Mimo, że sama jej zaznać jakoś nie mogę, ale lubię oglądać ją u innych. Wkręcam się, przeżywam, wzruszam i takie tam...
Zwracam się teraz bardziej do kobiecej części tego forum, a mianowicie- szukam filmów miłosnych takich jak:
- Pamiętnik,
- P.S. Kocham Cię,
- Szkoła Uczuć,
- Dom nad jeziorem.
Teraz do kin wchodzi film, którego ma zamiar obejrzeć Miłość i inne używki
Proszę o tytuł i lekki opis najlepiej własnymi słowami, będę wdzięczna ;)
Filmy o miłości. strona 3 z 4
Nie mam pojecia, pewnie i był, ale nie oglądalam ;).
O kurdę, ble :D
Jednak mój gust filmowo-serialowy jest bardziej męski niż kobiecy :D.
Jak będziesz chciała obejrzeć jakąś krwawą jadkę to daj znać

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Dość hym, nowy film. Powinnaś go zapamiętać chociażby przez głównego bohatera. Uroczy był. :-D
To ja już sama nie wiem. :-O Wbrew pozorom ciężko o ckliwe historie które byłyby dobre. Z tych co wymieniłaś to jedynie Pamiętnik mi się podobał. Mogłabym wracać i wracać, ale łez nie wycisnął.
Nie chce mi się pisać o każdym filmie oddzielnie bo pewnie zdradziłabym najlepsze 'smaczki', ale polecam wszystkie filmy w których maczał paluchu Kar Wai Wong - Chungking Express, Spragnieni miłości to tylko przykłady gdzie tej miłości jest najwięcej. :)
Tak myślałam.. ale to nadal nie jest nudny wyciskacz łez. :-D
Ooo albo "Nostalgia Anioła" piękny film, nie o miłości ale piękny!
oczywiście wyciskacz łez.
I film którego warto obejrzeć, to "Twój na zawsze"
O! zainteresuje mnie ten film :))))
Dziazas.... były obrzezanie, jej ucieczka od Nomadów, próba gwałtu, moment mdlenia z powodu zaszytej waginy, miłość, kariera- jak dla mnie było wszystko, co być powinno.

Ja często wracam, 3h film:)))
Zaraz sobie o nich poczytam :)
Wiem

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oj nie, nie lubie chiński czy tam japońskich filmów...

No właśnie mośku;p
a ja polecam ,,50pierwszych randek." Moj ulubiony film Moim zdaniem przesmieszny. Adam Sandler podrywa w nim Drew Barrymore ;D Fajne klimaty, wszystko sie dzieje na Hawajach. Polecam naprawde, ogladalam z 10 razy,a moze i wiecej ;))
Jako wielka fanka A.Sandlera polecam rowniez ,,Od wesela do wesela" i Adam Sandler pracuje jako weselny grajek,poza tym daje lekcje muzyki pewnej starowince,a jej zaplate stanowia pulpety :D poznaje kelnereczke Drew Barrymore ;D (tak, tak powtarzamy sie) ale film przezabawny :D