, pojdziemy do tatusia" to czekalam aż dojda do domu, a Michael bedzie siedzial przed tv czy cos, a tu zonk
pewnie każdy, który nie oglądał spoilerów tak pomyślał, ja osobiście nie oglądałem, więc także tak pomyślałem

Konto usunięte: pewnie każdy, który nie oglądał spoilerów tak pomyślał, ja osobiście nie oglądałem, więc także tak pomyślałem ale jak już zobaczyłem cmentarz to wszystko się wyjaśniło... Generał dostał za swoje, dobra akcja z T-Bagiem na końcu, znów ma swoje ' dzieci ' w Fox River ( bo to chyba to więzienie było )
Mogłeś się z tym wstrzymać kilka dni