Gutek909
Gutek909
  4 května 2009 (pierwszy post)

Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam :ninja:
Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania:
Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?
Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]
:mrgreen:

LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  7 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jose, wiedziałem, że oglądasz PB, więc pomyślałem, że jesteś na bieżąco tak jak ja :]

A idź :P

Konto usunięte
Konto usunięte: ale nadal jestem bardzo ciekawy jak się zakończą co niektóre wątki...

A zakończenie ma być wydane ponoć tylko na DVD, tak słyszałem.

Konto usunięte
Konto usunięte: Sara jest w ciąży

:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: piąty sezon będzie kręcony jak mały Scofield próbuje uciec z inkubatora

O to będzie trzeba obejrzeć :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ale T-Bag ma matkę i siostrę w jednym...

Ma to sens? :D
Gutek909
Gutek909
  7 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A zakończenie ma być wydane ponoć tylko na DVD, tak słyszałem.

hmm nic o tym jeszcze nie słyszałem :D

Konto usunięte
Konto usunięte:

:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ma to sens?

no nie pamiętasz jak Belick w pierwszym sezonie śmiał się z T-Baga jak ten bunt wywołali w Fox River ?
NeverMind1910
NeverMind1910
  7 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm nic o tym jeszcze nie słyszałem :D

To nie jest zakończenie, tylko 3 bonusowe odcinki dotyczące końcówki trzeciego sezonu

Konto usunięte
Konto usunięte: no nie pamiętasz jak Belick w pierwszym sezonie śmiał się z T-Baga jak ten bunt wywołali w Fox River ?

Trudno powiedzieć, czy to prawda czy prowokacja Brada :and:. Jednakże mama Bagwella musiała mieć ciężkie życie..
Gutek909
Gutek909
  7 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: rudno powiedzieć, czy to prawda czy prowokacja Brada

no tak.. Brada w IV sezonie też polubiłem, ogólnie Mahone jest gość.. Selfa to znieść nie mogę, choć ten tekst do Gretchen to poezja :mrgreen:
NeverMind1910
NeverMind1910
  7 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak.. Brada w IV sezonie też polubiłem

A dla mnie to on zawsze będzie typem sku.:cenzura:.y..

Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie Mahone jest gość

Heh postać dynamiczna :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Selfa to znieść nie mogę, choć ten tekst do Gretchen to poezja

Nawet nie pamiętam. A co powiedział? Pewnie coś po postrzeleniu jej..
Gutek909
Gutek909
  7 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet nie pamiętam. A co powiedział? Pewnie coś po postrzeleniu jej..

A twoja matka też była zdz:cenzura:irą. A jej matka i twój ojciec świecili dupą na stacjach benzynowych bo też pracowali na czworakach." :mrgreen:
UnderTheShade
UnderTheShade
  8 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ? Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ? Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]

1. pierwszy
2. ogladam, czekalam cala zime az sie pojawi w necie, ale nie myslalam, ze bedzie taka bryndza...
3. oczywiscie, ze tak... nagle Lincoln nie jest bratem Michaela (swoja droga nie wiem dlaczego wczesniej o tym wiekszosc ludzi nie pomyslala, skoro maja inne nazwiska...), a po 19 odcinku wyglada na to, ze Lincolna znow wsadza, Michael bedzie sie go staral uwolnic idac za nim do wiezienia, tam poznaja nowa szajke i kompanow do ucieczki i tak przez kolejne 12 sezonow:and:
i jeszcze co do Sary, strasznie mi sie jej rola nie podoba i relacje z Michaelem, ona sie prawie w ogole nie usmiecha, dialog jest taki mizerny, a to dziecko to nie wiem kiedy zrobili,w biegu... o ile to Michaela... moze tego starego bo czemu nie?
Gutek909
Gutek909
  9 května 2009

Oglądał już ktoś 20sty odcinek ?
Jak dla mnie po prostu odcinek był fenomenalny, trochę nudna akcja w hotelu, ale poza tym można powiedzieć, że dziś wrócił stary dobry PB, szkoda tylko, że tak późno :and:
Zostały 2 odcinki, jak będą tak dobre jak ten dzisiejszy to jeszcze będziemy żałować, że PB się kończy...
btw. Ciekawe co zrobi Michael :woot:

Transcendencja
Transcendencja
  11 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?

1

Konto usunięte
Konto usunięte: Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?

Nie .
Oglądałem trzeci i po nim już skończyłem z tą modą na sukces.
WueRZet
WueRZet
  12 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?

Pierwszy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?

Oglądam :ssh:

Konto usunięte
Konto usunięte: Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp

Mnie się nawet podoba, przynajmniej ostatni odcinek był fajny.

Ale to i tak nic w porównaniu z zakończeniem 5 sezonu House'a :rock:
Gutek909
Gutek909
  12 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to i tak nic w porównaniu z zakończeniem 5 sezonu House'a

dopiero 3 odcinki obejrzałem z 5 sezonu, zakończenie 4 było zajebiste..
NeverMind1910
NeverMind1910
  12 května 2009

Ostatni odcinek był banalny i przewidywalny. Kolejna trudna decyzja do podjęcia. Nie wspomnę już jak bardzo serial odbiega od tytułowej fabuły. Serial oglądam tylko z prostego powodu. Chce go skończyć..

Takie seriale jak Prison Break i Lost zwyczajnie nadawane są za długo.

Ostatnio zacząłem oglądać serial "Chuck". Bardzo mi się podoba, nutka humoru z akcją.

SpokojnaEdzia
SpokojnaEdzia
  15 května 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania: Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ? pierwszy Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ? jestem na biezaco Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp troche przegieli fakt! To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]

to by bylo na tyle
cwaniak912
cwaniak912
  16 května 2009

Serial miazdzy wszystkie inne, osoby porownujace go do mody na sukces, traktujace go za odgrzewany kotlet, sa tepe, dalczego? kazda akcja, kazda minuta serialu jest ze soba perfekcyjnie polaczona, co w calosci po obejrzeniu full 4 sezonow, daje efekt nie do wy*********

ostatnie 3 odcinki 18-21, sa genialne, jedne z lepszych w calej historii pb, Odcinek 22 jest najlepszym serialowym odcinkiem, sposrod wszystkich seriali, kazdego gatunku, w historii kinematografii.

Gutek909
Gutek909
  16 května 2009

Co tu dużo gadać, podobały mi się te ostatnie odcinki i to bardzo, zakończenie było świetne... Aż łezka się w oku kręci...
Szkoda, że to już koniec, będzie mi brakować PB... :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.