Mimo, że sama jej zaznać jakoś nie mogę, ale lubię oglądać ją u innych. Wkręcam się, przeżywam, wzruszam i takie tam...
Zwracam się teraz bardziej do kobiecej części tego forum, a mianowicie- szukam filmów miłosnych takich jak:
- Pamiętnik,
- P.S. Kocham Cię,
- Szkoła Uczuć,
- Dom nad jeziorem.
Teraz do kin wchodzi film, którego ma zamiar obejrzeć Miłość i inne używki
Proszę o tytuł i lekki opis najlepiej własnymi słowami, będę wdzięczna ;)
lista tematów
Filmy o miłości. strona 4 z 4
SummerSale: Masz może kanał 'Ale Kino!?
Teraz będzie cykl: Kino mówi KOCHAM!
Może tam coś znalazłabyś dla siebie. I nie tylko tam jest o miłości mężczyzny do kobiety. :-D
U rodziców mam, ale w swoim domu, to ja ledwo jedynkę łapie;p
Ja też, ale to typowy dramat. Takie filmy jak znasz, to też chętnie obejrzę ;)
Oglądałam, ale to jeszcze nie to :)
ojej z 1998 roku, a nie widziałam :D
:**
Przypomniał mi sie oczywiście POLSKI FILM
mam nadzieje ze go nie ogladałaś , Ja ogladałem.
Randka w ciemno
OpisiQ
W wyniku szalonego zakładu z kumplami, Karol (Borys Szyc) decyduje się na udział w popularnym programie telewizyjnym „Randka w ciemno”. Nie podejrzewa, że tym samym pakuje się na pierwszą linię frontu wojny żeńsko-męskiej, na której trup ściele się gęsto, a obie płcie imają się wszelkich sposobów, żeby przechylić szale zwycięstwa na swoją stronę. Majka (Katarzyna Maciąg) nie może dojść do siebie po rozstaniu z Cezarym (Bogusław Linda), którego skusiły wdzięki seksownej Czeszki Karoliny (Petra Tumova). Jednak od czego są zwariowane koleżanki? Za ich sprawą Majka, zupełnie nieoczekiwanie, zostaje kandydatką do „Randki w ciemno” i – w efekcie – wygrywa egzotyczną podróż w towarzystwie przekonanego o swojej nieodpartej atrakcyjności Karola. W wojażach towarzyszą im przebojowa i bezwzględna dziennikarka Kinga (Anna Dereszowska) oraz patrzący na swoją szefową z przymrużeniem oka kamerzysta (Zbigniew Zamachowski).
Gatunek: Komedia romantyczna
Produkcja: Polska
Obsada: Katarzyna Maciąg, Borys Szyc, Tomasz Kot, Anna Dereszowska, Lesław Żurek, Bogusław Linda, Zbigniew Zamachowski
Premiera: 5 lutego 2010 (Polska)
Polecam go warto
Link
http://www.youtube.com/watch?v=GeoNEB3XKhM&feature=player_embedded

milosc i inne uzywki
Przedstawiciel farmaceutyczny (Jake Gyllenhaal) sprzedaje viagrę, starając się utrzymać na powierzchni rynku farmaceutycznego. Umawia się z młoda kobietą (Anne Hathaway), która choruje na Parkinsona. Zaczyna się rodzić między nimi uczucie.
Nie widziałam o dziwo, ale to jednak nie to ;P może przy okazji obejrzę ;*
Konto usunięte: milosc i inne uzywki
Przedstawiciel farmaceutyczny (Jake Gyllenhaal) sprzedaje viagrę, starając się utrzymać na powierzchni rynku farmaceutycznego. Umawia się z młoda kobietą (Anne Hathaway), która choruje na Parkinsona. Zaczyna się rodzić między nimi uczucie.
Widział zwiastun w kinach :) Pisałam już o tym, ale to dopiero do kin wchodzi.