Nie widzę podobnego tematu, więc zakładam
Jak wiecie w USA kończy się właśnie IV sezon tego serialu... Został ostatnie 3 odcinki.. Teraz pytania:
Q. Który sezon uznajecie za najlepszy ?
Q. Ogląda ktoś IV sezon czy czekacie aż wyemituje to Polsat ?
Q. Jeśli to oglądacie, to czy nie sądzicie, że fabuła IV sezonu stała się trochę śmieszna ? Chodzi mi np o wymyślenie matki T-Baga itp
To mój pierwszy temat na " Kulturze " więc o wyrozumiałość proszę... ;]
Prison Break sezon IV strona 3 z 8
A idź :P
A zakończenie ma być wydane ponoć tylko na DVD, tak słyszałem.

O to będzie trzeba obejrzeć :D
Ma to sens? :D
To nie jest zakończenie, tylko 3 bonusowe odcinki dotyczące końcówki trzeciego sezonu
Trudno powiedzieć, czy to prawda czy prowokacja Brada

A dla mnie to on zawsze będzie typem sku.

Heh postać dynamiczna :)
Nawet nie pamiętam. A co powiedział? Pewnie coś po postrzeleniu jej..
1. pierwszy
2. ogladam, czekalam cala zime az sie pojawi w necie, ale nie myslalam, ze bedzie taka bryndza...
3. oczywiscie, ze tak... nagle Lincoln nie jest bratem Michaela (swoja droga nie wiem dlaczego wczesniej o tym wiekszosc ludzi nie pomyslala, skoro maja inne nazwiska...), a po 19 odcinku wyglada na to, ze Lincolna znow wsadza, Michael bedzie sie go staral uwolnic idac za nim do wiezienia, tam poznaja nowa szajke i kompanow do ucieczki i tak przez kolejne 12 sezonow

i jeszcze co do Sary, strasznie mi sie jej rola nie podoba i relacje z Michaelem, ona sie prawie w ogole nie usmiecha, dialog jest taki mizerny, a to dziecko to nie wiem kiedy zrobili,w biegu... o ile to Michaela... moze tego starego bo czemu nie?
Oglądał już ktoś 20sty odcinek ?
Jak dla mnie po prostu odcinek był fenomenalny, trochę nudna akcja w hotelu, ale poza tym można powiedzieć, że dziś wrócił stary dobry PB, szkoda tylko, że tak późno
Zostały 2 odcinki, jak będą tak dobre jak ten dzisiejszy to jeszcze będziemy żałować, że PB się kończy...
btw. Ciekawe co zrobi Michael
Pierwszy.
Oglądam

Mnie się nawet podoba, przynajmniej ostatni odcinek był fajny.
Ale to i tak nic w porównaniu z zakończeniem 5 sezonu House'a

Ostatni odcinek był banalny i przewidywalny. Kolejna trudna decyzja do podjęcia. Nie wspomnę już jak bardzo serial odbiega od tytułowej fabuły. Serial oglądam tylko z prostego powodu. Chce go skończyć..
Takie seriale jak Prison Break i Lost zwyczajnie nadawane są za długo.
Ostatnio zacząłem oglądać serial "Chuck". Bardzo mi się podoba, nutka humoru z akcją.
to by bylo na tyle
Serial miazdzy wszystkie inne, osoby porownujace go do mody na sukces, traktujace go za odgrzewany kotlet, sa tepe, dalczego? kazda akcja, kazda minuta serialu jest ze soba perfekcyjnie polaczona, co w calosci po obejrzeniu full 4 sezonow, daje efekt nie do wy*********
ostatnie 3 odcinki 18-21, sa genialne, jedne z lepszych w calej historii pb, Odcinek 22 jest najlepszym serialowym odcinkiem, sposrod wszystkich seriali, kazdego gatunku, w historii kinematografii.