Mimo, że sama jej zaznać jakoś nie mogę, ale lubię oglądać ją u innych. Wkręcam się, przeżywam, wzruszam i takie tam...
Zwracam się teraz bardziej do kobiecej części tego forum, a mianowicie- szukam filmów miłosnych takich jak:
- Pamiętnik,
- P.S. Kocham Cię,
- Szkoła Uczuć,
- Dom nad jeziorem.
Teraz do kin wchodzi film, którego ma zamiar obejrzeć Miłość i inne używki
Proszę o tytuł i lekki opis najlepiej własnymi słowami, będę wdzięczna ;)
lista tematów
Filmy o miłości. strona 2 z 4
SummerSale: Yy, przecież to jest film o miłości, nie wyciska łez, ale przy setkach głupkowatych romantycznych komedii jest na serio świetny.
Miłość, uczucia.. opowiadane z perspektywy faceta co nie jest zbyt częste w tego typu filmach. Wiec ja bym zdecydowanie polecała.
Kurde nie wiem czy nie oglądałam.
Jak widzicie ciężko jest znaleźć odpowiedni film. Ja w swojej kolekcji mam ich zaledwie kilka. Nie mówię, ze nie lubię komedii romantycznych, bo lubię :) Jednak chodzi mi o typowe wyciskacze łez.
Powiem Wam, ze wczoraj płakałam na " Pięknym umyśle" super film!
Proszę Cię

No i co z tego?

Może Kaligule ?

SummerSale: Yy, przecież to jest film o miłości, nie wyciska łez, ale przy setkach głupkowatych romantycznych komedii jest na serio świetny.
Miłość, uczucia.. opowiadane z perspektywy faceta co nie jest zbyt częste w tego typu filmach. Wiec ja bym zdecydowanie polecała.
Oo czyli Nut pomógł :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
MaqdaIena: Pogrzebalam w pamięci i pewnie widziałaś, ale Joe Black mi się podobał :D, Dirty Dancing wiadomo, film mojej młodości :D, może Bodyguard ? Są to stare filmy, w tych nowszych o miłości się totalnie nie odnajduję.
Tak to oglądałam ale np. "Uwierz w ducha", " Miasto Aniołów" nawet te wszystkie filmy w których grywała Meg Rayan były godne zainteresowania.
Oczywistych filmów nie szukam :)
Lubię też filmy typy " Kwiat Pustyni", " Olej Lorenca" wiecie takie życiowe ;)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii: Chciałem to napisać, ale się nie odważyłem bo myślałem, że mnie wyśmiejesz.
Książka o niebo lepsza niż film!
Bo nie da się w ciągu 1,5 godzinnego filmu pokazać wszystkie. Jednak udało im się i ja jestem zadowolona ;)
Ja wyśmieje? Masz do czynienia z człowiekiem na poziomie, z FP! ehhh
MaqdaIena: Ale kiedyś czytałam książkę, która wywołała wiele wzruszeń w moim nastoletnim umyśle ''Spóźnieni Kochankowie'' Whartona, wydaje mi się, że odpowiada Twojemu gustowi.
A nie było filmu o takim tytlu

Książki też takie lubię, jednak wybieram bardziej komedie.
Dobry film to też " Wyznania Gejszy" dziewczyna całe życie dąży do jednego mężczyzny i na końcu okazuje się, że byli sobie przeznaczeni

No ja mam nadzieje